💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 904
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 640
Сега хем искам Морунов да спечели,  за да не гладуват.  Хем искам да загуби,  защото никога не ми е бил любимец.  А Венци ми изглежда интересен и нямам против да го гледам догодина Joy

# 2 641
Оо,Венци не го бива от сега в плуването.

# 2 642
Ох, тая дъвка за темата със спойлерите, пукнатото кристално кълбо и уцелените победители, бая омекна.
Ами то каквато и медия да четеш изниква статия със 130% победител,кой, кога и защо отпада и т.н.
А и сакън, не гледаме мегапродукцията на века, та така да се пазим от края.Ами то е ясно ,пак ще го прецакат😜

Аз пък не чета жълти медии и не ми излизат статии кой е победител.И не искам да знам. Няма значение каква продукция гледаме, някои от нас не искат да знаят какво ще се случи напред.Толкова ли е трудно за разбиране?
Да! Ами то ако сега кажа,че Морунов бие или пада и позная какво?Трудно ми е да разбера , защо е това пръфърцунване.
И аз не чета Жълти медии.А и ако някой не иска да знае нищо, не чете нищо и толкоз.А не само претенции и нареждания.
Човек да го е страх да напише или предположи нещо, че ток у виж строшил хатъра на някого.
Хайде, приятно гледане!

# 2 643
Аз съм в лек шок от младежите на снимката - то мода, то чудо. Що така се окепазяват, симпатични са иначе? Приемам обаче, че проблемът е в моя телевизор, ъм прожекция.

Калоян не ми е симпатичен от самото начало. Не мога да обясня защо, има нещо при него, което ми се струва не съвсем наред и много ме отблъсква.

Цвети мрънка, да, но май само аз не я намирам за чак толкова непоносим мрънкалник.
И аз харесвам Цвети. Може да мрънка, но има истина в думите, които казва. Към момента съм за нея, а драмата в живота и се подразбира, че е оставила голям отпечатък. Не само тя какво изпитва, а и какво са и казвали деца, възрастни и т.н. (хората не винаги да добри и деликатни или поне не всички) Това да си на 6 г. едвам и да останеш без майка и баща в затвора..дали някой би го ей-така преживял и приел. Въпреки това е добро момиче, развива се, има си ценности и т.н. Много ми се иска с Гого да се харесат)) Някак ги виждам хубава двойка двамата.
Морунов много напълнял. Гледах го сутринта по Нова някакво интервю. Беше позитивен, не каза кой печели, но щял да се подготви повече, ако влезнел в следващ сезон. Ма много тромав станал((

# 2 644
Димо каза "Морунов избира розово трасе"? В Надкаст не коментираха ли, че и за кастинг битките се тегли жребий?

# 2 645
  • Sofia
И двамата са добри, кой печели всъщност?

# 2 646
  • Другата България
Леле, Морунката що така се предаде?
Или е за заблуда на противника?

# 2 647
Малко вода ще искам - вика Морунов Simple Smile и една вафличка, сандвич Wink това беше симпатично

# 2 648
Димо каза "Морунов избира розово трасе"? В Надкаст не коментираха ли, че и за кастинг битките се тегли жребий?
Вероятно е спечелил жребия и си го е избрал.

# 2 649
Вече и вода сервират посред битка!
Морунов доста е натежал и не е така натрениран!

# 2 650

Защо да се е предал?
Поноси и ти 30 килограмова верига и ще те питам после.

# 2 651
  • София
Айде, Морункааааа

# 2 652
  • Другата България

Защо да се е предал?
Поноси и ти 30 килограмова верига и ще те питам после.
Да, да, знам, просто бързо се измори ми се струва.
Ясно е, че не му е леко, а и този на Ралица май е по-млад от него.

# 2 653
Натежал Морунов. Дано оцелее. Иначе отнесе понтона.

# 2 654
Не знам дали е за заблуда. Доста се е отпуснал Морунов. Напълнят, загубил форма. Много искам да спечели, ама нещо е зорлем

Общи условия

Активация на акаунт