💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 997
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 700
Ох, тая дъвка за темата със спойлерите, пукнатото кристално кълбо и уцелените победители, бая омекна.
Ами то каквато и медия да четеш изниква статия със 130% победител,кой, кога и защо отпада и т.н.
А и сакън, не гледаме мегапродукцията на века, та така да се пазим от края.Ами то е ясно ,пак ще го прецакат😜

Аз пък не чета жълти медии и не ми излизат статии кой е победител.И не искам да знам. Няма значение каква продукция гледаме, някои от нас не искат да знаят какво ще се случи напред.Толкова ли е трудно за разбиране?
Да! Ами то ако сега кажа,че Морунов бие или пада и позная какво?Трудно ми е да разбера , защо е това пръфърцунване.
И аз не чета Жълти медии.А и ако някой не иска да знае нищо, не чете нищо и толкоз.А не само претенции и нареждания.
Човек да го е страх да напише или предположи нещо, че ток у виж строшил хатъра на някого.
Хайде, приятно гледане!

Ако познаеш е едно.Ако знаеш и го кажеш с цел да дразниш тези които не искат да знаят е друго.По твоята логика и аз мога да кажа, коментирайте си спойлерите в съответната тема.Толкова ли е трудно да се съобразявате с хората, които не искат да знаят предварително кой е убиеца?

# 2 701
Това не беше никаква покана за Морунов. И гадничко към Венци.

# 2 702
Морунов определено не е в перфектна форма, даже ми се вижда, че е напълнял... Но едно време ми беше страшен любимец, и се радвам, че победи.
Въпреки че, Венци изглежда силен участник. Досега всички ветерани печелят, както се и очаква.

# 2 703
  • София
Браво Морункааааа Simple Smile
Юхуу, знаех си ,знаех си.
Потреперих малко, че резултатите в анкетата никак не ми харесваха, ама логиката надделя. Няма как Морунов да загуби от бодибилдър.
Димо не ми хареса как отпрати Венци. Последната му битка.
Според мен Венци би бил интересен участник. Той е голям фен на ИВ и знае много. Не е такава машина на терена, но има познания, социално е добър и т.н. А и си минаваше и той трасето, просто малко по-бавно от Морунов.

# 2 704
  • Другата България
В понеделник половината епизод ще е посветен на това Гладиаторите да говорят с близките си.
Запълване на ефирно време.
А аз мисля, че и Венци, и Виктория, и предишния отпаднал все пак ще ги поканят за участие.
Само ни хвърлят прах в очите, като всеки път.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 22:17 от Merri_An

# 2 705
На ръката на Елвиса,  Емануела ли е татуирана? Sob

# 2 706
Сега ако на този Венци това му е загуба за сезон 6, значи ли, че онова момиче срещу Михаела също няма шанс да го видим? Освен ако не участва пак в кастинг?
Фантастичната четворка😂😂😂 сега ще спретнат една загубено-изгубена битка и ще влязат всички без последния/ите!

# 2 707
Тъй като има няколко индиректни обвинения или хайде подмятания (само се чудя защо директно не ми изписвате ника) към мен относно прогнозите ми, няколко неща, че страшно се ядосах!

1) Не чета темата за спойлерите и не знам със сигурност кой печели сезон 5, нито какъв е финала. Ако искате ми вярвайте, ако не искате, недейте, ваша воля.
Дяволо, не обръщай внимание, всеки с мнението си. И аз не чета спойлери и те разбирам.

Но (ако е позволено да коментираш) не бих отказала да прочета някоя пикантерия от кухнята за неизлъчени събития. Хе-хе!

# 2 708
Офффф нов участник ли ще влиза??? Сега от промото?
Какво е сега това??

# 2 709
  • София
Дали Гого ще участва в Ол Старс си зависи изцяло от него.
Решението е негово, а не на продукцията. Simple Smile

# 2 710
Стори ми се от промото, Дунев на терена казва “ЕЙ НОВАТА”?

# 2 711
Фантастичната четворка според Елвиса

Най-вляво е Дени, след това Мастагарков, за другите двама не съм сигурна обаче Thinking

# 2 712
Какво означава, ще племената ще поделят териториите?

# 2 713
На ръката на Елвиса,  Емануела ли е татуирана? Sob
Абе, аз съм, ама на татуиста му беше за първи път! 😂😂😂
Въртя се тоя въпрос тука коя е на татуто, ма май нямаше еднозначен и категоричен отговор!

# 2 714
Виктория Пенелопа май ще влиза все пак!

Общи условия

Активация на акаунт