💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 992
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Успех в живота, сладко Вики!
Със сигурност остави следа и ще се запомниш като цветен и пъстър образ. Една от приятните изненади този сезон.

# 2 401
  • София
И Морунов ли ще отпадне по медицински причини?

Това не значи ли, че пичуите ги пускат пак с шейната? Останах с вЧеПетление, че трябва на него да са заложили.

# 2 402
Пуснах в 9 леко се замислих защо има толкова малко приказки и бързо започна играта обаче ми се стори че не изпускам нищо и се усетих сега чак когато свърши "1 час по рано".

# 2 403
  • София
С този влачещ се по корем Морунов и зяпнали в уплах "момци" става ясно, че са заложили на него и той ще спечели. Grinning

# 2 404
  • София
Абсурд Морунов да отпадне от някакъв бодибилдър.
Промото е подвеждащо.

# 2 405
Когато Момчил спечели , силно се притесних, че не съм познала за това , че ще му дават пак парички. Но ..о изненада ,пак измислиха как да му ги дадат. Не е лошо момчето но е по-видно бутан и от Алекса и Джеферович и Мани1 взети заедно
И каква “ИЗНЕНАДА“ е това, че на ВСЕКИ победител дават грошове?
Това означава, че е “бутан“!
Интересна.......логика. Понякога се чудя като ги пишете тези неща, сериозно ли ги мислите?
А аз се чудя кое предаване гледате. Кога на първият са давали грошовете. Дават ги на втората битка и на втория двубой. Сега за да почерпят Момчи дори няма елиминационен.

# 2 406
Ще бъде интересно една седмица на резиденцията ... без храна!

Браво! Доволна съм тази вечер! Но Теди е права да се притеснява, че нещата вървят към нови промени, тъй като племето на Старейшините драстично намаля.

# 2 407
  • София
Оскар за Теди! Simple Smile
Няма такава актриса, ей. Скучна била. Хаха, за първи път за 5 сезона виждам толкова убедителна лъжа.

# 2 408
Е, казах ви, че Теди разиграва театро. Grinning
Бях сигурен, че Момчи и Теди ще се спасят, но не разгадах хода на продукцията да елиминира втори човек след тежката травма на Моника.
Съгласна! Само,че сълзите за мен си бяха истински! Натрупаното напрежение и подмятането,че е пушечно месо ,на всеки биха отприщили сълзите.А  продукцията се възползва от емоцията й.
Жал ми стана за Моника, за твоето Вики(съжалявам) не.

# 2 409
Нормално е да му дадат грошове, защото това не беше игра за спасение. Това беше игра за елиминация, но вместо между двамата, беше между 4-ма.

# 2 410
Когато Момчил спечели , силно се притесних, че не съм познала за това , че ще му дават пак парички. Но ..о изненада ,пак измислиха как да му ги дадат. Не е лошо момчето но е по-видно бутан и от Алекса и Джеферович и Мани1 взети заедно
И каква “ИЗНЕНАДА“ е това, че на ВСЕКИ победител дават грошове?
Това означава, че е “бутан“!
Интересна.......логика. Понякога се чудя като ги пишете тези неща, сериозно ли ги мислите?
А аз се чудя кое предаване гледате. Кога на първият са давали грошовете. Дават ги на втората битка и на втория двубой. Сега за да почерпят Момчи дори няма елиминационен.
Тази битка беше две в едно. Нямаше да му дадат грошовете, ако правилата бяха като в началото и той свършеше на балона и се спасеше още тогава. Щяха да ги дадат на едно от момичетата, което остане последно. Но се наложи да играят цялата игра и резонно победителят взима грошове.

# 2 411
  • SF
Само Стрина да не се върне при Старейшините.
Може би Цецо би бил подходящ?? "Аз, аз, аз, аз знам как, чакай да ти кажа как..." И Мартин пак ще си има спаринг партньор в диалозите.

# 2 412
  • София
Ще чакам да качат записа.

# 2 413
Тази битка беше две в едно. Нямаше да му дадат грошовете, ако правилата бяха като в началото и той свършеше на балона и се спасеше още тогава. Щяха да ги дадат на едно от момичетата, което остане последно. Но се наложи да играят цялата игра и резонно победителят взима грошове.

Да, всъщност вярно, че в началото първия щеше да се спаси, това е по-правилно от горното ми мнение. Заради смяната на правилата забравих какво беше първоначалното Grinning

# 2 414
Гатьо трябва наистина да го включват още по-често като фонов коментатор на Димо. Не можа да си прости как се върза на майтапа на Теди, той, опитният, стратегът Laughing

Общи условия

Активация на акаунт