Facebook / Фейсбук – 7

• 43 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
На мен ми излизат в спомените.

# 196
Тия дни си смених профилната от налични стари и като вляза в албума въпросната снимка е два пъти там .....При вас така ли е

# 197
  • Somewhere far away
ако някой те е изтрил от приятели , но в същото време излиза че този човек не  е available в месинджър - това означава че си е изтрил профила или че само мен ме е изтрил? честно казано не ми се прави труда да търся и да се ровя затова питам

# 198
ако някой те е изтрил от приятели , но в същото време излиза че този човек не  е available в месинджър - това означава че си е изтрил профила или че само мен ме е изтрил? честно казано не ми се прави труда да търся и да се ровя затова питам
Ако си е изтрил профила, би трябвало в месинджър, вместо името му, да ти изписва Facebook user и да липсва снимка. Ако виждаш името и снимката на човека, но не е "available", вероятно просто ви е блокирал..

# 199
Защо не намирам чат, който съм сложила в "Архив" ?

# 200
Писах на някого от фалшив профил и той ми го блокира,ако изтрия фалшиви профил ще бъда ли все още блокира в основния ми профил,в който не към блокирана,но съм като нещо като ограничена,понеже профилите са свързани?

# 201
Писах на някого от фалшив профил и той ми го блокира,ако изтрия фалшиви профил ще бъда ли все още блокира в основния ми профил,в който не към блокирана,но съм като нещо като ограничена,понеже профилите са свързани?
Не, но ако ти е намерил другия профил може да го е блокирал и него.

# 202

Ограничението не е заради фалшивите ти профили! Възможно е да си блокирана от него/нея от основния ти профил,или да е ограничил съобщенията за непознати във фейсбук.

# 203
  • София
Как се пишат тези съобщения със сърца?
Скрит текст:

# 204
В някои групи засякох текстови постове с анимиран фон - как става? (и дали е само за групи)

# 205
Скрит текст:
При мен от телефона става така: пиша в полето за съобщението и в същото поле  в дясно като го напиша се появява  лупа ,а по отдясно остава стрелката за изпращане.Преди да изпратя натискам първо лупата и отдолу ми излизат такива шаблони със сърца,с огньове и т.н.Избирам си и после натискам стрелката на изпращане.

# 206
  • София
Скрит текст:
При мен от телефона става така: пиша в полето за съобщението и в същото поле  в дясно като го напиша се появява  лупа ,а по отдясно остава стрелката за изпращане.Преди да изпратя натискам първо лупата и отдолу ми излизат такива шаблони със сърца,с огньове и т.н.Избирам си и после натискам стрелката на изпращане.

и при мен е така. Става само от телефона.

# 207
На стандартно приложение ли?
На Лайт става ли?

# 208
  • София
Какво значи този професионален режим? Какво по-различно се случва, в сравнение с обикновените такива? Някакви статистики ли има?

# 209
  • София
На стандартно приложение ли?
На Лайт става ли?

Да, в стандартното. В Лайт не може.

Общи условия

Активация на акаунт