Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 817
  • 813
  •   1
Отговори
# 285
Наистина няма смисъл от друго мнение. Виждала съм с предните си две бременности и знам как изглежда на този етап.
Въпросът тук е, че жълтъчното мехурче вътре е много голямо. А то не би трябвало да е с такива пропорции спрямо сака.
Все пак лекарката настояваше да дадем шанс до понеделник.
На крачка съм да се откажа изобщо от второ дете. Видях за пореден път болка в очите на любимия човек. А думите бяха: Не можем да си го причиняваме всяка година.
И е прав.
Случая в момента няма нищо общо с мутации и тромбофилии. Лекарката ми каза какво би означавало, но в него момент вече това нямаше голямо значение за мен и не запомних.
Имам чувството, че съм прокълната и докато не се изчерпят възможностите за лошо развитие, няма да има край: аборт по медицински причини, биохимична, а сега и това.
Може пък това да в знак да се откажем.

# 286
m-angel много съжалявам! Няма смисъл от излишни думи…
Но вашето първо дете не е ли ин витро? Даже ако помня пак правилно, имате още ембриони? Може би сред тях си е вашето дете и си ви чака. Аз не знам какъв е бил проблема, за да сте стигне първия път до ин витро, но може би просто естествено не е писано да стане. Това не е повод за предаване. Особено ако наистина имате ембрионче, не се отказвай от този шанс

# 287
m-angel, много съжалявам, че минаваш по такъв труден път Heart

Всъщност какво означава това, че жълтъчното мехурче е голямо? Знам, че по това време вече се чува сърце, но нищо не ми говори това.

Тези дни и аз се чувствам, на ръба на силите си, защото пак имаме проблеми с лекарствата и еякулацията и изобщо се чудя има ли смисъл да се опитваме, даже не можем да нацелим овулацията, сексът не е приятен. В допълнение не знам дали лекарствата не влияят пак зле на спермата. Просто само още едно нещо да се обърка и съм на ръба да зарежа всичко.

# 288
m-angel, много съжалявам за цялото страдание. Моля те не се самообвинявай, просто вярвай, че ще минеш през всичко и ще продължите напред. Обсъдете с ТМ ситуацията след като мине време да не е под афект и тогава решете дали да продължите или не, и изберете това което смятате за най-разумно за вас, психиката и здравето ви. Може би просто имате нужда от малка почивка която да ви даде нови сили за нови опити. Късмет ти пожелавам и по-благосклонна съдба оттук нататък.

# 289
Ейнджъл много съжалявам, думите са излишни. Не се обвинявай, кураж и ти изпращам прегръдки.

# 290
Много съжалявам Ейнджъл,
Не се самообвинявай. Кураж!

# 291
  • Замък сред облаците
Ейнджъл, БХ и КЯ говорят за лошо качество на яйцеклетките. Високото ТСХ може да е причина, нали и аз имах кухо яйце тази пролет и стартирах с ТСХ 5.9.
Така че дали са само хормони, дали е и липса на витамини за правилната работа на яйчниците - по ред на номерата проверяваш и отмяташ.
Отказването е лесната част, въпросът е човек да е направил всичко зависещо от него.

Едит:
Аз си имам теория, че съвременните жени страдат от много неустановени липси и завишени нива на вредни компоненти в сравнение с 30-50г назад. Храним се с много преработени храни, вкл форсирани фуражни плодове и зеленчуци (сортове с висок добив но по-ниска пълноценна стойност в сравнение с други по-стари сортове), третирани с много химикали и почти изцяло внос. Организмите на много от нас след една или повече бременности, успешни или не, или след напреднала възраст не са на нивата като на една 25-годишна, която ще забременява тепърва, примерно. Да, много жени забременяват успешно последователно, но на каква цена за телата им и колко от тях си дават сметка за това?

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 13:50 от АА

# 292
  • София
Ейнджъл, като човек, който почти всеки месец се пита дали не е знак да се откажем - не се отказвай от мечтата си! Тя е там и чака да ти се случи! Знам, че звучи тривиално, но съдбата ни дава толкова трудности, колкото можем да понесем!
Аз вчера също бях на ръба да кажа м*** му до тук бяхме! НО срещнах позната - загуби детенцето си миналата година лятото от страшна диагноза - нямаше 2г милото... и я виждам вчера с коремче! все още ходи в черно и рядко се усмихва на хората около нея, но ето че щастието й е на път! Та си казах - щом тя може да преживее загубата и все пак да се бори, защо поягодите аз да се предам!
Та не се предаваме! Ревем, тръшкаме се после наместваме короните слагаме парфюм и смело напред!
Въпреки всичко ти стискам палци да е бавно ембрионче и в понеделник да тупти с всичка сила!
Знаем, че в такъв момент няма какво да те утеши, но и ти знаеш, че каквото и да стане сме тук да те подкрепим!

Едитвам: Както е казала АА след като сме опитали всичко, което зависи от нас!

# 293
Ейнджъл, прегръдки HeartHeartHeart ! Много се надявам да има шанс да си навакса и в понеделник да сте приятно изненадани!!! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Днес ми е ден за Ц и все още няма никой, само имам леко главоболие, което може да е от недоспиване. Просто се моля да се е получило, защото последно време само лоши събития около нас и ми е трудно и тежко всеки месец да ми идва и това да не се получава

# 294
Ейнджълче, кураж и от мен! Надявам се, дори и да има минимален шанс за здраво ембрионче, да го чуете в понеделник , а ако не - да намерите причината. Но не се отказвайте! След години, когато си играеш със закъсняващото бебе (или му се караш, че не те слуша 😁), ще видиш, че всяко едно усилие и ставане след падането си е заслужавало. Много прегръдки! 🍀

# 295
Ейнджъл... Кураж, мила! Не се отказвай от мечтата си... Сигурна съм, че тя си стои на мястото и си чака времето... Както е при всички нас... ❤️

Днес се свързах с регистратурата на д-р Сенкова... Исках час за ноември. Казаха ми да се обадя на 26 октомври, за да имат готов график за ноември и ще ме впишат.

# 296
  • София/Севлиево
Ех Ангелче...Направо се разревах като те прочетох.Много мъчно ми стана,а големият син седи и се чуди що рева...Аз вярвам,че ще имате второ дете.Защо и аз имам спомен,че Марти е инвитро бебе и имахте още замразени ембриони?Ако е така и не сте ги използвали защо не опитате с тях?
Аз съм с късна О и имам две естествени забременявания.Никой не ми каза защо и как става това,а към онзи момент (преди 16 години) не съм се и интересувала.

# 297
Жаки, ако на 21 ден не е настъпила О, или е ановулаторен, или ако настъпи по-късно, нещо забавя работата на яйчниците.

Док каза, че има доминантен и до четвъртък трябва да е минала. Ама защо е толкова късно не знам…а какво може да забавя работата на яйчниците?

# 298
  • Замък сред облаците
Хормони, липсващи витамини, микроелементи. При мен с по-късна О от обичайното (на 21 ден някъде, обикновено е на 16-17 ден) забременях с кухото яйце. В други месеци когато О ми е пак след 17 ден имам прицапвания преди М, Ц се бави на 35-38 дни. С мио-инозитол и желязо се регулират при мен нещата. Отделно щитовидната и половите хормони също могат да повлияят работата на яйчниците.

# 299
m-angel много съжалявам! Няма смисъл от излишни думи…
Но вашето първо дете не е ли ин витро? Даже ако помня пак правилно, имате още ембриони? Може би сред тях си е вашето дете и си ви чака.

Тя писа вече по едно време, то май даже аз я питах дали имат още замразени. Има си причини.
Иначе аз се отнасям към ембрионите по този начин, че са си хора и чакат, но повечето жени по-здраво го приемат и не се разпадат, ако имат 10 ембриона, че ще разочароват някой като не му дадат шанс. 
Ейнджълче, никакво сега отказване, да мине прегледа в понеделник като начало.

Общи условия

Активация на акаунт