Facebook / Фейсбук – 7

• 43 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Видяхте ли новия "+" горе, вдясно до лупата?

За играене на игри е.

Не. Бърз бутон за публикации, история, лента или лайф Wink

В бразузъра от компютър го няма това + Wink

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 23:22 от Анонимен

# 166
Е, то този плюс го имам над година и май никога не съм го използвала Joy

верно ли?!? аз днес го забелязах...
Възможно е. И моят Фейсбук изглежда различно с на някои други фейса. Сега аз имам промяна в Месинджър, други не.

# 167
Сега го видях този +.
С Лайт съм, но въобще не съм го забелязала.

# 168
  • Бургас
Има ли начин да направя така, че хора, които не са ми в приятели да не виждат дали изобщо имам лайкове на публикациите си?

# 169
  • София
Има ли начин да направя така, че хора, които не са ми в приятели да не виждат дали изобщо имам лайкове на публикациите си?

Щом не са ти приятели, как виждат публикациите ти?

# 170
  • Бургас
Съжалявам, не уточних. Имам предвид публините публикации.

# 171
Те ти отговориха,ама ти не разбра😊Ако не искаш нещо да се вижда от не-приятел,не публикуваш за публична аудитория.
Това,което можеш да скриеш е брия на реакциите на постовете ти,но не и самите реакции.

# 172
  • Бургас
Благодаря! Т.е. какво ще види човек, който не ми е в приятели, ако имам публична публикация с 3 ❤️, 1 👍 и 2 😡 примерно?

# 173
Направи си ги само за приятели. От публичните всеки може всичко да види. Аз публични нямам, само за изгубени/страдащи кучета.

# 174
От близо 2-3 дена Месинджър ми праща едно и също известие по два пъти.... въпреки че съм прочела съобщението. Някой с решение на проблема?

# 175
  • София
Каква е разликата между обикновен профил и създател на цифрово съдържание?

# 176
  • София
Каква е разликата между обикновен профил и създател на цифрово съдържание?
Създателя на цифрово съдържание е обикновен профил който създава много публикации във фейсбука.

# 177
  • plovdiv
Как мога да вляза в профил,който фейсбук ми казва,че не съществува,а ми дава предложение "За хора,които познавате".Приятелка се опитва да влезе от нов телефон,казва,че няма такъв профил.Пробвам през компютър-тя ме помоли- и не ,и не.Всяка помощ ще ми е полезна.

# 178
Как мога да вляза в профил,който фейсбук ми казва,че не съществува,а ми дава предложение "За хора,които познавате"
Профилът не е ваш, така ли? Не се разбира от обяснението, не можете и двете да го разгледате ли? Някои хора си крият профилите.

# 179
  • plovdiv
Да не е мой,на приятелката ми.Сменя си телефона.При опит да влезе на новия телефон и казва,че такъв профил не съществува.Помоли ме да пробвам в къщи през компютър,тъй като тя няма-и на мен ми казва същото.А като вляза в моя си профил, ми я показва като "Хора които познавате"/не ми е в приятели/.Поисках забравена парола- но ми изписва ,че такъв профил няма.Шах и мат.

Общи условия

Активация на акаунт