💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 936
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 415
Гарганела това казвам. Намериха начин как да променят правилата ,че да си му дадат жълтичките. Лошо няма , добра роля играе момчето , поне хубав бутан имаме . Днес не знам защо му дадоха да се обади , малко на умряло куче нож извади - в заканите си срещу Моника. В друг момент и срещу друг щеше да изглежда като геройска братска любов..ама сега ,издрънча на кухо

# 2 416
Още нещо положително да отбележа за Гатьо - прояви някакво съчувствие към сълзите на Теди Grinning

# 2 417
Гатьо е на път да измести Неделчо от личната ми класация за най-колоритни в положителен аспект участници. (след Гого, разбира се) HeartHeart Eyes

# 2 418
  • На Изток от Рая
Гарганела това казвам. Намериха начин как да променят правилата ,че да си му дадат жълтичките. Лошо няма , добра роля играе момчето , поне хубав бутан имаме . Днес не знам защо му дадоха да се обади , малко на умряло куче нож извади - в заканите си срещу Моника. В друг момент и срещу друг щеше да изглежда като геройска братска любов..ама сега ,издрънча на кухо
Правилата ги промениха заради контузията на Моника, не заради него. Ако Моника си беше ок, никакви грошове нямаше да види, а най-вероятно Теди щеше да ги вземе

# 2 419
Направо Гатьо да замести Димо!

# 2 420
А, защо до сега няма никакъв личен трофей? В миналия сезон имаше брадви, секири, огърлици. Сега няма такова нещо. Рано ли е за тях?

# 2 421
  • София
Гатьо е голям образ, добро попадение на кастинга с него, как ги реди коментарите само.
Жал ми е за Моника за контузията, но тя така или иначе щеше да е или на 3то или 4-ти място. И не се видя как точно стана, на мрежата ли си я обърна китката?
Иначе и аз нали търся все конспирация, на Вики пъзела беше зелен (не случайно избрано така - за падане) - така се сливаше с тревата и визуално е по-трудно да се нареди, защото не изпъква на общия фон. За нея не съм се и съмнявала, че щеше да отпадне, де.
Засега този сезон ми е доста интересен и разнообразен, не ни дават от сутрин до вечер как делят боба на стопанството или пълнежи от резиденцията или как се самоизяждат на реката...Blush

# 2 422
  • Варна
4 останали Старейшини. С нетърпение ще очаквам новото джуркане на племената. Интересно ми е, кой в кое племе  ще попадне. Simple Smile

Честита победа на Момчил и Теди ! Бяха по- добрите на терена. Simple Smile

Жал ми стана за Моника. Поредната потрошена, дано няма някакви трайни последствия и успешно се възстанови.
Виктория ще я запомня като трън в петата и беля на главата. Толкова за нея. Simple Smile

# 2 423
Правилата ги промениха заради контузията на Моника, не заради него. Ако Моника си беше ок, никакви грошове нямаше да види, а най-вероятно Теди щеше да ги вземе
Удобно ,понеже се виждаше че води убедително. Както и да е още като го номинираха казах че ще е разходка за грошове Grinning

# 2 424
А, защо до сега няма никакъв личен трофей? В миналия сезон имаше брадви, секири, огърлици.
Защото го няма Алекса. Simple Smile

# 2 425
Гатьо е голям образ, добро попадение на кастинга с него, как ги реди коментарите само.
Жал ми е за Моника за контузията, но тя така или иначе щеше да е или на 3то или 4-ти място. И не се видя как точно стана, на мрежата ли си я обърна китката?
Иначе и аз нали търся все конспирация, на Вики пъзела беше зелен (не случайно избрано така - за падане) - така се сливаше с тревата и визуално е по-трудно да се нареди, защото не изпъква на общия фон. За нея не съм се и съмнявала, че щеше да отпадне, де.
Засега този сезон ми е доста интересен и разнообразен, не ни дават от сутрин до вечер как делят боба на стопанството или пълнежи от резиденцията или как се самоизяждат на реката...Blush
С коя трева се сливаше! Пъзелът се реди горе, не по тревата, а и тя си натрупа горе всички части още в началото!

# 2 426
А, защо до сега няма никакъв личен трофей? В миналия сезон имаше брадви, секири, огърлици.
пфууу, недей, че веднага получих уртикария Animal Panda Face

# 2 427

Точно на място е коментара 🔝 все едно всичко беше наредено за него , да стигне до края

# 2 428
Гатьо се самоабонира за номинации😂😂😂
Гатьо е мнителен и постоянно има съмнения, че ще го прецакат. На предният съвет беше сигурен, че ще го пратят на елиминации. Сега май е решил, че нарочно са го прецакали да не ходи на елиминации, за да не печели грошове. Все недоволен от ситуацията. Няма угодия наш Гатьо

Не знам на мен така ли ми се чу, но май Гатьо ще трябва да купува риза на сър Шон Конъри Satisfied

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 22:49 от sineva 1

# 2 429
  • София
Той не каза ли Чон Конъри или така ми се чу? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт