💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 841
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 925
  • BG-DE
Това ще е супер ако стане 🙂

# 2 926
 А може лицемерно да поканят някои от тези бивши участници, които ги  хейтят  и да им спретнат позорна загуба.

# 2 927
Много тъпо Angry
Но не е изненада.
Миналата седмица всячески бутаха Мишето и, колкото и да в харесвам, просто не беше честно. ОК, контузила се, ами да бяха дали същите правила и за Виктория.
Сега поредното прецакване на това момче.
Толкова очевадни стават вече манипулациите им, че р негледаемо. Жалко за участниците, които наистина са там заради играта, а не просто с цел популярност.

# 2 928
Здравейте и поздрави на всички! Ако някой има време и желание - може да гледа моите обзори. Всяка седмица правя по един. Simple Smile

Туньо, успех ти желая, но
- Има и други (по-известни и по-отдавна почнали) влогъри.
- Някои от нас нямат време дори и за тях
- 1час и 45 минути е много.

Като се замисля за някакъв конструктивен съвет - ако минеш под 30 минути печелиш един коз пред конкуренцията. Е разбира се остава и втори вариант - да си много по-интересен от тях. Но първият вариант е къде-къде по-лесно осъществим.

# 2 929
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Неприятно наистина за Венци, но вече учудва ли се някой от продукцията,
едва ли остана дъно до което да не са паднали.
Иначе на мен този сезон отначало по не ми хареса от предишния, но постепенно се
привързвах към тези участници. Жените макар и не толкова ловки и компактни като тези
от миналия са ми в пъти по-приятни за гледане, много ми харесва, че са задружни и
поне засега няма големи мръсотии при тях.
Виолета с все кусурите е силен играч, има много добре развита интуиция и и сече пипето.
Мъжете от миналия сезон с изключение на всеобщите любимци Фифо, Гого, Жорката, и още двама, трима
също повече ми харесват. А да не говорим пък какво попадение за продукцията е Гатьо.
Като цяло, изключение неуспешния експеримент с изцяло женско племе и обичайните мръсотии,
промяна на правила и т.н., от продуцентите, този сезон ми е много по-голям фаворит отколкото четвърти.
Имаме по-истински емоции, по-интересни персонажи, повече смях и бисери, повече задружност,
показват, че и те са хора.

# 2 930
  • София
Дано Алекса падне позорно. Стискам палци.

# 2 931
Не ми се вярва изобщо Алекса да падне.Няма как победител да се изложи.Поне продукцията няма да снижи репутацията му.

# 2 932
Аз пък се чудя  защо някой е учуден , че старите кучета побеждават. Те изцяло съботните битки са за това: Вижте колко са добри вашите фаворити и ги гледайте отново в All stars сезона... Тъпо за претендентите, ама пък от зрителски интерес и коментари се отсява кои биха били харесвани и за напред. Почти убедена съм , че тези които са се представили добре и имат добър отзвук и коментари в социалните мрежи ще ги видим пак. Освен ,ако ...,започнаха ми съмненията, следващата година не е All atats. То и без това много от любимците са отказали или не са угодни на продукцията. Така не остават много кандидати, а се търси рейтинг. То остава и да си покажат фаворитите изгубили !!! Не случайно им се обаждат в последния момент за точната игра. Трябва да са напълно сигурни, че ще победят.Рекламата не случайно е едно от най- практикуваните средства за манипулация.😉😁 Аз лично се кефя, че ги виждам отново на екран и съм се примирила с неравностойният старт. Харесаха ми претендентите, но още не съм емоционално свързана с тях. Затова и не ми е голям проблем отявленото побутване. Надявам се на готин сезон 6 ( всички претенденти да са вътре) и на изключителен All stars - сезон 7. Като фен само това ми остава.😜

# 2 933
Не беше нито по-близо нито по-удобен

Морунов дръпна стойката с ключовете и тя се извъртя, тогава взе ключа.
Тези битки са за запълване на времето и реклама на следващите сезони. Аз лично не вярвам в конспирациите, че е нарочно. Ако е имало такова нещо е било от некадърност. Реално и да паднат и да бият е все тая. Аз очаквам да видим част от падналите в сезон 6. Както и Морунов ако беше паднал пак щяха да го поканят. Все пак единствената константа в това шоу е че няма правила.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 20:18 от Serene__

# 2 934
Да се играе в коалиция не е просто да не номинираш тези, с които си в коалиция. Радо не знам не разбира ли, или се прави, че не разбира това в разговора с Рълев. Гласовете са важни, затова се правят тези коалиции, да може нещо да се постигне с тях, не просто ''ми аз теб няма да те номинирам, ама гласът ми е мой и може да го дам за тоя или оня, вместо да събираме бройка за значима номинация от другата коалиция''. Просто не работи така. Цвети иначе е точно толкова емоционална и инфантилна, колкото Радо относно тия работи, на Рълев горко му като посредник между тия деца (при все, че не е толкова по-голям от тях). Така или иначе той увисва при тая ситуацая, но пък дано си печели грошове по елиминациите, ако стигне дотам.

Елвиса е много противен и ми стана жал за Монито, ама като гледам го е преживяла Grinning

# 2 935
  • София
Не беше нито по-близо нито по-удобен

Всъщност беше, защото Морунов се пресегна и дръпна стойката и розовият се падна отляво, а той се протегна с лявата ръка да го вземе. Търсите под вола теле. Не вярвам Морунов да е знаел.

# 2 936
  • BG-DE
В тези битки не се ли определя предварително кой на кое трасе ще играе🤔

# 2 937
Поредният позор за продукцията.
Отдавна са стигнали дъното и продължават на копаят.
Както по-горе е написано, ако не се превързвахме към тези страхотни участници, толкова сърцати и можещи и не им симпатизирахме, отдавна да сме спрели да гледаме тази бутафория! Rage
Тази година обаче гаврата с участници и зрители стига нови висоти.
Чудя се НОВА как си позволява да се свързва името на медията с такива тв мошеничества?! Все пак не всичко е пари и рейтинг! Rolling Eyes
Пак ще го кажа, надявам се другата година бТВ да закупят правата на подобно реалити и да го излъчват на гърба на ИВ, и да ги отвеят, защото там всичко ще е истинско и няма да има шмекерии, с което ще спечелят публиката.

# 2 938
  • Другата България
Joy
КАжи честно!
Дъно! Какво още следва? Горкото момче! Ама и Ралица да я питаш, като ги знае какво представляват, защо праща и Венци там?
После да не им се подигравам.....смешковци. За тях хората са просто инструмент за печалба, нищо повече.

# 2 939
  • София
Не съм ви изчела, сега изгледах епизода и се чудя 2 неща:
1во - как така ще вкарват напълно нов човек, той няма шанс за нищо - едно, че ще бъде мишена на съветите и друго, че вече половината сезон мина, няма и да е честно спрямо останалите - не е гладувал, нищо не е. А и тези на Чистилището за какво са?
И 2ро - защо не вкараха по 1 човек на мястото на контузения Николай?

Общи условия

Активация на акаунт