💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 969
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 595

В тази тема обаче, ако правя прогнози, те са единствено на базата на кадри, които от продукцията са пуснали по Нова, и абсолютно се абстрахирам от това какво съм чела вече в другата тема, за да е интересно за всички Grinning

Това не го виждам как може да стане.Примерно знаеш със сигурност, че еди кой си отпада на някоя игра, обаче прогнозираш, че друг ще отпадне на базата на кадри.Е няма как да не се влияеш от това което знаеш, пък дори и подсъзнателно да е.

# 2 596

В тази тема обаче, ако правя прогнози, те са единствено на базата на кадри, които от продукцията са пуснали по Нова, и абсолютно се абстрахирам от това какво съм чела вече в другата тема, за да е интересно за всички Grinning

Това не го виждам как може да стане.Примерно знаеш със сигурност, че еди кой си отпада на някоя игра, обаче прогнозираш, че друг ще отпадне на базата на кадри.Е няма как да не се влияеш от това което знаеш, пък дори и подсъзнателно да е.
Просто приеми, че каквото пиша тук, го пиша, докато съм в съзнание, а не в подсъзнание Joy

Ето и прост пример - ако от официално излезналото промо към следващ епизод ми изглежда, че Х отпада, дори и да знам, че всъщност не става така, ще си напиша, че мисля, че според мен Х ще отпадне - заради промото Smirk

# 2 597

Просто приеми, че каквото пиша тук, го пиша, докато съм в съзнание, а не в подсъзнание Joy

Ето и прост пример - ако от официално излезналото промо към следващ епизод ми изглежда, че Х отпада, дори и да знам, че всъщност не става така, ще си напиша, че мисля, че според мен Х ще отпадне - заради промото Smirk

И аз като Гатьо към Теодора, ще имам едно на ум за теб и ще те следя изкъсо Wink))

# 2 598
Скрит текст:
Добър ден, успешни млади хора!

Аз нямам кристално кълбо, но се уча да хвърлям карти. Smiley Та според картите и прочетеното тук в темата ( визирам това, че Цецо не е особено харесван участник) ще си позволя да направя 2 прогнози за хората в Чистилището. Simple Smile

1. Във вторник дават някаква битка в която Михаил излиза победител и отива при Гладиаторите. Как точно ще победи не е от значение. Останалите 2 жени елиминират Цецо на съвет и накрая се изправят една срещу друга за влизането си в основното шоол. Simple Smile

2. Виолета побеждава. Както написах по какъв начин ще стане това е без значение. Михаил и Дунева елиминират Цецо на съвета и накрая се изправят един срещу друг.
Сега остава да видя доколко ме бива да врачувам. Smiley

Във врачуването ти липсва  евентуалния изпратен от Михаил гладиатор при изгубените.

# 2 599
Именно, точно затова не го виждам като победител и аз.
Прекалено гори, чак “прегаря“. Накрая така ще стане според мен.
А за Цецо вече съм си дала предположението, още си стоя зад него.
Другият “съмнителен“ ми е Калоян. Ама той пък много тих, много незабележим, някак безхарактерен....първоначално Рълев ми се доближаваше до едита на Добрин, сега бих оприличила Калоян с такъв, но надали ще има втори Добрин.

Калоян и мен нещо не ме кефи... Тича на цяло стъпало и това не ми е ок. Според мен няма да е финалист.

# 2 600
Офффф писна ми да се нищи темата за спойлери вече втори сезон. Първо на база на какво са сигурни кой, как е правил своите прогнози. То малко ми звучи като : "Крадецът ,вика: Дръжте крадеца !" Второ виждала съм много по- верни прогнози тук от това което го има в спойлери. Например там повечето бяхме сигурни, че Румен не влиза в племената. Да, да ,ама не. Трето в темата за спойлери главно се гадае по изпуснати снимки  ,които са толкова неясни, че има поне пет предположения за един и същи човек. Това е без да споменавам , че много спойлери си противоречат един на друг. И четвърто всеки сам си преценя колко е вярна информацията в другата тема. Аз лично миналата година сто пъти прочетох победителя, но до последно не вярвах и си стисках палци за Гого. Дори спрях да гледам след отпадането му толкова бях ядосана. Така, че хайде стига вече с тази тема за спойлери, инфото там е толкова мъгляво и несигурно, че все едно си гледал промото за следващия епизод.
Аз лично имам 90% сбъркани прогнози въпреки ,че чета спойлерната тема и гледам промотата. Например тази седмица бях убедена, че на елиминацията ще е мъжка битка. Това и съм прогнозирала, ама сгреших както и се оказа.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 22:27 от Joy 05

# 2 601
  • Варна
Скрит текст:
Добър ден, успешни млади хора!

Аз нямам кристално кълбо, но се уча да хвърлям карти. Smiley Та според картите и прочетеното тук в темата ( визирам това, че Цецо не е особено харесван участник) ще си позволя да направя 2 прогнози за хората в Чистилището. Simple Smile

1. Във вторник дават някаква битка в която Михаил излиза победител и отива при Гладиаторите. Как точно ще победи не е от значение. Останалите 2 жени елиминират Цецо на съвет и накрая се изправят една срещу друга за влизането си в основното шоол. Simple Smile

2. Виолета побеждава. Както написах по какъв начин ще стане това е без значение. Михаил и Дунева елиминират Цецо на съвета и накрая се изправят един срещу друг.
Сега остава да видя доколко ме бива да врачувам. Smiley

Във врачуването ти липсва  евентуалния изпратен от Михаил гладиатор при изгубените.

Вярно. Съществен пропуск от моя страна. Въобще изключих тази възможност, но то нали и Румен не изпрати оттатък Амазонка и вероятно поради тази причина се подведох. Simple Smile

# 2 602
Развалиха спойлерите, а какви спойлери имаше..... едно време  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това сега спойлери ли са, преразказ по картинка. Satisfied То по един мижав спойлер на сто коментара с предположения на базата на гадаене на карти, хвърляне на боб и гледане на кафе или звездите ми говорят. Smiley
А бяха други времена преди един-два сезона.....
 Още първата седмица знаехме финалистите преди да сме научили имената на участниците, а втората тъкмо ги научавахме и вече знаехме крайния победител. Това се вика спойлери, не на час по лъжичка. Nerd

# 2 603
Не мога да разбера хора които искат спойлери, ама хора всякакви, ето Деволо харесва Вики

# 2 604
Аз съм от тези които искат. И си се чудя сама на себе си Simple Smile Много ги харесвам, защото внимателно и спокойно следя какво се случва. И да си призная, дори и да знам  /никога не е сигурна информация/, това не ми пречи да се радвам, ядосвам или дразня на случващото се.

Дописвам... от книгите прочитам последните 5 стр. Хващам убиеца Simple Smile  и тогава я започвам от въведението. До последната страница се надявам, че нещо не съм разбрала  от края Simple Smile

# 2 605
Направо ме достраша да пиша тук, не че правя някакви прогнози де, пиша си други неща. Промотата нали може да се коментират?

# 2 606
  • софия
Може, може, не се стряскайте. Съчинения, разсъждения по промота, по собствени наблюдения, всичко е добре дошло.
 Сега, гледайки Морунов е днешното интервю ми звучеше много оправдателно. Но пък говореше, че сега ще се подготвя много повече за ол старс. 50/50 съм дали ще успее. За Андрей бях сигурна на 100.
 Много ще му стискам палци, защото ми е любим герой, истински такъв. А и ще ми е гадно умпилумпитата да загубят втори, пореден залог.

# 2 607
И аз съм за Мурунката😉.

# 2 608
Цецо сто процента ще го сготви продукцията.
Ето и Румен каза в епизода “Ще го елиминира жена, казвам ти”.
Продукцията слухти и записва всички реакции на участниците. Та нищо чудно да видим приготвена битка в която Никол или Виолета елиминира Цецо.

# 2 609
  • София
Фифо пита, кое е това племе...? 😃😂

Общи условия

Активация на акаунт