💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 923
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Адоралова,
Постът ми беше нарочно доукрасен и натъртен с две думи с еднакво значение, за да провокирам някои хейтъри на Вики. Както някои редактори в риалитата и аз побутвам темичката понякога.
Хем изразявам личните си симпатии към девойката, хем провокирам и мнения. И ето ти се хвана на въдицата. Нищо лично де.
Изобщо не ме вълнува кой как ще приеме поста ми, който до голяма степен си е леко провокативен.
Знам, че 90% от феновете не я харесват, но аз нямам проблем с това, нито ги преследвам и искам обяснения от тях защо не я харесват.
На мен ми харесваше и външно и играта и. Толкоз. Чак голяма любимка никога не ми е била. Нямам истински фаворит сред жените този сезон.
Може би Теди и Оряшкова. Но пак не е като друг път.

# 2 446
  • София

Игри на волята: България (29.09.2023)
по-ниска резолюция за по-бързо зареждане.

ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ (без реклами) се отварят в браузър на КОМПЮТЪРА,
след инсталиране на разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За МОБИЛНИТЕ - не са нужни добавки.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 13:30 от Mari_Mar

# 2 447
Успех в живота, сладко Вики!
Със сигурност остави следа и ще се запомниш като цветен и пъстър образ. Една от приятните изненади този сезон.
Дразнещо необективен си тук.
Нито е цветна,нито е пъстра (което са 2 думи с еднакво значение,но щом си казал..),нито е приятна.
Абсолютно безсмислен образ,който не показа нищо на терен,но ни съсипа с мрънкане и физиономии.То си искаше да се промотира на екрана за последоветели и да си размята рокличките на Резиденцията.
Единственото,което мога да й зачета е избора на Цецо за Чистилището и дори за това не съм сигурна,че е нейна идея.
Това бездарно същество е заело мястото на някой друг,в пъти по-подготвен и заслужаващ.

Неприятно изненадана съм от този ти коментар от позицията ти на разбирач на ИВ.
Въобще не мога да се съглася с този коментар!
Първо какво значи да си обективен при харесването или нехаресването на някой. Това си е чисто субективно. Тук няма мерки и теглилки или хронометър, че да има обективност.
Второ какво значи, че е заела нечие място. Във формата има два вида участници - спортисти и такива сложени за шоуто. Това не е Олимпиада, че всички да са спортисти с отлична физическа подготовка на всички дисциплини.
Влез в положение на така недолюбваните от нас продуценти. Нали трябва с нещо да напълнят ефирно време, не става  само с битки и викане на лекар на терен.
А какво правят ако всички стоически издържат на глада и мизерията. Надали от скъперничество ги лишават от храна?! Точно това искат да има някой, който се оплаква, плаче и намила, че е гладен, че му е студено. Така че "сладкото", както я нарича Дяволо, Вики си е точно на място и си свърши работата, за която е била избрана на кастинга.
 Вики според мен си беше едно от най-пъстрите и шарени пилета в кокошарника. Беше някак забавна с тия мрънкалясвания и жалкване.
Чак пък бездарно същество ми се струва прекалено. Е не беше надарена с ръст и физическа сила, но беше интересен персонаж и добро попадение за продукцията.

# 2 448
Според мен са с много по-ниска двигателна култура. Ето и на Ива като скачаше от арката трябваше да и извикат да си свие краката. Във всеки спорт едно от най-важните неща е да се научиш как да падаш или изобщо как да се пазиш. Очевидно тази година повечето участници нямат тези умения.
Ива е състезател по плуване. Прекрасно знае как да скочи. Те по басейните си се забавляват да скачат постоянно от кулата. Това, че другите съпреживяват с нея и я напътстват е нормално.
И пак за въпросната арка. Ива я мина вече веднъж в играта без проблем в по-ранно състезание. В последната битка голяма роля играеше страхът, тъй като хора паднаха много лошо малко преди това. Ето, и Цвети сподели колко много я е било страх точно тогава. В крайна сметка по-умно е човек да си го спести, ако не е сигурен в този момент, че ще го направи. Още повече ако вече е падал в "басейна". Не всички са диви като Денислава.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 23:17 от Гарганела

# 2 449
  • София
Мари, благодаря. Липсваше ми 🥰

# 2 450
  • софия
След епизода твърдо ставам ГаТнярка. Даваааай, Гатьооооо, ний сме с теб! Уникален и любим образ ми е вече. Изкачи се до върха със собствени сили.
 Марто пък, заора дъното. Манифестирам си да го метнат на самотен остров с Вили, Емануела и Моника. На втората седмица на брус ще стигне до Джанъм и ще се барикадира во веки. Силно не мъжко поведение. Мадагаскарков и той. Фалшив герой.
 Стискам палци на Мони да се възстанови бързо. Все пак гледа две деца, а професията и е силно свързана с две здрави ръце. Успех, момиче.
 Вики да си намери лукса и пожелавам. По нелеп участник в ИВ не помня. Дори Мани дъ фърст се държеше и опитваше да играе играта, въпреки възможностите си.

# 2 451
  • Другата България
Най-голямото ми разочарование от жените е Ситнилска. Толкова надежди възлагах на нея, толкова я харесвах, уви, незабележима е. Не само в социалната игра, а и на терена. След Ива, се разочаровах и от нея.
Теди и Денислава са моите женски фаворитКИ. С превес на Теди. Но няма как нито една от двете да спечели, това ми е ясно. Вече изкристализира хипотезата ми, че победителят ще е от племето на Гладиаторите. Нямам ясна идея обаче кой, но май няма да е Радостин. Много ярко представяне на Крум, но пък прекалено ярко.....и много редовно минаващ между капките Калоян, но пък прекалено минаващ....Blush

Още не мога да повярвам, че Виктория отпадна. Предвиждах ѝ доста дълъг живот във формата, в коалиция с Мартин и Мастагара, дори тръпка с Мартин предвиждах.....пфффф,  тотално се изложих по тая линия.

# 2 452
Замислям се, както върви сезонът, при образуването на "суперплемето" преди финала - няма да има нужда от кой знае какво: относително здравите и по-малко контузените ще са горе-долу Топ10, ако не и Топ8.
Паралелно с Ол Старс пък могат да направят и един Фолен Старс - само от участници от последния сезон.
И един сериозен въпрос към редовните зрители в предишните издания - по-кекави ли са тазгодишните, само до продукционното безхаберие ли е?
(Даже да го "изкарат", че отпадналите по мед.причини са се "счупили" просто - продукцията дали въобще вдява, че това е крах, най-малкото огромна черна точка, за шоОто.)
100 % продуцентско безхаберие. 😁 Игрите са много по- сложни и племената не са разпределени равномерно. Миналата година също имаше доста кекави играчи , но имаше и кой да ги покрива. Например на играта с арката минаваха само в едната посока и то само едни и същи. И много от съоръженията с гръмки имена, като люлката на смъртта липсваха. Но миналата година също имаше със сериозни контузии играчи, просто не ги пускаха да си ходят ,защото нямаха племе с "резервни части".

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 23:23 от Joy 05

# 2 453
Гатьо е голям образ, добро попадение на кастинга с него, как ги реди коментарите само.
Жал ми е за Моника за контузията, но тя така или иначе щеше да е или на 3то или 4-ти място. И не се видя как точно стана, на мрежата ли си я обърна китката?
Иначе и аз нали търся все конспирация, на Вики пъзела беше зелен (не случайно избрано така - за падане) - така се сливаше с тревата и визуално е по-трудно да се нареди, защото не изпъква на общия фон. За нея не съм се и съмнявала, че щеше да отпадне, де.
Засега този сезон ми е доста интересен и разнообразен, не ни дават от сутрин до вечер как делят боба на стопанството или пълнежи от резиденцията или как се самоизяждат на реката...Blush
С коя трева се сливаше! Пъзелът се реди горе, не по тревата, а и тя си натрупа горе всички части още в началото!
Да, което беше и правилното!Момчил и Теди се забавиха именно от това,че частите им бяха разпиляни по земята.Виктория правилно ги сложи в полезрението си, но тя сякаш от пълна апатия се пренави в един момент.
И нея я използваха на макс, но тя сама си подложи.
Гатьо, пичуЕи, направо си е сладък.🥺
Независимо какво намила и твори в синхроните има едни такива добри очи..
В някои моменти ми се струва по детски наивен( тук може би греша ,че днешните деца...)
за мен лично нейният пъзел ми беше най-контрастен, в този на Момчил нещо се сливаше! Но това е мое субективно мнение, от моя гледна точка кое би ми било по-добре! Момчил ме издразни с това вземане и връщане по земята/тревата! Мисля, че му изяде време, ако да беше първи и с времево предимство!
А за Гатьо съм 100% съгласна! Каквото и да намила, някак не дразни и е забавен, докато Тошето, почти идентичен на вид и мислене, ме вбесяваше!

# 2 454
Крум физически е страшно подготвен, но не знам защо не го виждам като победител. Двамата с Цецо буквално горят във всяка битка.

# 2 455
Крум физически е страшно подготвен, но не знам защо не го виждам като победител. Двамата с Цецо буквално горят във всяка битка.
Цецо, Крум и Рълев са най-добрите в момента там. Обаче, дали ще спечели един от тях си е задача с много неизвестни.

# 2 456
  • Другата България
Именно, точно затова не го виждам като победител и аз.
Прекалено гори, чак “прегаря“. Накрая така ще стане според мен.
А за Цецо вече съм си дала предположението, още си стоя зад него.
Другият “съмнителен“ ми е Калоян. Ама той пък много тих, много незабележим, някак безхарактерен....първоначално Рълев ми се доближаваше до едита на Добрин, сега бих оприличила Калоян с такъв, но надали ще има втори Добрин.

# 2 457
Гатьо хем ми става по-симпатичен, хем ми е жал за него. Бягаше от битките, сега му дойде на акъла за грошовете, когато лесните победи са вече взети. Опасявам се, че скоро новата му тактика, ако не е моментно хрумване, ще ни лиши от този персонаж и няма да има кой да слага снимачния екип да спи.
А дали не се замисли как Момчил и Теди отидоха на елиминация, без да се вайкат, че са бушони, за да победят и спасят племето си. При това без казармен ред, строй се, преброй се и т.н.

# 2 458
Именно, точно затова не го виждам като победител и аз.
Прекалено гори, чак “прегаря“. Накрая така ще стане според мен.
А за Цецо вече съм си дала предположението, още си стоя зад него.
Другият “съмнителен“ ми е Калоян. Ама той пък много тих, много незабележим, някак безхарактерен....първоначално Рълев ми се доближаваше до едита на Добрин, сега бих оприличила Калоян с такъв, но надали ще има втори Добрин.
Няма да е Калоян. Няма....power! И малко страхлив ми се струва. Менторът му Жоро беше по-комплексен, с повече характер и чешит.

# 2 459
  • София
Новата гореща двойка. Мирелка с Юлиян Костов

Общи условия

Активация на акаунт