Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 468
  • 813
  •   1
Отговори
# 750
  • Замък сред облаците
При извънматочна бременност възможно ли е да има такъв резултат 😟 наистина съм напрегната доста

Че е възможно, е възможно, но по-скоро си с ранна О (ИМБ не дава такъв висок резултат при 5-6 дневно закъснение обичайно) и неточен АГ Simple Smile При кого беше?

# 751
В сряда ще повторя задължително. Болницата е държавна и най-вероятно УЗ не е достатъчно добър. Предния път в 5 г.с бях на частен преглед.

# 752
  • Замък сред облаците
То щом и предния път в 5гс се е видяло хубаво сакче си със сигурност с ранна О. Дишай спокойно Simple Smile

# 753
🤗 За прогестерона какво мога да направя? Не съм си го изследвала никога.

# 754
  • Замък сред облаците
Изчакай сряда за него и виж тогава. Към горната граница е на референтните, не е нисък. Може да е по-висок и сигурно ще порастне, но в случая не рискуваш нищо ако не взимаш нищо.

# 755
АА, ❤️ Благодаря! Ще споделя в сряда как се движа.

# 756
Много странно, тестът за овулация е отрицателен а имам всички признаци. И най-вече цервикална слуз. Взимам от един месец мио инозитол. Възможно ли е от него да е това отражение?

# 757
  • Замък сред облаците
Може утре да е положителен.

# 758
Каза Аг, че в края на седмицата се очаква евентуално , но аз от сега проявявам симптоми. Купихме си и преферт гела и ще тестваме. Даже ми е забавно- като някакъв експеримент 🤣

# 759
  • Замък сред облаците
Миоинозитола повишава ЦС, доколкото съдя по себе си, а отделно самия фертилен прозорец си е около 5 дни обичайно.

# 760
Въпрос за миоинозитола като част от Инофолик комби. Когато преди го пиех, беше от стария вариант с 1000мг миоинозитол, сега има само HP с 500мг. Чудя се дали няма да предобря ако пия две на ден - едно сутрин, далеч от кафето, и едно вечер преди вечеря. Как смятате? Отделно изчетох бая неща за добавки и се "обзаведох" със селен, метилирана фолиева киселина наместо предишната ми, Co-q10 и вечерна иглика, в допълнение към предишните ми гъби майтаке и кордицепс и магнезий с Б12. И ММ се сдоби с едни допълнителни бабини зъби за разкош 😂

Понеже имаше малко по-горе коментар, наистина много се извинявам, ако съм притеснила няколко с това за ковид-а!

# 761
  • Замък сред облаците
Няма да прекалиш. За момичетата с СПКЯ дозата е 2000мг или четири прахчета примерно.

# 762
Няма да прекалиш. За момичетата с СПКЯ дозата е 2000мг или четири прахчета примерно.

О, благодаря, точно със СПКЯ съм, с радост ще ги вдигна на 2х2 Simple Smile не знам дали има значение, но аз взех от таблетките, че ми е по-лесно да си ги разнасям и пия набързо.

# 763
С инозитола няма да се прекали от инофолика, ама фолиевата е добре да се следи при по-продължителен прием. Аз си пиех по две на ден от инофолик комби HP (от старата формула също пиех по 2) и фолиевата ми пак отиде над горна рефрена граница, та от месец и нещо съм в почивка.
Чакам да ми мине хистероскопията и почвам инозитол отделно (още веднъж благодаря за препоръката за марка, АА).

И да питам докато не съм забравила - някой има ли идея на какво може да се дължи оскъдна ЦС, дори и след оргазъм примерно? Недостатъчна възбуда или нисък естроген ги изключвам като причина (особено като приемам естрофем)...

# 764
  • Замък сред облаците
ЦС и овлажняването при секс са две отделни неща. Високият естроген води до вагинална сухота. Воала Simple Smile

Муунлит, вярно че НР беше хапчета. И аз комби бях пила преди години, ама после като видях че не усвоявам Б групата правилно заради мутации, почнах само инозитол, вит Д и метафолат поотделно да пия.

Общи условия

Активация на акаунт