Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 5

• 35 264
  • 316
  •   1
Отговори
# 195
  • София, "Младост 3"
точно за инфектотримет става въпрос...
това е писала Ели /не съм Ели ама си позволявам да копна/

Ели и от мен - добре дошла и дано ви свършат пробемите

# 196
Много Ви благодаря за оказаното съдействие!Влязох във форума който си ми дала maryckery и получих доста ценна информация,за което огромно БЛАГОДАРЯ!Писах също така на д-рБранков,но мисля през идната седмица да се свържа лично по тел. с него.Благодаря също и на wolf!Притесняваме само факта,че сме или за малко ще изпуснем възрастовата граница в която се прави тази операция с УСПЕХ...Дано имаме още малко време...

# 197
  • София, "Младост 3"
мамчета има ли тук НАПИШКВАЩИ СЕ деца?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162310.0
да кажете нещо ако знаете

# 198
Ами моето е 4 клас и се напикава.Много е неприятно,Непрекъснато слагам памперси нощно време.Той всъщност май неможе да задържа урина защото като измине известно време и той не отиде да пикае от пишлето му започва да текат капки урина.разговаряла съм със доктори по този въпрос и никой не ми даде ясен и категоричен отговор за това до кога ще е така.Като ходи на училище винаги се връща напикан,разговаряла съм не веднъж със него че трябва сам да се сеща на около половин час да ходи да пикае.Но оправия няма.Много неприятно е лятото когато дрехите са по тънки и прозрачни,и малкото петънце урина веднага избива.Много ама много е неприятно.Немога да го пусна никъде със преспиване,било то на екскурзия или някъде другаде,самото дете се срамува някой да му слага памперс.Друг проблем е и нон стоп пиенето на вода ,като наркотик му е ,и после се подува целия.
    Някой ако е изпитал това моля да даде съвет за справянето с проблемите.Всички доктори досега ми казват че това е от заболяването. #2gunfire
  Благодаря предварително

# 199
  • София, "Младост 3"
Коатрин здравей
не мога да дам съвет
но имам една иде - ако не ти е неприятно и на детето - защо не му слагаш дамски превръзки? така поне временно ще спасите положението - да не личи че е пишнал
успех в боренето с проблема
сигурно му е от заболяването щом така се изпуска, а и това пиене на вода....

# 200
Да благодаря за съвета ,и това съм пробвала.Готова съм на всичко ,но не е в това проблема.Въпроса е ако може по някакъв начин медикаментозно да се помогне на детето.Аз не съм много запозната .Ти ако си чула за някакви такива лекарства, пиши.Или някъде прочетох за хомеопатия.Добре ама какво се пие как?Ако можеш дай линк

# 201
krassymam, какво става със вас? Не ви ли изписаха вече? Надявам се, че вече всичко е минало и те чакам да се включиш, за да кажеш само добри новини!  Hug Очаквам те!   bouquet

merycherry, с теб ли говорихме за PANCEF?
Или бъркам нещо? Въпроса ми е дали от него се губи апетит? Виктория беше започнала да си хапва хубаво, а сега нещо пак ме изнервя с това ядене...

Нати, благодаря! Simple Smile  Лекарството е ИНФЕКТОТРИМЕТ.

П.П. Поправих номерата на телефоните на урологията в началото на темата. Бях им разменила местата, защото като звънях преди да влезем там ми казаха, че са обратно. Здраве да е! Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 20:47 от Елеонора_76

# 202
  • София, "Младост 3"
Да благодаря за съвета ,и това съм пробвала.Готова съм на всичко ,но не е в това проблема.Въпроса е ако може по някакъв начин медикаментозно да се помогне на детето.Аз не съм много запозната .Ти ако си чула за някакви такива лекарства, пиши.Или някъде прочетох за хомеопатия.Добре ама какво се пие как?Ако можеш дай линк

катрин в темата която прочетох и съм дала линк - всъщност там говорят за някакви лекарства, но уви - майките се оплакват, че няма резултат
все пак не пречи да им пишеш и да ги помолиш да споделят мнения

# 203
Момичета, хайде да попълним още някой друг номер на телефони в началото на темата. Включват ми се потребители на  лични съобщения и търсят номерата на д-р Панчев, д-р Пандаров и д-р Чаначев! Някой ако знае - да сподели!   bouquet

# 204
Здравейте, мили мами.

Бихте ли ми казали как се казва лекарството започващо с Цикло...и нататък е много сложно. И колко струва? Докторката го издекламира бързо, аз бях шашната и не запомних.

Желая ви хубав ден.

# 205
  • София, "Младост 3"
може би ципрофлоксацин или почти така звучи... но не съм на 100% убедена
http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/4FA651E3-3A74-42D4-8589-55C39 … rofloxacin_BG.pdf
и коментарии
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=doctor&Number=194 … mp;sb=5&part=

май при проблеми с бъбреците - е.коли

# 206
Момичета, нормално ли е като е с грип Калина, урината й да е по-мътна от обикновено... newsm78
От вчера е с температура и аз в началото много се притесних - да не е някой пиелонефрит, но от днес вече започна и да кашля, а и гласчето й се промени и съм сигурна, че е грип.
Започнах да следя урината й и ми прави впечатление, че ту е съвсем бистра, ту малко по-мътна и се чудя нормално ли е при грипно сътояние да е така?

# 207
  • София, "Младост 3"
Нати, дали пък не е от лекарства - ако нещо й даваш?
или сиропчета?
съжалявам, но не знам това което питаш
дано скоро оздравее

# 208
може би ципрофлоксацин или почти така звучи... но не съм на 100% убедена
http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/4FA651E3-3A74-42D4-8589-55C39 … rofloxacin_BG.pdf
и коментарии
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=doctor&Number=194 … mp;sb=5&part=

май при проблеми с бъбреците - е.коли

Много ти благодаря.

# 209
  • Благоевград
Катрин, подобен преблем е имала майка ми с мен, но аз съм се напикавала само нощем. И тя е опитвала какво ли не. Накрая един доктор й казал, че това било на психична основа и дал следната рецепта. Била съм ученичка и сама съм си ходела да ми бият инжекцията. дано само ги има още тези лекарства /пиша я тук, за да помогна и на други мами/:
        - 10 дни - Нивалин - пие се сутрин + Психофорин - вечер х 1 хапче.
        - 10 дни - Нивалин - пие се сутрин и вечер + психофорин вечер х 1 хапче
        - 10 дни - Нивалин - бие се мускулно х 1 на ден + психофорин - вечер х 1 хапче
Да сеизбягва гледане на телевизия, да се ляга вечер по едно и също време.

Това е. Дано помогне. Пиши после дали е свършило работа. Аз имам спомени само, че инжекциите се биеха в крачето и бяха много болезнени. Сега разбирам, че са били мускулни. УСПЕХ!

Общи условия

Активация на акаунт