💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 921
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Стига де.Адски несправедливо е това за Цецо.Той влезе в Светилището по особено извънреден начин.
Все си мисля,че някак ще го подкрепят.Той грошове нещо няма ли?
пп
Мерси за фотката,мернах я днес из ФБ,сега ще си я запазя Simple Smile

# 2 611
Да беше публикувала цялата снимка, де, защо си я отрязала:

# 2 612
Цецо сто процента ще го сготви продукцията.
Ето и Румен каза в епизода “Ще го елиминира жена, казвам ти”.
Продукцията слухти и записва всички реакции на участниците. Та нищо чудно да видим приготвена битка в която Никол или Виолета елиминира Цецо.

Сигурно ще го сложат на делвите. Или да крепи кубче с глава в стойка "пикаеща крава".
 А ако са много гадни може да го пуснат в някоя дълга и тежка битка в която да поведе убедително и накрая да му дадат ненаредим пъзел 15. И Димо с мазен глас да го попита - Какво се случи, ти имаше невероятна преднина, защо блокира на пъзела?

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 18:12 от ESPACE

# 2 613
Да беше публикувала цялата снимка, де, защо си я отрязала:

Дяволчето е мъж. Малко са в темата, но качествени.  Още му се чудя на търпението. Как издържа на нашите женски капризи, само той си знае  Simple Smile

# 2 614
  • София-Младост
За пръв път гледам Игри на волята, затова извинете въпроса ми, но и в предишните сезони ли така променяха правилата при битки в движение, според ситуацията?

# 2 615
  • Някъде в Матрицата
Това, което ми направи впечатление от интервютата на Морунов и Михаела, че са им са обадили от игрите от днес за утре. Ма-как-така-бе? Направо си прилича на нова наложена легенда, че видиш ли, когато ги бутнат ex-играчите са готови да дойдат, да дадат всичко от себе си, да преживеят отново това приключение, па макар и за един ден.

Чудя се, в бъдещето, ако поканят Сладкото Вики за подобен сценарий, дали ще поиска пак да играе играта и какво ще каже на зрителите. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 2 616
За пръв път гледам Игри на волята, затова извинете въпроса ми, но и в предишните сезони ли така променяха правилата при битки в движение, според ситуацията?

Много ясно

# 2 617
  • София
Като чета как хората първо прочитали края на криминалето, за да знаят убиеца... Grinning Аз пък, като наближи развръзката и очаквам на тази или следващата страница да се разбере кой е, си слагам ръката и си крия непрочетената част, като пускам ред по ред - сакън да не мерна случайно името преди да прочета как го е описал авторът. Grinning

Ала-бала, и преди е имало подбутвания, но на мен лично ми се струва, че съвсем са го подкарали през просото тоя сезон и нагласят нещата в движение.

# 2 618
Това, което ми направи впечатление от интервютата на Морунов и Михаела, че са им са обадили от игрите от днес за утре. Ма-как-така-бе? Направо си прилича на нова наложена легенда, че видиш ли, когато ги бутнат ex-играчите са готови да дойдат, да дадат всичко от себе си, да преживеят отново това приключение, па макар и за един ден.
Според мен, продукцията  нарежда игрите, според играчите номинирани от племената. Тогава се обаждат на другата двойка, която са избрали за този вид игра.

# 2 619
Може, може, не се стряскайте. Съчинения, разсъждения по промота, по собствени наблюдения, всичко е добре дошло.
 Сега, гледайки Морунов е днешното интервю ми звучеше много оправдателно. Но пък говореше, че сега ще се подготвя много повече за ол старс. 50/50 съм дали ще успее. За Андрей бях сигурна на 100.
 Много ще му стискам палци, защото ми е любим герой, истински такъв. А и ще ми е гадно умпилумпитата да загубят втори, пореден залог.
не съм гледала, на ако е казал, че се готви за ол старс не значи ли, че е победил?

# 2 620
  • София
Оф,не им е лесно на продукцията Simple Smile
В сегашната ситуация с 4-ма старейшини е идеалният миг да отидат амазонките на лукса.
Обаче...пичувите как да ги обърнат значи...
А Дунев-втори път не река? Ами не е уважително.
И не мисля,че дори да е паднал Морунката,в което дълбоко се съмнявам,няма да си го прикоткат за ол старса.

# 2 621
  • София
Харесвам Морунката и съм за него, но смятам, че има немалка вероятност и да падне. В неговия сезон беше сред най-добрите, но тогава не бяха много комплексните играчи. Не може да се мери с Фифо, Гого, Юлиян, Андрей.

# 2 622
И аз имам опасения за Морунката. Олабил е шкембенце, а онзи сигурно тренира като звяр всеки ден.

# 2 623
  • София
В тази тема волно или неволно може да подскачат, както спойлери, така и чисти и непринудени предположения, които няма как да се докаже, че са спойлери. Ако човек Х/ от форума/ предположи, че довечера ще спечели играч Y и хал хабер си няма, че въобще има тема за спойлери, тогава човек Z няма как да го докаже, за да го обвини. Т.е. всяко едно направено предположение, когато е сполучливо и сбъднало се, автоматично се приема за ...-ама ти това си го чел и го знаеш... Така се обвинява на едро и много хора се засягат.
Бях си взела дъълга форумна почивка преди години и си гледах подобни предавания без да коментирам по форуми, както сега..Нито знаех, кой кога и защо отпада, нито нищо...пълно неведение. Така, че препоръчвам на тези, които не желаят да четат абсолютно никакви предположения и подозрения на други хора, просто да не влизат във форума!

# 2 624
Бре! Последните страници се въртят все около прогнози, хвана ме срам че не пея в градския хор  Wink
На второ замисляне, моите прогнози обикновено не са "как е логично да го наместят", а по-скоро "как би ми било интересно".  Тоест рубриката "по желание на зрителя"  Rolling Eyes
Даже си мислех за нещо като тема в темата - Как щеше да изглежда еди кое си, ако аз бях режисьор.
В тази връзка не ви ли е обидно да ни вземат за канарчета като ни показват събуждащи се, протягащи се в леглата (или в чувалите) хора, а микрофончетата вече са им на врата, а батериите на кръста. Това е анти-реалити.

Общи условия

Активация на акаунт