💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 869
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро момичета!
Приятен ден ви пожелавам.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 06:59 от azisiq

# 526
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Zap
"Успехът е сбор от малки усилия, повтаряни ден след ден."
/от мрежата/

Сонер Озтурк, рекламен координатор на THY за Керем:   

"И той е един от нашето семейство, който сега е приятел, който сега е един от нашето семейство със своята игра, характер, улеснява работата ни, допринася за нашия филм. @thebursin толкова се радвам, че беше с нас, толкова се радвам, че си с нас.. За още много пътувания заедно... @turkishairlines"

Лек ден ви желая! Smile

# 527
Резюме и снимки от 5-ти епизод ( с Гугъл):
Хванати в средата на ожесточена война между тези, които искат да прикрият пожара в сиропиталището, и тези, които искат да го разкрият, Лейля и Кенан осъзнават, че врагът, срещу когото се изправят, не се страхува от тях. Сега изровеното от тях минало застрашава живота им. Още повече, че емоционалното признание, което идва неочаквано, ще направи работата им много по-трудна.
Докато Туран се опитва да държи сина си далеч от огъня, Невин научава плашеща информация за психическото разстройство на Кенан. Докъде ще стигне Доган, опитвайки се да си върне това, което му принадлежи?
Неспособен да се справи с импулсивността на Доган, Идрис е принуден да прибегне до строги методи. Но сега Екрем е ясна мишена на Доган.

# 528
Здравейте! Flowers Hibiscus

Имаме озет и снимки за 5 епизод.

Скрит текст:
Хванати в средата на ожесточена война между тези, които искат да прикрият пожара в сиропиталището, и тези, които искат да го разкрият, Лейля и Кенан осъзнават, че врагът, срещу който са изправени, не се страхува от тях. Сега изровеното от тях минало застрашава живота им.

Още повече, че емоционалното признание, което идва неочаквано, ще направи работата им много по-трудна.

Докато Туран се опитва да държи сина си далеч от огъня, Невин научава плашеща информация за психическото разстройство на Кенан. Докъде ще стигне Доан, опитвайки се да си върне това, което му принадлежи?

Неспособен да се справи с импулсивността на Доан, Идрис е принуден да прибегне до строги методи. Но сега Екрем е ясна мишена на Доан.

Миси... Satisfied

# 529
Никой не е по-бърз от Миси! Ракетата Simple Smile

Напрягат ме тези озети. Идрис не може да се справя с Доан, той става все по-активен, все по-импулсивен, все по-агресивен.
За Екрем никак няма да ми е жал и за жена му, и за сина му, и за снаха му.  Да ги взима Grinning
Доан ми се стори, че харесва Лейла, но няма да й прости, за сега и тя му в списъка с виновни.
Много искам да разбера, каква е причината за пожара.

Преди ми излизаше информация за дрехите, с които е била облечена Лейла в даден епизод. Повечето бяха Зара. В края на този епизод беше с едно кафяво кожено яке. Много ми хареса, но не мога да окрия, каква марка е.
Някой ако пападне на информация, ще съм много благодарна да ми сподели.

# 530
Никой не е по-бърз от Миси! Ракетата Simple Smile

Напрягат ме тези озети. Идрис не може да се справя с Доан, той става все по-активен, все по-импулсивен, все по-агресивен.
За Екрем никак няма да ми е жал и за жена му, и за сина му, и за снаха му.  Да ги взима Grinning
Доан ми се стори, че харесва Лейла, но няма да й прости, за сега и тя му в списъка с виновни.
Много искам да разбера, каква е причината за пожара.
Доан сигурно ще разбере скоро, че Лейля е вкарала брат си в затвора. Няма как да не му хареса чувството й за справедливост. За правилно и грешно. Това още повече ще го накара да се чувства привлечен от нея. Доан на мен с тази негова неуравновесеност ми стана любимец. С интерес гледам как още ще усложни живота на Кенан. Satisfied
И семейството на Лейля ми е черно. Всички по веригата не са читави. Нека добрият приятел от затвора да направи някоя пакост на Тахир. Satisfied Общо взето не очаквам добър край нито за семейството на Лейля, нито на Кенан. Няма да ви споделям какъв край си мисля, че ще имаме, че няма да ви хареса. Satisfied

# 531
Благи, това ли е?

Последвай този профил в инста https://instagram.com/handerceloutfits?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 532
И аз не виждам вариант за щастлив или поне приемлив край.
Вече си представям, как последният оцелял от всички герои, които виждаме до момента-КенДо, умира драматично, след като е изпотрепал и баща си, и майка си, и Лейла, и семейството й и всички виновни. И от сега ме избива на рев. Само не мога да реша дали Кенан ще убие Доан, след като разбере, какво се е случило и какви ги е вършил или Доан ще си отмъсти на така омразния му Кенан. Sad
Но както казах, най-обичам да греша.

Микииии, точно това! Благодаря, сър!

Намерих го. 1500лв. Ще пропусна Grinning
https://www.beymenclub.com/p_beymen-club-kahverengi-trucker-deri-ceket_1317151

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 11:15 от Бл@гуна

# 533
И на мен ми се въртят едни такива. Има време де, така добре тръгнаха с историята, че чак се притеснявам да не я развалят. В 20-25 епизода си мисля, че спокойно биха могли да ни разкажат всичко, което са намислили. Хайде, поне толкова да са минимум. Satisfied

# 534
Инфо:
"Данни за тенденциите за стартирането на рекламната кампания на Turkish Airlines като посланик на марката KeremBürsin, в четвъртък, 05 октомври, достигайки 439K публикации и 8-ма актуална тема в световен мащаб."

Gift Heart

# 535
"Не мисля, че има такава реклама в света, защото снимахме 42 дни и имахме 22 локации. Искахме да са повече, но тогава щеше да се превърне във филм. По дяволите, щеше да е цяло турне."

„Но ще ви кажа това, хора... Имаме невероятна страна и като пътувахме, разбрахме като екип, който отива на всички тези различни места, че целта на този филм е да доведе хората в нашата красива страна. Мисля, че ще успеем да направим това заедно.”

# 536
Керем в Туитър

Gift Heart

Sparkling Heart

# 537
Много активни бамбашките:

# 538
  • София
още за и около рекламата за THY с участието на Керем: Nature Zap

Режисьорът на рекламата за THY✈️, е Özer Feyzioğlu, а музиката, превърнала се в саундтрака, е на Fahir Atakoğlu. © Информацията е предоставена от @gazetedamga

https://twitter.com/DBJuliB/status/1710169765569024017

Керем и режисьорът Йозер Фейзиоглу вече се познават от предишни работи.
През 2018 г. те продуцираха  заедно "Yaşamayanlar"/"Неживите" 🎥🎞️
През април те се обединиха отново, за да запишат новата реклама на турските авиолинии THY ✈️

# 539
Съжалявам , че съм се натрапила във Вашата темичка и затова и никой не ме отрази и не ми отговори . Ще продължавам да следя и да чета анонимно какво пишете , защото намирам отговори в постовете Ви , които пишете , но явно не са добре дошли новите членове . Съжалявам , че съм Ви нарушила спокойствието Simple Smile ще си държа мислите в себе си и сама ще си анализирам сериала Simple Smile
Мислех , че сте същите от Почукай на вратата ми и се получаваше страхотна дискусия , но явно сте ме забравили и така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт