💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 938
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Цитат
Моника:
Аз не мога да повярвам, че мъж се върти като палачинка.
Аз:
А ако беше жена, по-лесно ли е за вярване?

Моника явно е объркала предаванията, искАла е да кандидатсва в Мастършеф, там щеше да замести друга миска с едни гърди напред, но се оказала в Игри на волята.

А ръката може да си счупи, дори и да увисне на нея по-рязко, без притискане, без усукване.

Напусналите  гостуват ли при Гала? Много ми се иска да видя там колко ще мрънка, даже будилник ще сложа, ако трябва,  да се събудя, да я гледам. И капитанът Николай ще ми е интересен , да ми се похвали колко е силен с тези големи крака и ръце (крампи). Гледам Моника си сложила снимки коса, задник, и т.н.

Скрит текст:
Вчера гледам как някакъв обясняваше как да различиш скромно от разхайтено момиче. И каза, видиш ли я да си снима задника, бягай далече от нея. И поне за това смятам, че е напълно прав.

# 2 551
  • Другата България
Ето сега си мисля кой капитан ще прецакат с "внезапна смърт" на капитан. То не остана човек за прецакване, ама да си заложа все пак на....Радо. Много започнаха да го....мажат, а и ако влезе Мишо - ето начин да ги разделят, нов измислих.

# 2 552
Тъй като има няколко индиректни обвинения или хайде подмятания (само се чудя защо директно не ми изписвате ника) към мен относно прогнозите ми, няколко неща, че страшно се ядосах!
Ако аз съм станала причина за тези ти думи -съжалявам, точно теб най-малко съм визирала за прогнозите. То си личи по начина, по който се правят, и по който се отчитат после. Не ми се задълбава, но не съм имала предвид точно твоите прогнози.

# 2 553
  • София
Крум като част от Максимал семейството.
Тук освен Гуспата и синът му, са и Краси Джунов от Фермата 5 (за май сезонът с най-добре подготвените физически участници) и Радо от Фермата 8.

# 2 554
На Даниел ясно защо са му къси панталоните , ама другите ... Ама какво ти разбирам аз от мода Joy

# 2 555
И аз да се включа Simple Smile
Дяволче, това за прогнозите не касаеше теб. Тук си има други, които гадаят по кристалната топка /разбирай темата за спойлери/.  Писах, че и аз започнах да я следя и тук ще внимавам какво пиша.

От снощи:
Чухте ли какво каза Гатьо? Погледът на Румен, напомня на неговия, когато се е завърнал от мисия в Ирак.  Българската армия даде 13 жертви там. Буквално ме стегна сърцето. В едно изречение жестоката истина за войната.  Необходимо ли е това да го има и в ИВ? Тези млади хора там ги сринаха.

Допълвам, че Гатьо още от началото ми е харесвал. При него няма скрито и  покрито. Каквото му е на сърцето, това е и на устата. Той харесва Момчил, цени и качествата на Теди.

Момчил е моят любимец от ден първи. Писах още тогава. Снощи много подкрепяше Теди. Дръпна още в началото на играта и след това пестеше сили. Не се мазни на никой.  Той си е възпитан мъж. Колко сладко го каза снощи: Аз не знам какво да ги правя тези пари. В моето семейство аз ги изкарвам, а жената знае какво да ги прави и ги харчи.  Колко много се зарадва на успеха на Теди.

Теди беше втория участник, който харесах от първите епизоди. Как не измрънка нито един път. Дори Ралица се помъчи да и  даде от липсващото самочувствие. Време е да повярва в себе си. Теди, можеш го момиче, доказа го. Показа емоция само след края на битката, когато скочи в прегръдката на Момчи.

Прекрасни млади хора. Игрите ще минат и ще свършат.  Желая  успех и на двамата, както и техните семейства.   
И двамата ги искам на финал. Някак  започнаха да се подкрепят след отпадането на  техните близки от играта. Болката ги обедини.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 13:40 от jhbd

# 2 556
За тази снимка съм - муахахахаха. Добре, че вече съм "стара" и не трябва да си търся мъж.

# 2 557
  • София
5 неудобни въпроси към Елена + Елена и Вики в традиционната им закачка, кого бихте убили, омъжили/оженили и из*укали

# 2 558
А Цецо що е обул гащите на Ники Бедъра, свои няма ли? Rolling Eyes

# 2 559
  • София
Ето сега си мисля кой капитан ще прецакат с "внезапна смърт" на капитан. То не остана човек за прецакване, ама да си заложа все пак на....Радо. Много започнаха да го....мажат, а и ако влезе Мишо - ето начин да ги разделят, нов измислих.

Лелее, не, не. Пф. :о
Дано Радо не става капитан... Стана ми гадно как много хора го хейтнаха или хайде се разочароваха от него след снощи ама какво да се прави... Социално не се справя и не му е силата говоренето...
Аз продължавам да си го харесвам много и си ми е на сърце. По принцип ако си харесам някого в началото ставам малко кон с капаци. Трябва да направи страшна глупост или системни простотии, за да се отрека от него.

Не знам дали е емпат, но според мен Радо е класически стоик и непукист. Хора, той тренира и се състезва във вода от 2-4 градуса. А студената вода с която понякога сме се къпали е около 8, 9 градуса. Смятайте за какво говорим... Това е брутално. За мен Радо е в съвсем друга орбита спрямо всички останали там. И би понесъл всякакви лишения и трудности. Много искам да го видя в многокомпонентна битка. Засега няма слаба игра и никъде не се е дънил. Но и не е в светлините на прожекторите освен с онова уникално плуване където издърпа лодката. Всичко и навсякъде минава, но лаврите ги обират други гладиатори: Цецо в началото и после Крум и Рълев, защото някак си минават по-често и са по-експресивни и камерата ги обича.

# 2 560
Дяволо ,от показаното и аз не виждам защо да хейтя Радо . Цвети пък да не и кажат нещо накриво,такива хора без чувство за автохумор много напрягат. Радо наистина е уникат , знаете ли какво става със сърцето в студена вода,а той плува в ледено-студена, за мен това е нечовешко и съм достатъчно респектирана та да търся под вола теле.

# 2 561
  • софия
Никой не оспорва на Радо физическите данни и възможности. За това има уважението ни. Но, като социална игра и ниво общуване никак не ми харесва. Спотайва се зад други и после няма желание да подпре гърба зад който е стоял на завет. То даже не е е и подпиране в голяма буря. Съвсем малко усилие се изисква от него, но той няма желание, не му пука. Сега е спокоен, че и Калоян му е гръбче,  брат си очаква. Рълев кучета го яли.

# 2 562
  • До морето
Цвети, при цялото ми съчувствие към житейската й история, е адски черноглед и крив човек. Спомнете си как още първият ден, в първите минути в племето на Амазонките мрънкаше, че другите.......твърде много се смеели. Извинявайте, ама това е хем смешно, хем жалко, хем малко плашещо. Представете си да сте затворени на едно място с такъв човек. Тя нон стоп дудне за нещо, включително и на самата битка докато тече не спира да мрънка и само чака някой на стъпи встрани и тя е първата дето казва "Аз казах ли ви!?". Ами наистина е отровно това и не е нужно да си емоционален инвалид, егоцентрик и какъвто там го нарекохте Радо, за да поискаш тотално да я игнорираш.
То игнорът е единствената опция, иначе ти иде да си прережеш вените по дължина🙄

# 2 563
Цвети още в първите дни на амазонките не я харесах.
Все мрънка, все защо те се смеят, ама то не е забавно, ама защо не сме сериозни.
Много черногледа и противна ми е.

# 2 564
  • Другата България
Дяволо, знаеш, че се опитвам да мисля като Тупарев. Затова стрелям с познати патрони, макар и халосни понякога. За Цецо след прочетеното, че е конфликтен направих аналогията с Панчев, затова мисля, че това беше от него. За Радо....ами много асоциален го изкараха, не го показват в положителен аспект, което ме кара да мисля, че ще го разкарат. А иначе и аз го харесам, знаеш.
Същото не може да се каже за Калоян. Много съмнителен ми става, все повече.

Общи условия

Активация на акаунт