Моля за съвет.

• 13 567
  • 236
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ми не му хареса, защото истината личи от самолет. Едно нещо трябва да запомни от жена: когато тя реши да те зареже, значи всички лимити отдавна вече са преминати. Няма връщане обратно. И да лазиш на колене и да й скимтиш като куче, няма да те вземе обратно в живота си. Каквото било-било. Гледай със следващата да се държиш като човек овреме и си вземи поуките от миналото. И не си зарязвай детето, то няма вина.

# 106
И тя му предлага живеене като съквартиранти.... прекрасно
Ми не може да се отърве жената. Тя не го иска, той настоява за второ дете, сякаш всичко е по мед и масло.

# 107
  • На изток от Ада
И тя му предлага живеене като съквартиранти.... прекрасно
Ми не може да се отърве жената. Тя не го иска, той настоява за второ дете, сякаш всичко е по мед и масло.
А с живеене като съквартиранти ще се отърве ли ?

# 108
Явно иска поне да не търси секс от нея.

# 109
  • На изток от Ада
Не мисля, че ще се получи. Той само ще й се моли да се съберат,не за секс.

# 110
  • София
Може пък да иска реваншистки да му гледа сеира известно време. Преди окончателно да му бие шута.

# 111
Съгласна съм с Василиса. Една жена спрели да пита къде и с кого отиваш или поне кога ще се върнеш, работата е ГЕЙМ ОУВЪР.

Всичкото хубаво, ама язък за детето.

# 112
Ама и тая жена за чий *** стои там? Някой да я е вързал? Като не обичаш вече някой, че и тръгнеш да му изневеряваш - документи за развод, разбират се за попечителството и всеки е свободен да си живее живота както прецени за добре. И двамата са с неадекватно поведение. Не е само мъжът с неистовите си опити да я задържи.

# 113
Може жилището да е нейно, а автора да не иска да тръгне. И тя да се мъчи да го убеди да си тръгне цивилизовано, вместо да правят панаири с полиции и тн. Все пак после пак ще трябва да имат някакви нормални отношения заради детето.

# 114
Има развитие по темата.След дебати и разговори аз исках да се сдобрим тя не поддаваше с всеки разговор казваше пак ще стане същата работа няма смисъл и толкова.Аз не я търсих през пет или шест дена се чувахме за нещо общо но днес стана чудо звънна ми и иска да се оправяме а аз вече не искам ми се струва сега нещо ми се отщя.Е хора дилемата пък  сега е дали аз да сведа глава и да пробваме или ЧАО защото да ви кажа хич не ми е зле сам вече свикнах и излизам от време на време с едно момиче с риск да ме нахокате и това ви споделям.Наистина не знам има ли смисъл и дали пак няма да стане старата на нов глас след година две или дори по рано.Много неща се казаха и много се хвърли упреци нападки  както аз нея така и тя мен главата ми е пълен хаос.Не знам има ли смисъл да се продължи напред изобщо.

# 115
  • На изток от Ада
Детски истории! Искала. Не искала.
Седнете и говорете като големи хора, родители....

# 116
Работата е че аз вече май не искам плочата се завъртя което според мен е нормално след месец и половина в изгнание и незаинтересованост защо не ми звъниш я питам а тя винаги ми отговаря  а ми нямам какво да ти кажа  и днес рязко има как не ми е ясно обаче.

# 117
Слушай си вътрешния глас - явно за теб е по-добре без нея.

# 118
Не гледай назад.
И без "заради детето". Можете да бъдете добри родители и поотделно, както можете да бъдете и лоши родители заедно. Едното няма никаква връзка с другото. Разбира се, и без да сте двойка, отношенията ви трябва да бъдат добри, не на контра за всичко. Това е достатъчно (за родителството).

# 119
Работата е че аз вече май не искам плочата се завъртя което според мен е нормално след месец и половина в изгнание и незаинтересованост защо не ми звъниш я питам а тя винаги ми отговаря  а ми нямам какво да ти кажа  и днес рязко има как не ми е ясно обаче.
Пич, щом месец и половина не можа да устискаш без жена-ясен си. Не се събирай с жена си и я остави да диша! Хич не ми звучиш като сериозен мъж и очевидно не си.
Ааа, да питам-докато излизА с момичето и детето ли води, че нали гледач на деца си падаш?!

Общи условия

Активация на акаунт