Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване 82

• 58 483
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Влизам да се оплача от несериозното отношение на Сити Клиник.
При изписване майка ми им оставя 15лв, за да и изпратят документи до адрес.
Първо-пратиха документите на грешен адрес, второ-таксуваха я доставка и трето- никакви документи де получи, а някакъв хвърчащ лист.
Звънях да се разправям, спорят с мен и обвиняват куриерите за начислената такса.
Сякаш аз за пръв път ползвам куриерски услуги. Направо съм възмутена...

# 361
Много несериозно от тяхна страна😔
За какво е таксата от 15лв? Да звъннат и извикат куриер?

# 362
Таксата е на основание да си покрие куриерските услуги реално. Съответно не би следвало   да и начисляват наложен платеж 7лв.
Какви са тези разходи 22 лв направо съм втрещена... и то за едни сбъркани документи.
Те не били виновни и не знаели къде са изчезнали 15лв. /Обяснението на Сити Клиник/ Майка ми НЕ е получила касов бон!
Адреса също е сгрешен и майка ми пътува 30км, за да си получи документите/силно казано документи/...пратили са искане, което е попълнила за изпращането на епикризата.

# 363
# 364
  • София
Ехооо, къде сте бре мацки? Нищо не пишете. Как вървят нещата при вас? Аз съм ок, на работа, чакам третата вливка в понеделник. Обаче се сетих и нещо да питам тези от вас, които са с импланти. Аз съм вече трети месец, но все още нямам пълна чувствителност на гърдата и то на определени места по шева. Така ли ще остане или има шанс с времето да се оправи? Другата тъпо е, че бях раздвижила ръката ама спрях упражненията и сега пак усещам придърпване като я вдигна. Явно тези упражнения за нея трябва да ги правя постоянно.
Хайде минете за отчет!

# 365
Мони, не знам как ще е с имплантите, предстои да разбера, но помня, че след квадрантомията преди две години, поне половин година.. или повече дори, нямах чувствителност по шева. Към момента, чувствителността е напълно възстановена..
Иначе на мен ми предстои много нанужен месец- скенери, операции.. стискайте палци Heart

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 11:31 от Ea_

# 366
  • София
Стискам, Еа!

# 367
  • ПЛОВДИВ
Мони, при мен преди малко на преглед с новата онколошка усетих ръцете ѝ около гърдата, но върху нея все още нямам чувствителност. Вчера станаха 2 месеца от моята операция и да чукна на дърво съм добре, имам си апетит и енергия. Сега си чакам реда на осмата ЛТ от 15.
Еа, стискам палци всичко да мине нормално и да се възстановиш бързо.

# 368
  • София
Много време трябва да се възвърне чувствителността, може и години, с импланти или без.

# 369
Дано всичко мине гладко Еа,стискам силно палци❤️

# 370
Здравейте,
Аз ближа рани след първото вливане.
Първите няколко дена ми се гадеше, но благодарение на лекарствата и лимонадата с лимонов сок и джинджифил не съм повръщала.
После ме заболя почти всичко - задната част на главата, ръце, гръб, ребра, като при мускулна треска за два дена.
После бях добре и реших, че с това ми се е разминало, но уви, днес имам силно главоболие и остри болки в кръста и под него, но не постоянни, а все едно ме пронизва нещо от време на време. Даже преди малко пих ибупрофен, реших че няма смисъл да се мъча.
Не знам кое е от химията и кое от инжекцията растежен фактор, която ми биха 24 часа след вливането.
Температура не съм имала. Афти нямам, макар че усещам от едната страна небцето ми малко по-грапаво на едно място.
Апетит имам за двама, даже като ми беше лошо ми се ядеше.
Общо взето смятам, че добре мина засега.
А кога да махам косата? Да я стрижа с машинката нула номер или да я бръсна със самобръсначката?

Мони, моята операция беше преди два месеца, още наболява на едно място при пипане, а на друго имам безчуствено петно. Хирургът каза, че за подобрение мога да пия витамини В комплекс, но аз така и не съм го изговорила с онколозите, а на своя глава не смея.

Еа, стискам палци! Flowers Four Leaf Clover Heart

Мадам Фрапина, при теб още малко и му се вижда края. И на теб стискам палци да минат безпроблемно останалите ЛТ. Flowers Four Leaf Clover

П.П. Онзи ден се видях с д-р Консулова, наистина много приятна лекарка и срещата с нея ми беше полезна. Почти час сме говорили и определено мога да я препоръчам с две ръце.
Общо взето и тя предложи същото лечение, само каза, че би направила вливанията 3 на 3, а не 4 на 4, но пък така се презастраховам, така че не е грешно и да са по четири.
Единственото, което ме поизплаши е, че според нея патолозите са сбъркали и ракът ми е G3, а не G2. Но така или иначе, лечението все щеше да е същото.
И може би е трябвало да направя ЯМР, за да има после с какво да се сравнява при следващо изследване.
Ами това е, свърши се лутането по лекари, второ, трето, пето мнение...
Сега си вървя по лечението, слушам си лекарите в Надежда и каквото Бог даде. Hands Pray

# 371
Opossum, от растежния фактор болят костите- все едно ти изригва нещо вътре( особено в тила, отзад). Вит. В си вземи на Софарма- В комплекс, без вит. В12. А, косата, я подръж още седмица- тя пада отведнъж някъде между 14 и 20 ден след вливката,. Тогава я мини с машинката. Но, ти и да не я минеш, тя най- вероятно ще си опада, ама е много гадно и по- добре, да не ръсиш косми навсякъде( тя и косата става една степана, като изгорена, та смисъл да седи- няма).
Еа, стиснала съм ти палците!
А, за чувствителността- аз съм вече няколко години след операция и все още нямам на места като ме пипат, което не пречи пак там да си ме пробожда от верме на време!

# 372
  • София
Опосум - растежния фактор е това. Малко е странно да ти го бият профилактично, може би вече е така, на мен преди 7 години ми го сложиха чак като се сринаха показателите, и то доста, тогава почувствах тези мускулни и костни болки навсякъде.

Еа, стискам палци!

# 373
Опосум - растежния фактор е това. Малко е странно да ти го бият профилактично, може би вече е така, на мен преди 7 години ми го сложиха чак като се сринаха показателите, и то доста, тогава почувствах тези мускулни и костни болки навсякъде.

Еа, стискам палци!
След растежният фактор винаги бях като парцал, до няколко часа започваше всичко да ме боли, имаше случаи, в които ходех и се подпирах по стената, ужасно беше, но минава Stuck Out Tongue Closed Eyes
И на мен в Онкологията в Дървеница ми го слагаха само при нужда, но вече от няколко места чувам, че се практикува и го бият превантивно, не знам кое е правилно.
Успех и късмет на всички Flowers Four Leaf Clover

# 374
Само минавам да пожелая успех на момичетата, които са пред операция или химия и изобщо каквото и да било!
Относно растежния фактор, след като при първата ми вливка показателите се сринаха, всеки път после биеха. И аз имах стрелкащи болки от него. Минават - това да ви държи!

Общи условия

Активация на акаунт