💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 830
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Другата България
Спекулации и за бременност на Мудева.

Не, това е от една рекламна кампания, която беше правила. Не е от сега.
Така и предположих, ама да ви покажа все пак. Sunglasses

# 2 956
А Гладиатори какво да направят?! Да стоят цяла седмица без никаква храна ли?! А и са им в ръцете,  участието им зависи от Продукцията. Те са наясно какво става, така че надали са се шокирали от случващото се.
Да не мислите, че това е първия случай, в който стават свидетели на мизериите им.
Не виждате ли, че стават все по-безпардонни и нагли, и въобще не им пука, че всички сме наясно какви ги вършат.
Ако медията не вземе отношение така ще си я карат. Щом имат добър рейтинг, рекламодателите плащат, а НОВА си затваря удобно очите.
Мила родна картинка!

Това не би могло да се случи в една нормална държава! Rage

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 23:08 от sineva 1

# 2 957
Доста неприятно инфо, но аз не крия подобни неща. За това е и свободен форум, а и ние нямаме договори с продукцията.
От 100% сигурен източник (освен той да ме лъже, но дълбоко се съмнявам):
Венци е бил прецакан!
Не случайно и монтажа беше толкова накъсан и някои тук се чудеха защо всичко свърши така набързо и в нищото.
Значи, не е имало нищо в дупката на Венци, търсил е над 20 минути, имало е брейк/стоп и са му го пуснали в дупката без той да види. Това са го видели целия отбор на гладиаторите...
Пълна подигравка с момчето, защото той не е и разбрал, реално докато са му оправяли уж микрофона (за това е имало брейк), други са поставили елемента в дупката.

С това стима до един извод и един риторичен въпрос...
Извод: Няма да има паднал стар участник нито една събота, за да може да се състои сезон Олд Старс в пълния му състав от играчи, които екипа са си набелязали.

Въпрос: Гладиаторите след като са свидетели, дали са се замислили изобщо, че и тях са ги надигравали и може би трите племена като цяло и че вече нищо не е честно, участват в един измислен "сериал" ?

Жалко, дано наистина хората се откажат да се записват и да лапат въдиците като шарани!

Явно в България няма нито едно свястно и читаво реалити, в което да няма никаква намеса на екипа и съответно да има истински победител, истински развой на събитията... Живеем в свят пълен с измама и лъжи , телевизията - също!

# 2 958
Според мене няма абсолютно никакъв шанс Морунов да е участвал в някакви продуцентски схеми по отношение на Венци. Ако има нещо наистина чисто в това предаване, то това е Морунов! Един рядко срещан добряк с огромно сърце. Готов да жертва себе си заради другите.
А продукцията я знаем колко е некадърна. Та те загубиха записите от цял снимачен ден миналата година...

# 2 959
Аз съм потресена от тази информция за липсващо кубче при Венци, НО не съм и учудена.
Той копа толкова дълбоко, а на Морунов сякаш бяха по повърхността.
Още докато гледах помислих, че има нещо гнило.

# 2 960
Според мене няма абсолютно никакъв шанс Морунов да е участвал в някакви продуцентски схеми по отношение на Венци. Ако има нещо наистина чисто в това предаване, то това е Морунов! Един рядко срещан добряк с огромно сърце. Готов да жертва себе си заради другите.
А продукцията я знаем колко е некадърна. Та те загубиха записите от цял снимачен ден миналата година...
Аз не помня този епизод, пак ли бил заснет или изобщо не е било излъчено

# 2 961
  • София
Аз пък мисля, че ще има паднали. Не мисля, че им пука за Зори и Стратимир, хем неприятни участници, хем не бяха най-добрите. Надявам се и аз да паднат. 😁

# 2 962
Хич не ги обичам и не си падам по конспираций, но вижте Морунов като се качи на понтона да вземе ключа как се протяга и взема далечния розов, а не по близкия зелен. Ако беше взел зеления той щеше да рови по координатите на Венци.
 И все пак специално за Морунов не мога да допусна че е знаел и играе с продукцията.
И аз се надявам да не е знаел, че е нагласен. Слушах го днес в Надкаст, той каза, че е питал има ли значение кой ключ да избере, продукцията му е казала, че няма, който му хареса. Според него розовият ключ е бил по-близо или по-удобен за хващане и за това е избрал него.

Аз даже си мисля, че ако е всичко е така както казва дяволчето, става въпрос за некадърност, а не толкова за конспирации. Просто тези, които са подготвяли битката са направили грешка.И като са видяли, че нещата се объркват се опитали да направят така, че да продължи играта.Едва ли толкова ги вълнува дали Морунов ще бие или другото момче.Така или иначе, както и да беше завършила играта си мисля, че и двамата щяха да си участват в следващите формати.

# 2 963
Не бойте се! Следващият сезон ще започне с " Вие се бихте достойно, но отпаднахте от едни от най-великите играчи, стъпвали по тази арена! Сега ви се дава шанс да се борите, а най-добрите имат шанс да се наредят до тях в Allstars сезона! Само най-силните и смели ще се преборят, затова се борете докрай! " 😜😅

# 2 964
  • Варна
Предполагам, че става въпрос за битката на Мирелка с Алекса, която преиграха накрая. Тогава някой тук май писа, че нещо записът на звука бил смотан и затова така се наложило.
По повод всичките им номера на продукцията моят деветгодишен син отказа да ги гледа. Детето толкова тежко преживява такива несправедливости, след битката на Михаела заяви, че приключва ИВ. А беше сериозен фен

# 2 965
  • Дубай
Венци беше добър, колкото Морунов и наистина е възможно да е бил прецакан, не от Морунов, а от продукцията.

Иначе впредвид факта, че имат резерви в чистилището, защо да вкарват от вън. Никак няма да е честно, ама никак!

Дени и Рълев гаджета, еми няма лошо. Млади са, животът е пред тях, ще видим дали ще излезе нещо сериозно

# 2 966
А може лицемерно да поканят някои от тези бивши участници, които ги  хейтят  и да им спретнат позорна загуба.

Аз това си го помислих, като видях Юлиян как ги предизвиква.Такъв номер могат да му извъртят, че свят да му се завие.Чудя се с какъв акъл се натиска, като един път им е ял попарата.

# 2 967
Цитат на: Bilyana14. link=topic=1591558.msg47014557#msg47014557 date=1696186869[b
Според мене[/b] няма абсолютно никакъв шанс Морунов да е участвал в някакви продуцентски схеми по отношение на Венци. Ако има нещо наистина чисто в това предаване, то това е Морунов! Един рядко срещан добряк с огромно сърце. Готов да жертва себе си заради другите.
Аз не помня този епизод, пак ли бил заснет или изобщо не е било излъчено
Снимали са отново. Доколкото помня са връщали вече отпаднали участници, за да заснемат отново въпросната битка.
Професионалисти та дрънка! Rage
На мен също не ми се вярва Морунов да е  част от измамата.
Те са му се обадили ден преди битката. Той е казал, че не се чувства готов и не е във форма. Натиснали  са го да участва, но са решили да вземат мерки да победи, защото така е по сценарий - старите пушки да бият. Но изпълнението на театрото не им се е получило. И за пореден път спечелиха нашето презрение и Златна малинка за лоша режисура и монтаж.

# 2 968
Интересно, ама май само аз съм фенка на Стратимир Simple Smile нямам обяснения защо, не си падам принципно по лекета, но вътрешно му симпатизирах и се надявах да стигне напред .

Рълев си е супер партия за разлика от предишния смотльо на Дени или тази последната чалга звезда.

# 2 969
  • Sofia
Напълно съм съгласна с мнението на Bilyana14. Търсим под вола теле, не че не са ни дали хиляди поводи, но.. Убедена съм, че причината за голяма част от сакътлъците им се дължат на липсата на професионализъм, тотална незаинтересованост, към това, което правят и не на последно място, очеизвадно недоглеждане. В подкрепа на думите ми, ако поне малко знаеха какво правят щяха да си обезопасят трасетата, за да не осакатяват участниците. Както са го подкарали, в скоро време очаквам да видя Димо и някой от лекарите "на терен" в битка за "голямата награда", като последните оцелели. Този сезон бие рекорди, за 5 седмици - 5-ма напуснали по здравословни причини.. Просто прекрасно и показателно!

Общи условия

Активация на акаунт