💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 915
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 670
Морунката и той може да се кандидатира за Оскар.😉😁 Как нарочно го играе за публиката. ГолЕм бе. Той малко ,като Андрей и напълняването "и със шкембе ще ги бие". Не знам на кой е трудното дишане ,ама знам на Морунов точността.😉😁

# 2 671
5 пъти трябва да мъкнат тия вериги напред назад

# 2 672
Морунов направи само 50 точки, това значи че трябва да мине 8 пъти трасето. Ако върви така ще сменят пак правилата.

# 2 673
Тази форма на Морунов е доказателство, че участниците се викат в последния момент и идват от нищото. Кой тренирал, кой не, кой на колко години или контузен...
Това сигурно ли е? Че така могат да откажат, как така в последния момент?
По думите на Михаела в Надкаста не звучеше така. За другите не знам, но тя си имала уговорка предварително с продукцията, после решила да се включи в състезание малко преди участието и' и се контузила. Решила все пак да участва в предаването, защото нямало как да ги подведе в последния момент и кого ли ще успят да намерят с подобен на нейния профил за толкова кратко време.

Явно след предаването всички се поотпускат, защото Жорката каза, че не тренира усилено, Чакала също спомена, че участието му е повлияло на храненето, съответно и на формата след това.

# 2 674
Тази форма на Морунов е доказателство, че участниците се викат в последния момент и идват от нищото. Кой тренирал, кой не, кой на колко години или контузен...
Да, и явно не могат да откажат! Не знам сигурно са им такива условията на договорите-потенциален крепостен в следващите...години.
Гого май е отказал ?!
До колко точки е играта ?

# 2 675
Да, и явно не могат да откажат! Не знам сигурно са им такива условията на договорите-потенциален крепостен в следващите...години.
Гого май е отказал ?!
До колко точки е играта ?
400

# 2 676
  • София

Така мисля, но не съм сигурен. Гледах влога на Фифо. Той каза така. Андрей каза същото. Мишето същото.
Ето и Морунов. Съмнявам се всички да лъжат, но да, винаги може да има съмнения...
Според мен звънят на много участници и имат резерви ако някой откаже... Не знам.

# 2 677
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Търсят как да ги отслабят.  Много са силни сега
Ами да бяха разпределили силите равномерно по племената, защо сега тези хора да плащат с глад за грешките на продукцията?! Така ще бедстват три от четирите племена, голяма икономия от храна ще реализират.

Абсолютно са ми излишни тези вериги в играта. Достатъчно е тежко трасето, достатъчно повторения има, че да носят и по 30 кг отгоре. Миналата година, ако не греша, Куков и Генчо играха същата игра за 300 точки.

# 2 678
  • Другата България
Благодаря ти, и на мен ми се стори странно това, поне доста некоректно звучи.
Не, че на продукцията другото име е “коректност“, но не си представям как може да задължиш бивш участник да се подложи на това, което гледаме в момента, ако той не желае. По тази логика да бяха задължили и Гого, но ето на - оказа се, че той им е отказал.
По думите на Михаела в Надкаста не звучеше така. За другите не знам, но тя си имала уговорка предварително с продукцията, после решила да се включи в състезание малко преди участието и' и се контузила. Решила все пак да участва в предаването, защото нямало как да ги подведе в последния момент и кого ли ще успят да намерят с подобен на нейния профил за толкова кратко време.

Явно след предаването всички се поотпускат, защото Жорката каза, че не тренира усилено, Чакала също спомена, че участието му е повлияло на храненето, съответно и на формата след това.

# 2 679
  • София
Много ме дразнят с тия ровове в пясъка. Не стига, че ще си измести някой шиен диск с тия вериги, ами и да драпа по пясъчен хълм.

# 2 680
На Морунов съобщиха конфигурацията, пък другият се обърка!?

# 2 681
Гаджето на Ралица,  май е умно колкото нея Trollface

# 2 682
Какво става с този човек Венци? Да не го е изровил този куб без да разбере

# 2 683
На Венци просто не са опънати въжетата. Те се влачат по пясъка.

# 2 684
Обичам Морунов, но това изглежда нагласено срещу Венци. Къде е този куб?

Общи условия

Активация на акаунт