Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 782
  • 813
  •   1
Отговори
# 195
Ох, само да добавя, най-любимото ми е като ми каже лекаря да пусна прогестерон на 21ви ден и аз обясня, че цикъла ми е около 40-50 дни и той каже, Нищо, то на 21ви ден се пуска, така е по протокол..
Благородно завиждам на всички, които живеят в по-големите градове и имат достъп до читави лекари..

# 196
Записвам се и аз в новата темичка! 🤗

Mlqs, вдъхновяваща история! ❤️

В миналата тема не се включих, че имахме трескава подготовка на порасналия ми първокласник, но си ви четях. Честито на момичетата с положителни тестове! От все сърце ви желая една спокойна и безпроблемна бременност до успешния финал! ❤️

При мен нищо ново...и този месец следихме овулация с АГ, големи надежди и накрая нищо...снощи ми дойде.
Минаха 8 месеца неуспешни опити, ще си дадем още месец-два и започваме с по-сериозните изследвания.
В тази връзка искам да попитам нещо за спермограмата (до сега не сме правили) - ако с мъжът ми преди да си я направи нямаме контакт 10-15 дни, това ще се отрази ли на качеството?
Има тази седмица свободен час в Геника и се чудя да го записвам ли.

# 197
  • София
Pink_mamaMimii - Ще се отрази и е вероятно резултатът да не е верен, което налага отново да даде материал. 3 до 5 дни въздържание са казвали на мъжът ми.
"При по-дълго въздържание се отделя малко по-голямо количество еякулат, но сперматозоидите са с по-лоша подвижност."

# 198
  • Замък сред облаците
Сори за директността, ама може и да мастурбира, за да се спази срока за изследването.

# 199
Благодаря за инфото!
Мислехме, че ще има по-далечен час и го планирахме за края на месеца, но днес като звъннах ме изненадаха, че можело и тази седмица.
Значи го отлагаме и като приключи МЦ започваме с усилените опити.

П.с
АА много харесвам директни хора! 🤗😊

# 200
  • София
Пинк, аз те съветвам ако ТМ се съгласи да си пусне изследването преди следващи опити, така ще знаете дали там има проблем.

# 201
Одри , Прогестерона е нисък във фоликуларна фаза ,през лутеална показва липса на овулация или проблем в работата на ЖТ. Frowning1

# 202
Алисън,  дано е поредния АГ, който се е объркал и напук на него сте уцелили овулацията! Цъкам те с + тест!
Подкрепям съветите за въздържанието. Добре е да се спазват условията иначе са пари на вятъра.
Сега и аз да се включа.  Вчера ми мина пункцията. Резултат 6 яйцеклетки,  но само 2 оплодени. Четири месеца добавки, но явно 40 те ми вече години си оказват влияние. 🤣Мъжкият фактор е бил приличен, според ембриолозите.  Посъветваха ни за по-малко въздържание 1 ден. Дано даде резултат и се доберем поне до 1 бастоцист.

# 203
Аз живея в  по-голям град и нито един АГ  не става за нещо по-сериозно. Не може да ми кажат, че имам нова ендометриозна киста и че от единия ми яйчник нищо не било останало, а то да се окаже киста на жълто тяло и че яйчникът ми си е добре.... То вече все второ и трето мнение трябва да се търси, не знам тези дипломи сами ли си ги печатат Grinning
Ох, само да добавя, най-любимото ми е като ми каже лекаря да пусна прогестерон на 21ви ден и аз обясня, че цикъла ми е около 40-50 дни и той каже, Нищо, то на 21ви ден се пуска, така е по протокол..
Благородно завиждам на всички, които живеят в по-големите градове и имат достъп до читави лекари..

# 204
Аз утре съм на преглед при АГ, а преди това ще повторя щитовидните хормони и ще направя обременяването с глюкоза.
Ще се включа в края на деня, като се надявам само на добри резултати.
Чета ви и стискам палци на всички.

# 205
Благодаря, Sunshine! Интересува ни клиниката само и единствено за спермограма. За друго няма да я ползваме. Иначе със сигурност ще ходим в София. Но едно пътуване до там е един изгубен ден на мъжа ми и за едно изследване ни идва в повече. Два пъти пътувахме така за консултации и което можем да си спестим, бихме го направили. Всяко такова пътуване е свързано с разходи и време, което при мъжа ми също е важно. Не го казвам като оплакване, а по-скоро, където можем да си го спестим, ще го. Където не може, няма. И така. Сега ако не стават тези в Пловдив, и не успее да се свърже с тези в Стара Загора, ще се пътува до София.

# 206
  • Cyprus, Пловдив

Lucky_luck , на колко дни закъснение направи предния тест?

2-3 дни от закъснението го направих.

# 207
Мини в проблемно забременяване има теми за клиниките, за всяка по отделно. Питай там или поразрови, то сигурно вече е питано.

# 208
Благодаря, Одри! Simple Smile

# 209
Алисън, според мен е възможно твоя лекар да не е видял правилно. Много рано обаче ти е овулацията? Колко ти е дълъг цикъла?

На мен днес ми е 2 ден от МЦ и сега разбрах, че ММ ще пътува точно покрай овулацията ми. Ако пак се забави с няколко дни няма изобщо да можем да я хванем и пропускаме месеца. Има ли някакъв начин да я накарам да избърза?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт