💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 026
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 715
Ах Морунката не го поканиха в All stars. Или аз не чух ??? Еееее ужасни .😡 Браво на Гого , че им е отказал.👏👏👏 Не му трябва в това нагласено предаване да участва. Дано и Неделчо откаже . Поне само между Андрей и Фифо да са ми разделени симпатиите за сега. От сезон 5 ще видим. Само да не ми прецакат всички братя, че вече един  от тях си замина.😬

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 22:25 от Joy 05

# 2 716
Браво на Морунката! Интересно, ако беше загубил на червените каква щеше да е мотивацията за териториална, след като няма храна, може би за легла?

# 2 717
Какво означава, ще племената ще поделят териториите?
И аз това се зачудих Rolling Eyes Все едно всеки ще е, където сам се класира.

# 2 718
Морунов и Андрей ми бяха фаворити в техният сезон. Морунката дори повече, но много беше подкрепящ, раздаващ се, някак не целеше класиране сякаш. Радвам се, че спечели сега, ще влезе във форма до сезона, но и Венци беше добър (май няма да му дадат шанс обаче)
Морунов колкото тих и добър беше в игрите, все за дъщеричката говореше и т.н., ама скрита лимонка той. Много палав се оказа май-май)) Та..совите не са , което са, ама пак си ми харесва)) Тогава го определях, като двойник на Пламен от първи сезон, нали и той пожарникар беше))
Много искам и някой от първи сезон-Пламен и най-вече Юлиян да влезе, но май няма да ме огрее.

# 2 719
Ах Морунката не го поканиха в All stars. Или аз не чух ??? Еееее ужасни .😡 Браво на Гого , че им е отказал.👏👏👏 Не му трябва в това нагласено предаване да участва. Дано и Неделчо откаже . Поне само между Андрей и Фифо да са ми разделени симпатиите за сега. В сезон 5 ще видим. Само да не ми прецакат всички братя, че вече един  от тях си замина.😬
Казаха му, че победа означава покана за участие, просто по някаква причина финалът на битката беше много смотан и претупан.

# 2 720
  • Другата България
Я, НиколчИ ли ще върнат ей така, като Румен? “Тя“, значи, че е жена, “Виолета“, значи че НЕ е Виолета, остана Никол.
Ти да видиш! И пак да погадая по промото - финалът му с “притеснените“ Румен и Теодора за мен потвърждава, че Амазонките ще са на резиденцията.

Не съм казала нищо по-различно за Гого, казвах само, че не могат да задължат никой, който не е подготвен.

# 2 721
Браво на Морунката! Интересно, ако беше загубил на червените каква щеше да е мотивацията за териториална, след като няма храна, може би за легла?
За резиденцията, там има други удобства! Но от друга страна, на стопанството има реколта и може да правят нощни набези по коловете с домати😂😂

# 2 722
  • Брюксел / София
Ох, на териториалната пак се започва с цирковете: Крум ще « крампира “, дано не се удави, че мъчно плуваше. РР се подхлъзва…, а ГаЙко мечтае за капитанство Wink

# 2 723
Това Вики толкова зло причини, че.. Искам Цецо да се върне, не е справедливо да стои там, а и нито е загубил, нито нищо, та да го извадят от играта спрямо другите. Абсолютна несправедливост и решено май-май нарочно за него.
Ако върнат Дундева, а Цецо изгонят, то това си е подигравка със зрителите (не за пръв път, ама вече много идва)

# 2 724
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Я, НиколчИ ли ще върнат ей така, като Румен? “Тя“, значи, че е жена, “Виолета“, значи че НЕ е Виолета, остана Никол.
Ти да видиш!
Не мисля, че ако са вкарали Никол, баща й ще я нарича "новата". Няма логика. По-скоро някоя резерва да е /което ще е безкрайно тъпо, предвид колко хора бедстват и дремят на Чистилището/, защото и на Виолета й знае името, а и не е никак нова за племето.

# 2 725
  • Другата България
Виктория Пенелопа май ще влиза все пак!
Това пък откъде дойде, Еми? Имаш предвид Пенелова, момичето, което се представи страхотно в битката срещу Михаела? Как така тя, нов участник ей така, сега?
Стига бе, това звучи абсурдно, ами онези хора в Чистилището? Ми тогава значи и Теодор /така ли беше първия отпаднал, с Фифо/, и този на Ралица ще вкарат!!! Този сезон да не се снима още? То верно, че много дадоха фирА, ама все пак!
Аз си мисля, че ще е Никол.
Ти да видиш!
Не мисля, че ако са вкарали Никол, баща й ще я нарича "новата". Няма логика. По-скоро някоя резерва да е, защото и на Виолета й знае името, а и не е никак нова за племето.
Това с “новата“ съм го изпуснала. КАжи честно! Joy

# 2 726
Не е редно според мен да влиза нов участник месец и половина след началото на сезона! И не дай си боже да го спечели.
   Рълев сериозни стомашни проблеми имаше на Чистилището!!!! Съсипаха участниците там!!!
Вместо да вкарват резерви, да бяха вкарали всички от Чистилището по отборите!!

# 2 727
  • Някъде в Матрицата
...
Ти да видиш! И пак да погадая по промото - финалът му с “притеснените“ Румен и Теодора за мен потвърждава, че Амазонките ще са на резиденцията. ...

А по обърканият Крум на понтона, аз разбирам че Гладиаторите ще изтърват резиденцията. 🤔🤣🤣

# 2 728
И що да не влезе Виктория ,в сезон 3 май беше влязоха по средата Калоян и още един културист  Чудомир.

# 2 729
Продукцията да се задължи да ни показва поне по един синхрон на Гатьо.

Общи условия

Активация на акаунт