💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 920
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Цвети, при цялото ми съчувствие към житейската й история, е адски черноглед и крив човек. Спомнете си как още първият ден, в първите минути в племето на Амазонките мрънкаше, че другите.......твърде много се смеели. Извинявайте, ама това е хем смешно, хем жалко, хем малко плашещо. Представете си да сте затворени на едно място с такъв човек. Тя нон стоп дудне за нещо, включително и на самата битка докато тече не спира да мрънка и само чака някой на стъпи встрани и тя е първата дето казва "Аз казах ли ви!?". Ами наистина е отровно това и не е нужно да си емоционален инвалид, егоцентрик и какъвто там го нарекохте Радо, за да поискаш тотално да я игнорираш.
То игнорът е единствената опция, иначе ти иде да си прережеш вените по дължина🙄
Явно само аз пак не съм разбрала житейската история на Цвети. Sad

# 2 566
Не си сама.

# 2 567
  • До морето
Баща й е убил майка й, когато тя е била малка. Отгледана е от баба си. Казаха го във визитката й.

# 2 568
Дяволо, знаеш, че се опитвам да мисля като Тупарев. Затова стрелям с познати патрони, макар и халосни понякога. За Цецо след прочетеното, че е конфликтен направих аналогията с Панчев, затова мисля, че това беше от него. За Радо....ами много асоциален го изкараха, не го показват в положителен аспект, което ме кара да мисля, че ще го разкарат. А иначе и аз го харесам, знаеш.
Същото не може да се каже за Калоян. Много съмнителен ми става, все повече.
+ 100
Калоян и мен ме разочарова. В началото го харесвах. Може би усмивката му. Напомняше ми на Жорко от предния сезон, а той ми беше един от фаворитите тогава. Остана само това към момента.

# 2 569
  • Другата България
Да, изобщо не го харесвам вече.
Но ми се струва /за момента/, че го готвят за победител. Все повече ми се струва, въпреки, че е рано.

# 2 570
Липсва му хъс. Единстено се заяви, когато Рълев го съветсваше  в една игра. Тогава само изказа мнение. Сякаш се носи по течението.

# 2 571
Ееее, дами, "как може да харесвате на тоя, какво не му харесвате на оня". Добре че харесваме и не харесваме различни мъже, инак "щастливецът" как ще насмогне на всички. Simple Smile

# 2 572
  • Някъде в Матрицата
Аз съм от тези, които използват изрази, като "звездите ми го говорят" или "кристалното кълбо", когато пиша предположения. И в никакъв случай, не визирам темата със спойлерите. Обикновено прогнозите ги правя на база развитието на действието към момента, как аз бих реагирала в подобна ситуация, рекламата на следващия епизод и опита ми с тупаревски формати.
Понякога познавам, понякога не Laughing
Лично аз не мога да "видя" победителя на сезона все още.

# 2 573
  • Дубай
Дяволо, за мен твоите прогнози са много интересни, не мисля, че биха били проблем за някой...

# 2 574
Аз съм в лек шок от младежите на снимката - то мода, то чудо. Що така се окепазяват, симпатични са иначе? Приемам обаче, че проблемът е в моя телевизор, ъм прожекция.

Калоян не ми е симпатичен от самото начало. Не мога да обясня защо, има нещо при него, което ми се струва не съвсем наред и много ме отблъсква.

Цвети мрънка, да, но май само аз не я намирам за чак толкова непоносим мрънкалник.

# 2 575
  • София
Скрит текст:
Това са ми първите ИВ, дето следя поне 2/3 от епизода в момента (този сезон - за сметка на Ф). Обикновено от всички шоА гледам първите няколко - оценявам актуално, че не "моето" и спирам. Съжалявам за почти пълно изгледаните първи по 2 сезона на ББ, ВП - "изгорено" безценно време от живия ми живот. Професионалните ми познанства и приятелства са в радио-средите (и муз., т.нар. "шоубизнес"), тъй че нямам "агенти" в ТВ продукциите. Но също като (примерно) Merri_An съзнателно и подсъзнателно се интересувам от "правенето/направеното" във форматите. Знам доста за медийната среда и похвати (като цяло), а и в БГ не е трудно като гледаш/слушаш/четеш да си направиш изводи и предположения (граничещи често с констатации). Дълго чаках в един друг голям форум да се отворят теми за филми, сериали, ТВ предавания - не дочаках и се включих тук - където ми е приятно (и полезно, а и забавно често) да чета и споделям. Не съм отварял темата за спойлерите.

@victoria vassileva - Очаквам с нетърпение да секнат топлата връзка между Мудева и Румен. Не е гот да си сред разделени с близките хора и да се разиграват сцени 18+. Отделно, че сами по себе си са вече коалиция.
@Merri_An - То не остана човек за прецакване...
Неколкократно споделям "усещането" си, че семейните двойки не са "вложени" във формАта, за да ги оставят заедно. За кратко - и накрая, ако се изплъзнат от шашмалогията на екипа: ДА. Но, докато не останат, хм, не повече от 6 последни състезатели - събиранията им ще са краткотрайни. И ще предизвикват нови продукционни чудеса в сценарното развитие "на терен" (като броим и лекарите).
Възхищавам се на истински силните/можещите в предаванията, които следя - но пък ги гледам повече, заради социалната игра и самите хора/атмосфера в тях. (И за забавление, което не винаги се получава. А поради това, рядко коментирам конкретни участници.) Личното ми съжаление е, че "извадката" (по моему) рядко носи положителни впечатления и послания. Но това е реалността в територията. И какво да очаквам от 3-те "продукционни колектива", които у нас са се наложили (с рутината си) да разпределят една неголяма баница. За която пък - онези, които гледаме месенето/печенето й, можем само да коментираме тук и в СМ. Ако е относително вярно, че лошата дума не се забравя, по-реалното е, че дума дупка не прави. И наистина ме е яд, че е практически невъзможно у нас, след по 10-тина сезона на разните шоА, някоя "четвърта" телевизия не наеме някой да направи нещо наистина свое.
ПС. Изкушавайки се от симпатии - отличавам Денислава (не ми е особено приятна, но за мен е най-силната жена в този сезон), ясно кой Рълев, Радев (даже на моменти "темерутест" интроверт, но това не ми пречи у него) и Момчил. За Румен колебанието ми в игрите занапред е, дали ще надмогне време/състояние до момента.

# 2 576
Цвети, при цялото ми съчувствие към житейската й история, е адски черноглед и крив човек. Спомнете си как още първият ден, в първите минути в племето на Амазонките мрънкаше, че другите.......твърде много се смеели. Извинявайте, ама това е хем смешно, хем жалко, хем малко плашещо. Представете си да сте затворени на едно място с такъв човек. Тя нон стоп дудне за нещо, включително и на самата битка докато тече не спира да мрънка и само чака някой на стъпи встрани и тя е първата дето казва "Аз казах ли ви!?". Ами наистина е отровно това и не е нужно да си емоционален инвалид, егоцентрик и какъвто там го нарекохте Радо, за да поискаш тотално да я игнорираш.
То игнорът е единствената опция, иначе ти иде да си прережеш вените по дължина🙄
+++++ Не харесвам Цвети. От малкото думи, които й разбирам, не знам защо не й пускат субтитри, крайно негативен човек и много напряга.
Напълно подкрепям Радо, вместо да влиза в конфликт с нея, просто я игнорира, нещо което явно много й тежи.

Цвети ми направи лошо впечатление първата вечер при Гладиаторите, когато с цел да се хареса на мъжете наклепа Цецо и извъртя думите му. От което излезе, че той една ли не е плюл по бившите си съотборници и се е изкарал шефа на Гладиаторите с цел да впечатли девойките от новия си отбор. Което беше крайно некоректно и не отговаряше на истината.
Всъщност първото лошо впечатление от нея бяха думите й при представянето, че можела да бие Гого, когато си поиска, перифразирам.
Я малко по-кротко и по-скромно! Trollface Представя се прилично, но далеч от блясъка на Гого е къдравелката.
Радо беше много прав да каже, че да се държи, като принцеса не й приляга и няма намерение да се извинява, защото няма за какво.
 Да, не е добър стратег, но е откровен и искрен. Няма да му е полза в играта. То в ИВ трябва да си леко хлъзгав и поврътлив, за да просперираш напред, а Радо е далеч от това, но ми харесва, че не е лицемер и нагаждач.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 14:46 от sineva 1

# 2 577
  • Дубай
Цвети е напрагящ човек, който повечето пъти ще види сивото и ще търси под вола теле, къде се казва...

# 2 578
  • София
Морунов в 'Събуди се'
Не, не вярвам, че ще загуби, дори и от любимия на Ралица, една от звездите на сезон 4.
Морунката ми е любимец.
Неделчо ще го приеме много тежко ако загуби. Уф, не вярвам.

Пожарникарят Димитър Морунов се завръща в „Игри на волята“ за епичен дуел
Той остави трайна следа със своята смелост и доблест в трети сезон на най-екстремното риалити

# 2 579
  • Дубай
Морунов също като Андрей е машинка, не вярвам да загуби, но наистина няма да е интересно само бивши участници  да печелят тези битки.Би следвало да има победи и от претенденти.

На Ралица гаджето нали искаше влиза в игрите, ето на, сега има шанс да покаже какво може.

Общи условия

Активация на акаунт