Молба за мнение/съвет при разширени вени

• 354
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, скоро станах майка на моя прекрасен син, Алексей. Живота е прекрасен и наистина сега намирам нов смисъл и мотивация да се боря и да се радвам на живота. За нещастие след раждането получих разширена вена на левия крак под коляното. Не е толкова забележим козметичния проблем, колкото дискомфорта и паренето, което получавам при продължително стоене на крак или седнала. Попаднах на реклама във Facebook на някакъв продукт, от който съдейки по коментарите много хора са доволни. Искам да Ви попитам дали сте го ползвали или ако може да погледнете съставките и да ми кажете какво мислите, дали ще ми помогне с паренето и тежестта, която имам от разширените вени? Предварително ви благодаря, дами!
Това е продукта, които намерих: https://kriogel.com

# 1
Ужасен е продукта - не си давай парите напразно!

# 2
При мен се получи същото,плюс това,че направих и възпаление на вената още на втория ден след раждането.Две седмици бях на инжекции за разреждане на кръвта.С времето(вече близо 6г от както съм родила)разбрах ,че освен оперативна намеса,друг лек няма.Лятото винаги е кошмар при мен,боли си ме дори като спя.Временно облекчение ми е Детралекс и компресивен чорап.Аз се страхувам повече,при една следваща бременност,какво би се случило,след като вече е толкова зле положението.

Общи условия

Активация на акаунт