Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване 82

• 58 380
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, момичета. Вела, не, само в амбулаторния лист е написал Насочва се към д-р Виктор Йорданов - Сити Клиник София и Насочва се за генетичен анализ към Лаборатория - Геника. 5544 ли е вътрешния? Да, с контраст каза, защото ако суспектните находки са злокачествени, щели да са добре кръвоснабдени за разлика от обикновените кисти. Чудесно е, че толкова бързо си записала час, дано и аз успея, но първо трябва да си чакам нередовния цикъл. Предполагам за ЯМР няма направление и е платено след като е такава сумата, но каквото и да е ще го направя, след като ще даде някаква яснота.

# 106
  • София
На 45.

# 107
Renoir, на твое място направо махам и двете гърди и слагам импланти.
Поне само тях ще следиш🙄
Какво е значението за вида рак на майка ти и на леля ти?

# 108
DZ, за да знаят в Геника за такъв точно тип рак да пуснат изследвания. Пита ме нещо дали е бил тройно позитивен(негативен?, забравих кое от двете), дали е хормонозависим, защото при него имало по-голяма вероятност да е генетичен. Знам, че майка ми беше и на хормонотерапия, сега открих някои от епикризите й, но ми е трудно да ги изтълкувам. А иначе за махането на гърдите отдавна го мисля и не само това ами и яйчниците също. Забравих да кажа, че съм имала и няколко хормонални стимулации за инвитро. Знам, че ракът на яйчниците се открива по-трудно и късно. Днес и гинеколожката, като я попитах, с половин уста потвърди, че е така.

# 109
Здравейте момичета 🌹Ако някой реши може да се възползва.

# 110
  • Русе
Наследствените раци са 5-10 % от всичките, малко странно да искат да знаят.
Щом е имала хормонотерапия, значи е бил хормонозависим рак.  При тройнонегативния, няма хормони назначени.

Мама Мони, на тия години и с тия мижавите реакции, малко странно е да ти изпишат Золадекс. Само Нолвадекс би трябвало. Ама аз не съм доктор. Не само занеси блокчетата, ами мини и едно второ мнение, за всеки случай.

# 111
  • Добрич
Renoir, пред цифрите има звездичка.

За Токуда и трите клиники на Сити Клиник  се набира един и същ номер и после избираш нататък.

# 112
На майка първият рак беше хормонозависим.
18г след това се разболях аз с тройно негативен.
3г след мен майка я повтори с тройнонегативен.
Та от мен ли го е наследила🙃
Че има връзка- има, но както каза Ели %тите са малко.
Да ти пускат там изследвания за мутациите и дан се вторачват чак толкова 🥸

# 113
Мисля, че си права. Не знам останалите как го усещат, но огромна роля играе стресът. Убедена съм, че именно от стрес си докарах висок холестерол, въпреки, че съм вегетарианка от почти 20 години, нямам вредни навици, храня се здравословно и винаги съм била слаба. ЛЛ твърди, че стресът нямал връзка, но няма какво друго да е. Спомена, че тогава трябвало да е наследствен, но досега не бях имала такъв проблем. От стресът ми се срина имунната система и последните години съм подкарала болест след болест. Антибиотици вече не помня колко изпих. За мен това е доста подценявана, но много реална причина за някои онкологични заболявания.

# 114
Аз тепърва започнах с химиото, но ме човърка един въпрос. Знам че след нея ще ми изпишат хормонални. Вероятно Нолвадекс като чета. Обаче моят рак хем е хормонозависим, хем много слабо реагира. Естрогенът е 1+, а Прогестеронът 2+, което разбрах, че реолно означава под 10 % и се чудя тези хормонални въобще ще имат ли някакъв ефект или просто ще ме тъпчат с тях и ще си търпя гадните странични ефекти. Чудя се дали пък да не занеса блокчетата във ВМА за ново изследване на хормоните.
Мони моят рак е Er  4+,PR 5+ , проф .Тимчева ми каза,че е слаба работа,а Др.Таушанова каза ,че е сигурно,че ще имам хормони.Твоите обаче вярно са мижави и ще е много тъпо ако имаш хормони.

# 115
Мисля, че си права. Не знам останалите как го усещат, но огромна роля играе стресът. Убедена съм, че именно от стрес си докарах висок холестерол, въпреки, че съм вегетарианка от почти 20 години, нямам вредни навици, храня се здравословно и винаги съм била слаба. ЛЛ твърди, че стресът нямал връзка, но няма какво друго да е. Спомена, че тогава трябвало да е наследствен, но досега не бях имала такъв проблем. От стресът ми се срина имунната система и последните години съм подкарала болест след болест. Антибиотици вече не помня колко изпих. За мен това е доста подценявана, но много реална причина за някои онкологични заболявания.
 Подкрепям казаното от теб за стреса и доката бива така подценяван никога няма да има пълен пробив над това заболяване.При мен след много мъчителни паник атаки,депресия,и т.н се сдобих и с рак.

# 116
  • ПЛОВДИВ
Момичета, само минавам да Ви кажа, че днес успях да направя симулация за ЛТ, живи и здрави на 23 Октомври започвам същинската ЛТ и започнах Фемарата. За сега в петък, ще пътувам за България за две седмици малко да си отпочина и събера малко топлина, че тук почна да се захлажда. Желая на всички кураж и горе главата по пътя на изцелението.

# 117
Мадам Фрапина, приятно изкарване в България и да се насладиш на циганското лято. HeartFlowers Maple LeafNature Sunny

# 118
Здравейте и от мен,
Видях, че коментирате Ендопредикта. И на майка Ми и препоръчаха да го направи. Лекува се в Надежда  от Д-р Петрова. Резултата от Ендопредикта показа 19% и и направиха 4 вливания химия.
Не знам дали и колко има смисъл от този тест, но тя понесе химията тежко. Ако не го бях направила, всеки ден щях да се питам дали е била задължителна и дали можеше да и я спестя.
Аз имам въпрос за частния кабинет на д-р Иван Гаврилов в Дървеница. Звънях няколко пъти по телефона и никой не отговаря. Ходих 2 пъти на място - заключено.
Някой знае ли дали кабинета още работи?

Здравейте,
аз се самоцитирах и поправих малко. Става дума за майка ми. За нея беше теста.
И пк да попитам някой дали знае нещо за кабинета на Иван Гаврилов ?

# 119
Аз имам час за 16 записан април месец.
Тогава мога да потвърдя какво се случва там със сигурност.
Иначе свързването е доста трудно .
Трябва да започнете да звъните след 15.30 или да отидете след този час.

Общи условия

Активация на акаунт