💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 902
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 655
Леле, Морунката що така се предаде?
Или е за заблуда на противника?

Защо да се е предал?
Поноси и ти 30 килограмова верига и ще те питам после.
Много тежко … а и трябва сами да си ги нагласят, те висят, играчите си ги омотават на вратовете … гадничко си е Sad

# 2 656
Вече и вода сервират посред битка!
Те основно вода дават в това предаване, за заслужилите има и хляб, майонеза и кренвирши.

# 2 657
А ако са на реката другия път,  където така или иначе гладуват,  какво става с наказанието?

# 2 658
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За Морунов съм, въпреки че малко се е поотпуснал и наедрял. Голяма фенка му бях в неговия сезон и исках той да спечели. Андрей беше много силен, но просто не го харесвах като човек.
Много глупаво условие е това Гладиаторите да стоят гладни, дори ако са в Резиденцията или на Стопанството. Толкова ли не успяха да измислят нещо по-адекватно, че само с глад ги лекуват всичките? Какво е това абсурдно творческо безсилие?!

# 2 659
Знам, че сега сте се фокусирали върху битката, но на мен друго ми направи впечатление. При споменаването на Димо за връзка с близките отвън, само Радо нямаше никаква реакция, върнах го два пъти.

# 2 660
Димо каза "Морунов избира розово трасе"? В Надкаст не коментираха ли, че и за кастинг битките се тегли жребий?
Вероятно е спечелил жребия и си го е избрал.

Възможно е, тъй като Димо го каза, когато Морунов стигна пръв и взе розовия ключ и ми прозвуча сякаш тогава го е избрал. Но е възможно и предварително с жребия да е избрал розовото трасе.

# 2 661
Сега ще мъкнат, бъхнят и накрая едното духане и точен мерник ще решава!

# 2 662
Май Венци се контузи ,,

# 2 663

Много глупаво условие е това Гладиаторите да стоят гладни, дори ако са в Резиденцията или на Стопанството. Толкова ли не успяха да измислят нещо по-адекватно, че само с глад ги лекуват всичките?
Търсят как да ги отслабят.  Много са силни сега

# 2 664
  • София
Тази форма на Морунов е доказателство, че участниците се викат в последния момент и идват от нищото. Кой тренирал, кой не, кой на колко години или контузен...

# 2 665
Айде Морунов. Цял сезон влачихте Манка със Стоян, сега една верига ли ще ти се опре.

# 2 666
Морунов съвсем оплешивял.

# 2 667
Тази форма на Морунов е доказателство, че участниците се викат в последния момент и идват от нищото. Кой тренирал, кой не, кой на колко години или контузен...
Да, и явно не могат да откажат! Не знам сигурно са им такива условията на договорите-потенциален крепостен в следващите...години.

# 2 668
  • Другата България
Това сигурно ли е? Че така могат да откажат, как така в последния момент?

# 2 669
Мразя елементи със заровени неща. Винаги подозирам,  че нямат равен старт участниците

Общи условия

Активация на акаунт