Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 469
  • 813
  •   1
Отговори
# 60
Руми, моля да не подвеждаш останалите членове на темичката. Тестовете за овулация сме ги дъвкали милион пъти! Правят се единствено след 17ч, 2 часа без тоалетна и течности, по едно и също време. Дните за започване на тестването се определят спрямо най-късия цикъл. Аз не виждам логика да се тестваш следобед и на следващата сутрин отново. По принцип има и фалшиви марки, но е напълно нормално след положителен тест за овулация, следващия вече да не е с наситена втора черта. Успех! Запиши си час за следващия си цъкъл при АГ, да направите фоликулометрия. Все пак ти пожелавам да не ти дойде.

# 61
Аз успях да хвана моята овулация точно след 17 часа, като спазвах правилата стриктно и не съм имала проблем с лентичките. Сто пъти е говорено, а и на инструкциите пише да се тества следобед, не сутрин. Поръчах голям пакет от Amazon на easy@home. С тях хванах и ЧХГ два дни преди закъснение със следобедно препишкване, така че мога само да ги препоръчам.

# 62
Аз това съм учила, мила. ЛХ не е един ден позитивен а два дена трае пика. Когато мине самата овулация, лентите стават отрицателни Не може онзи ден да обяд да е като днес, вчера да е положителен в 7 вечерта, а сега отрицателен в 10 сутринта. ЛХ не пада толкова бързо.Горния е от снощи, долния от днес. Просто тези Клиър ову са някаква кофти марка.

# 63
  • Замък сред облаците
Теди, ти да си учила колко да си учила, сори… И аз съм завършила икономика ама не съм Рокфелер. А мъж намери ли си или още разчиташ на случаен секс като лятото?

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 12:46 от АА

# 64
Руми, съжалявам, но като си го учила защо изобщо питаш дали е положителен? Ако знаеш по-добре от всички тук просто няма смисъл да задаваш въпрос.

# 65
Стига глупости, марката си е ок. Ползвам ги  винаги следобед и винаги положителният тест е бил един ден, след това съм имала доказана овулация с преглед!

# 66
Да не говорим, че си има отделна тема за тестове за Ову и в комплекта има листовка много добре обяснено как да се правят.🫠

# 67
  • София
Теди, ти да си учила колко да си учила, сори… И аз съм завършила икономика ама не съм Рокфелер. А мъж намери ли си или още разчиташ на случаен секс като лятото?

онази Теди нали уж роди близнаци преди години?

# 68
# 69
  • Замък сред облаците

онази Теди нали уж роди близнаци преди години?

Да. Аз се “закачам” само за публичните й постове в групите. Тук само ще флууди темата с фейк информация за себе си. Гледах че зимата беше поствала за едното дете, което тя отглежда че е уж на годинка и нещо, а то вече сигурно гони колко, 4-5? Който я е засичал във фб може да види профила й, за завършването на биология и т.н. За който я знае в групите постоянно поства ЛХ тестове. Фикс идеята за момиченце е драмата…

Шантал, използвам само да ти кажа, че не ти желая злото, опитвам се да те бутна в посока да успееш ❤

# 70
Нека си поства каквото иска, но да не подвежда с грешна информация, в случая визирам ЛХ и тестовете. Макар и в тази тема да е невъзможно, имайки предвид знанията на всички, по различни въпроси, то в други теми виждате, че момичетата хич не са наясно и като се сложи отдолу "биолог съм", отиде коня у рЯката.

# 71
  • София
Шантал, използвам само да ти кажа, че не ти желая злото, опитвам се да те бутна в посока да успееш ❤

Знам, но много остро ми влезе, а пък и аз написах, че съм наясно с фалшивите показания на определените витамини.

ПП. то и аз съм електроинженер, ама всъщи с кабелите се занимава ММ

# 72
  • Замък сред облаците
Да бе човек, ама фалшифицират и феритин и цялата порядка от стойности, които са ти важни… Ух, няма да продължавам, че става заяждане. Гуш!

# 73
Тези Джипита, аман вече.
Честно да си кажа кетоните не ги бях забелязала. Благодаря ви за обърнатото внимание. Та личната ми лекарка днес казва:
Предлагам да игнорираме положителния резултат за кетони, защото се случва да има фалшиво положителни резултати, аи вие не повръщате. Хемоглобина Ви е супер. Бих препоръчала да пиете витамин Д. Или два пъти в седмицата по седем капки или всеки ден по две.
Туш съм. Нямам вяра. Понеделник ще чуя коментара и на ендокриноложката, а вторник и на АГ.
Тази Теди! Как не ѝ омръзна. Преди я надушвах, но сега тцък.

# 74
  • Замък сред облаците
Попаднах на интересно четиво за оптималните стойности на хормоните: https://besthealthacupuncture.com/2018/07/03/fertility-hormones- … reference-ranges/

И за отслабване с хипофункция на ЩЖ: https://hypothyroidmom.com/how-to-lose-weight-when-you-are-hypothyroid/

Общи условия

Активация на акаунт