Моля за съвет.

• 13 540
  • 236
  •   1
Отговори
# 195
  • На изток от Ада
Разведи се!

# 196
Какви неща е направила жена ти? Май нищо, а ти ѝ следиш чатовете и халбите, докато ти си имаш любовница. Наистина ли не смяташ, че е редно да знае, след като се прибираш в нейното жилище, че любовницата те чака?
Алооооо не си чела май от началото какво съм писал и от кога си имам любовница тя не е любовница първото защото когато влезе в живота ми жена ми ме беше приключила аз какво да чакам нейния кеф да си играе с мен искам те не те искам ли че не можах да разбера

Ти колко пъти си погледна детето, докато се занимаваше с любовницата, че и преди това? Оставам с впечатление, че тя сама го гледа, с помощ от неин родител

Да, като си решил да се връщаш при жена си, изглежда напълно логично тя да знае, че имаш любовница, която те чака. Всички сме наясно кои мъже си крият любовниците. Не са точно тоя, които са приключили с жените си

# 197
  • Далечният изток
Малко офф-топик, но винаги съм се чудила какво точно работят неграмотните, че имат хубава работа и прилични доходи?

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 22:58 от AIDA_N

# 198
като сте толкова уникални с любовницата, що не гледате заедно децата, докато жена ти си гледа болния роднина?
нали и без това ще ставате семейство с уникалната и нейното дете?
или твоето дете гледаш да го пробуташ на майка му, за да си вееш необезпокояван коня?
но за да го направиш, трябва да се правиш на съпруга, който си бил досега?

# 199
Злобеенето няма смисъл, жената на автора се е наиграла, но вече е късно. Само че той го раздава добрия самарянин с което рискува да се самозакопае. Решение за детето има и друго, освен да живее под един покрив с не съвсем бившата си жена, но явно не иска. Аз също не схващам ква е идеята да не и казва, може би щото ще рухне съвсем, но пък тя така си е постлала.
Интересно другите потребителки какво очаквате при това положение - както той беше писал в началото на темата, жена му не го е***ва за нищо, със седмици не го търси докато се развява с колегите си в столицата, гонила го е два пъти и в крайна сметка какво трябва да се случи? Нормално е да я от***бе най накрая и той.

# 200
  • Далечният изток
Да де, това очаквахме. Той що се връща?!

# 201
Злобеенето няма смисъл, жената на автора се е наиграла, но вече е късно. Само че той го раздава добрия самарянин с което рискува да се самозакопае. Решение за детето има и друго, освен да живее под един покрив с не съвсем бившата си жена, но явно не иска. Аз също не схващам ква е идеята да не и казва, може би щото ще рухне съвсем, но пък тя така си е постлала.
Интересно другите потребителки какво очаквате при това положение - както той беше писал в началото на темата, жена му не го е***ва за нищо, със седмици не го търси докато се развява с колегите си в столицата, гонила го е два пъти и в крайна сметка какво трябва да се случи? Нормално е да я от***бе най накрая и той.
Благодаря ти за подкрепата наистина вместо да се даде съвет в повечето форуми за каквото и да било то само се злобее присмива и нарежда питашия

# 202
  • Пловдив
Малко офф-топик, но винаги съм се чудила какво точно работят неграмотните, за да имат хубава работа и прилични доходи?
Водопроводчици, плочкаджии, кнауфаджии, да продължавам ли? Знаеш ли какви пари взима майстора да ти налепи плочките в банята? Че и не можеш да намериш.

# 203
какъв съвет се търси?
питаш какво ви е мнението и как да процедираш..
мненията ги разбра, за процедирането сам си решавай..

# 204

Да виждаш да я е отевал? В същото време, докато реве тук, а сигурно и на жена си, че иска второ дете, той си намира любовница. Ами не, не е нормално. Като искаш да оправиш нещата, не намилаш за второ дете, докато жената е претрепана, не ходиш да излизаш и да си търсиш любовници. Аз не знам защо се е прибрал при жена си, след като детето явно не го е гледал и едва ли ще е от помощ. И като е само заради детето, уведоми я пък тая жена, че имаш любовница, дали е съгласна, ама май ще лети обратно при любовницата, ако го направи.

# 205
  • Далечният изток
Първо той трябва да реши какво иска и да си следва плана, защото като е такъв двуличен, не виждам кой ще застане на негова страна.
Жената или любовницата? That is the question...

# 206
Малко офф-топик, но винаги съм се чудила какво точно работят неграмотните, за да имат хубава работа и прилични доходи?
Водопроводчици, плочкаджии, кнауфаджии, да продължавам ли? Знаеш ли какви пари взима майстора да ти налепи плочките в банята? Че и не можеш да намериш.
И наистина си мислите, че водопроводчици, плочкаджии и т.н са предимно неграмотни хора.
Може да не са най-образовани, но не и неграмотни.
Моята професия също може би влиза вероятно в тая листа, затова и го приемам малко по-лично. Но си мисля, че съм в пъти по-грамотен от половината журналисти в БГто. А за тях грамотността е наистина свързана с професията им.

# 207
Е, то аз нямам нещо общо с тези професии и пак се издразних.. И явно наистина не се прави разлика между необразован и неграмотен.

# 208
  • Далечният изток
Аз имах предвид точно неграмотен. Иначе авторът може и пет висши да има, от които три магистратури...

# 209
Автора не знае какво иска.Първо плюе жена си и се оплаква от нейното отношение.  Изхода е незабавен развод.
След развода да си намери сто уникални любовници.
При съсздадената ситуация-пак незабавен развод.Ясни правила кой кога ще гледа детето.
Уведомява приятелката си ,че е разведен но има задължения към детето и пак установяват ясни правила.
Няма нищо уникално с ситуацията,хиляди хора живеят така.

Общи условия

Активация на акаунт