💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 911
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 625
И аз тази вечер съм за Морунката. Пристрастна съм, любим сезон ми е трети. Там освен победителя имах и най- много любимци. Искаше ми се само- Фифо, Гого, Жорката , Гената и Мишето да са в него, а Мани 2 да е на мястото на Мани 1 и тогава щеше да е бомбастичен сезон.😉😁 Надявах се ,че този сезон- пети ще го надмине, ама то такава боза стана, че определено май и втори ( който за мен не беше кой знае какво, освен смешките ) ще го надмине. Дано да греша и продукцията да спре да се меси и на участници и на игри.🤞😁

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 19:13 от Joy 05

# 2 626
Морунката също ми се стори...хмм... понатежал.

# 2 627
  • Sofia
Най-накрая ви изчетох, в реално време съм, както се казва. Simple Smile Изписали сте всичко, което исках да напиша, адмирации за поста на _Hope, който напълно се припокрива с моите размисли и страсти, и нямаше как да го напиша по-добре! 🤗 Искам само да допълня, че от ден едно има нещо в Радо, което не ми допада, чак снощи осъзнах какво е. Тоз Гатьо много прозорлив се оказа, веднага надуши Радко и му вдигна мерника. Сега наш Гатьо го няма и няма кой да озапти палето. Връщам си думите назад за Гатьо, женско царство му е нужно за да разгърне пълния си потенциал. Докато беше сред пичуите се чувстваше длъжен "да пее" в общия хор и да ни показва най-лошата си страна!
П.С. Стискам палци на Морунката и го чакам с нетърпение! 😀

# 2 628
Аз пък, като наближи развръзката и очаквам на тази или следващата страница да се разбере кой е, си слагам ръката и си крия непрочетената част, като пускам ред по ред - сакън да не мерна случайно името преди да прочета как го е описал авторът.
Имало и други откачалки като мен. Smile И аз закривам с ръка последната страница. Simple Smile
Дразнят ме спойлерите, колкото и да се пазя, все ме намират.

# 2 629
Надявам се , да си спечелят залога гладиаторите 🍀

# 2 630
Ох, тая дъвка за темата със спойлерите, пукнатото кристално кълбо и уцелените победители, бая омекна.
Ами то каквато и медия да четеш изниква статия със 130% победител,кой, кога и защо отпада и т.н.
А и сакън, не гледаме мегапродукцията на века, та така да се пазим от края.Ами то е ясно ,пак ще го прецакат😜

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 20:59 от vvi

# 2 631
Ох, тая дъвка за темата със спойлерите, пукнатото кристално кълбо и уцелените победители, бая омекна.
Ами то каквато и медия да четеш изниква статия със 130% победител,кой, кога и защо отпада и т.н.
А и сакън, не гледаме мегапродукцията на века, та така да се пазим от края.Ами то е ясно ,пак ще го прецакат😜

Аз пък не чета жълти медии и не ми излизат статии кой е победител.И не искам да знам. Няма значение каква продукция гледаме, някои от нас не искат да знаят какво ще се случи напред.Толкова ли е трудно за разбиране?

# 2 632
Казаха на Рълев за брат му. Очаквах “по-голяма” реакция…

# 2 633
Рълев мяза на преживял Чернобил.

# 2 634
Ооох Елизабет флашбек бррррр добре че не задържаха кадъра на нея много

# 2 635
Страхотна петица за гладиаторите. Ако махнем викинга и прибавим Мишо и сме готови за финал. Страхотна сила. Браво

# 2 636
Обзалагам се, че Морунов е с екипчето,  с което беше и Фифо. Дано поне ги перат 😂

# 2 637
Тая игра я помня играха я Стратимир и Калоян .Морунов не му се виждат плочките на корема вече .

# 2 638
  • Другата България
Страници наред кой какво, защо и как.
Който каквото иска, това ще пише, по темата, без спойлери тук  - темата е за предаването, не за потребителите.
Сега хората да не предполагат, да не пишат хипотези, да не коментират какво си мислят, че ще се случи.
А понякога ни го навират в очите.
Предаването започва, да се съсредоточим в него, предлагам аз.

Не съм гледала сезона на Морунов, пак да кажа, но съм страхотен негов фен. Гледала съм го в “Максимал“, страхотен! Нещо напълнял ми се струва, ама искам да победи. Гаджето на Ралица обаче доста добре изглежда, ще е интересно. За интригата трябва да оставят гладни червените, но мисля, че ще победи Морунов.

# 2 639
Морунов ♥️♥️♥️един най любимите ми участници . Дано да успее тази вечер защото напълно заслужава да участва в ол Старс сезона.

Общи условия

Активация на акаунт