💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 923
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 505
Здравейте,  досега само ви чета, но отдавна ми прави впечатление, че говорите за Теди /близначката/ като за тази близначка, която влизайки казва, че иска да си почине от дете и мъж. Не е ли другата близначка /Веси/майката? Още на визитките ясно личеше коя е с по-добра спортна форма - Теди, а Веси разказваше как сестра й се целела в някаква титла, не помня каква беше. Та тя въобще няма вид на раждала жена, за разлика от другата, която напусна. Не, че не е възможно да е с перфектна форма въпреки раждането, но си мисля, че бъркате коя е със семейството.
И друго да си кажа - понякога ми прави впечатление, че очевидни информации/спойлери се маскират като уж "прогнози"и се започва едно познах /не познах, а пък то е очевидно, че явно човекът си знае от някъде какво се случва...
Този сезон е голяма манджа с грозде, буламач направо. Засега симпатизирам на Дени, Радо и Ива, ама всеки един момент е възможно нещата диаметрално да се променят.

# 2 506
Каква беше тази некадърна лекарка, която казваше, че Моника си е изкълчила ръката (луксация), че всичко ще е наред. Дяволо и други в темата веднага са писали, че е счупване. Само лекаря на терен не беше разбрала. На всичко отгоре докторката демонстрира липса на емпатия, подходи с недоверие и почти обвини Моника, че преувеличава. Дано не се налага такъв доктор да ме лекува. Сакън!

# 2 507
Искам Теди да се спаси!
Тя е най-добрата жена на сезона!
Но не е име, интригантка , не прави сеири и драми и като нищо ще я сготвят!

А аз мисля, че Дени точно на тази игра щеше да отвее всички, дори и Момчил.
Ами възможно е,но не гледахме това!
Ако Дени е такава отвевачка,да беше отвяла изгубените и още от началото да влезе в племената.

# 2 508
  • SF
Каква беше тази некадърна лекарка, която казваше, че Моника си е изкълчила ръката (луксация), че всичко ще е наред. Дяволо и други в темата веднага са писали, че е счупване. Само лекаря на терен не беше разбрала. На всичко отгоре докторката демонстрира липса на емпатия, подходи с недоверие и почти обвини Моника, че преувеличава. Дано не се налага такъв доктор да ме лекува. Сакън!

Не мога да повярвам, че си видяла този епизод някъде. Аз гледах съвсем друго нещо.
Сега пък и лекарите  на терен са кофти.

# 2 509
  • Буркина Фасо
защото ако и беше казала, че е счупена Моника можеше да припадне. така се беше филмирала.
първата работа на доктора е да успокои пациента, дори и да знае какво му е. едно счупване се доказва на 100 % със снимка. аз съм имал подобно увиснала китка, но не беше счупена, а пукната на 2 места.
друго си е да говорим след като знаем резултата Smiley  за това счупване се знаеше доста преди да го гледахме снощи.

# 2 510
Здравейте,  досега само ви чета, но отдавна ми прави впечатление, че говорите за Теди /близначката/ като за тази близначка, която влизайки казва, че иска да си почине от дете и мъж.

Точно Теди е майката и по-добре подготвената от двете.

Що се отнася до лекарите на терен - впечатлението ми е че продукцията и там е пестила.

# 2 511
Не гледах снощи.Кой би Морунов или претендент?Не сте коментирали.
 Благодаря!

# 2 512
  • SF
То не е било снощи. Довечера го гледай.

# 2 513
То не е било снощи. Довечера го гледай.
Ооооо,сори явно не съм разбрала.

# 2 514
Морунов и той май като Андрей не е във форма Simple Smile

# 2 515
  • BG-DE
А, какво лошо има да искаш малко да си починеш от любимите хора? Колкото и да обичаш децата и мъжа си е нормално понякога да имаш нужда от глътка въздух, мои приятелки редовно пътуват сами, без семействата си за 1-2 седмици и никой не смята, че това е нещо за заклеймяване, Теди е решила тук да го направи 🙂

# 2 516
  • Bayern

И друго да си кажа - понякога ми прави впечатление, че очевидни информации/спойлери се маскират като уж "прогнози"и се започва едно познах /не познах, а пък то е очевидно, че явно човекът си знае от някъде какво се случва...

Това отдавна исках да го напиша , миналата година по същия начин хора ,които четат темата за спойлери правеха много точни "прогнози" Disappointed  .Лично на мен не ми пречи ( темата за спойлери ми е любима Blue Heart ), но не е коректно Frowning1 спрямо тези,които се пазят от всякакво инфо .

# 2 517
Кажете за неуките кой е този Юлиян Костов, за пръв път го чувам Grinning продуцент ли е?

# 2 518
# 2 519
С темата за спойлерите е много лесно- не я четеш, за да не се объркаш и да започнеш да пишеш тук. А ако там ти е по-интересно- чети тук, но не пиши никога. Човешката памет е слаба, егото ни огромно. Снощи ми направи впечатление, че Радо говори някакси провлачено, като човек, който не е сигурен в избора на думите и произношението им. В спора им с калистениката съм на негова страна. Цвети замени адаша си с намилането, а Радо е друг тип- интроверт. Рълев в чудо ще се види с тия двамата. Освен да им избие зъбите и докато им ги направи отново да мълчат и двамата. Шега! Хубав уикенд!
ПС Старейшините бездруго не останаха- да им вкарат ударно една тройна група изгнаници во главе с Вили. Да видят кон боб яде ли.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 11:57 от victoria vassileva

Общи условия

Активация на акаунт