На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 75 842
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
По въпроса за Тиара - миналата година бях там, връщам се защото ми беше поносима цената, иначе съм писала плюсове и минуси от миналогодишния си престой. С интерес чакам отзива от тази година.

# 541
Моят отзив за Тиара бийч, ще се постарая да съм максимално обективна.

-чисто е навсякъде, постоянно щъкат да чистят, в столовата, около басейна, навсякъде.
-храната е добре. Не сме имали стомашни неразположения никакви!
Ние наблягахме на скаричка и салатки, тараторче, диня. Аз опитах от всичко що годе, десертите не ми харесаха изобщо-прости пандишпанови петифурки, нямаше чийзкейк, нямаше торта вкусна, все пандишпанови, дебели, с прост крем. Десертите са им слабо място според мен.
-Басейните са ок. Водата не беше студена за края на юни.
-Пързалките  - аз пробвах оранжевата, на синята ме беше страх. Синко се пускаше основно на синята, на оранжевата все засядаше, водата ли е слаба и малко, не знам, но децата на нея се избутваха с ръце за движение. Аз, заради масата вероятно - 60 кг и нагоре, нямах проблем с инерцията Joy
От 14 до 16ч спираха водата на пързалките, вероятно заради стаите гледащи към тях - да могат да си починат хората там. ние тоз късмет го нямахме Satisfied
-Анимацията, ах, анимацията. Мега мега зле и излишна за мен. За мен и за сина ми, натъртвам. За друг може и да е ок. В отзивите в гугъл така възхвалявах аниматор Нико, а в действителност моите впечатления за него и колегите му са на 180 градуса, ама айде да не хейтя. Само не разбрах защо като от 14 до 16ч намаляваха музиката на басейна, точно в 15.00 ч. микрофонът гръмваше за да поскачат буквално 5!, повтарям пет, минути децата. Кому е нужно и защо точно в 15ч, по средата на почивката?!? Точно колкото да ме събуди и да не мога да заспя до 16ч...ама това хайде, разбирам, е мой личен проблем.
-  неадекватни служители на рецепцията. Объркаха ни три пъти. Три неща попитах, и трите ги сбъркаха. Иначе професионално отношение от дамата с която комуникирах за резервацията, и после за един допълнителен въпрос пак с нея писмено се свързах...отново супер професионално, точно и коректно се разбрахме.
-като минус /изненадахме се със синко и то доста/ - четиризвезден хотел да няма бтв и нова тв - български национални ефирни телевизии. Общо 35 канала. В хотели две звезди сме разполагали с над 100 програми, а в този хотел това направо ме изуми. ТЛС си гледаме с детето вечер, на морето като сме били досега, нещо като традиция си ни е...е, тук йок тлс, йок нова, йок битиви. Ориентирани яко и преимуществено към чужсдите си гости, ние сме на второ място.
-дограмата изолира доста добре. Като се затвори, и се пусне климатика, който беше доста доста слаб, може и да затвориш очи преди 24ч. но на отворено е абсурд да заспиш преди полунош.

Ние бяхме в двойна стая с лице към главния басейн. Знаех от отзивите, че там е шумната част. Поне гледка има към морето. Цена за 7 нощувки за двама възрастни ни излезе 1995 лева за края на юни.

Ако нещо се сещате, питайте.

Да допълня за храната - от 10-до 11ч има късна закуска, без топлите ястия. не сме я пробвали.
От 14 до 17ч отзад, зад пързалките се влиза навътре, доста навътре - там е следобедния снакс - гофретки, пици, хот догчета. Накря ставаха дълги опашки.
От 16 до 18ч вадят дребни сладки тип праскови слепени, масленки - нищо особено, кръстено е сладкиши и кафе. Скрити са зад една колона, зад един телевизор в лобито, много скрити в една ниша отзад.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 17:03 от teta75

# 542
Тета, супер отзив! За съжаление в много от хотелите(няма значение колко са звездите), които основно се посещават от чужденци често няма български ТВ канали. В хотел Серенити бей нямаше Нова ТВ и Диема, поради което ММ, а и не само той не успяха да гледат всички мачове. Никой не се беше съобразил, че има ЕВРО 2024.

# 543
Значи си е като миналата година. Заради анимацията в 15 часа поисках стая без гледка, но тиха.

# 544
Оф, ако синко не ме беше спрял, щях да го питам тоя Нико за това безумие в 15ч...срещах го из лобито на няколко пъти...и дикцията му..нищо не му се разбираше, само partyyyy разпознавахме Joy..изцвилено на микрофон със 150 децибела....
Grinning
Аз резервирах в последния момент, та само това беше останало..за датите които исках...

А, и мокети много мразя. Знам че заради звездите трябва меки настилки, амааа логика не виждам от хигиенна гл. точка...

# 545
ОМГ заради звездите ли са мокетите..?! Винаги съм се чудила що за глупост, мокет...

# 546
  • There I was on a July morning
Не знам да има изискване за настилка мокет при категоризацията на хотелите. Била съм в 4-звездни хотели и с твърди настилки - теракот, паркет.

# 547
Не знам да има изискване за настилка мокет при категоризацията на хотелите. Била съм в 4-звездни хотели и с твърди настилки - теракота, паркет.
Да и аз това щях да кажа.

# 548
Здравейте !
Спрели сме се на Maria Palace Hotel , някой с отзив ?

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 00:10 от Radii :)

# 549
Препоръчвам Роял гранд Каварна. Вярно, няма плаж, това е единствения минус, но наоколо има толкова хубави. Много ни хареса хотелът и пак ще отидем. Спокойна почивка си изкарахме, невероятна гледка, храната беше хубава, цари спокойствие на север. Вече знаем, че от Бургас надолу няма да отидем. На север е по-цивилизовано (все още). Няма я онази дива чалга като в Приморско и Китен например.

# 550
Не знам да има изискване за настилка мокет при категоризацията на хотелите. Била съм в 4-звездни хотели и с твърди настилки - теракот, паркет.
Има, преди години работих в хотел питала съм за мокета, едно от изискванията за 4 звезди☺️

# 551
  • Русе
Аз не бих слагала Южното черноморие под общ знаменател! Например Ахтопол е прекрасно тихо и спокойно градче с чудесен плаж наоколо са плажовете на Синеморец, а за красотата на Силистар всички знаем. Ние преди 2-3 години обикаляхме на Север от Балчик и изобщо не ни хареса. В Шабла например за мен времето е спряло и чувството ми беше, че съм Социализма още. Така, че както се казва за всеки влак си има пътници! Който където му е на сърце! Хубаво лято на всички!

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 11:56 от Polina238

# 552
Св.Влас и Елените също е спокойно..

# 553
Аз искам да попитам, тъй като нямаме опит точно с това. Понеже настаняването почти навсякъде е около 14-15:00ч. Ако отидем по-рано, да речем към 12:00, дали ще ни сложат гривнички, поне да можем да си ползваме плажа, за ранно настаняване не се надявам, но поне за това.. 😁 Ако има значение, става въпрос за Грифид-ите в Златни. Миналата година даже и закъсняхме и пристигнахме към 17:00 и целият ден ни отиде общо взето, тази година не искам да допускам тази грешка.

# 554
  • София
В Грифид ще ви сложат веднага гривните. Има стая за багаж, където може да си оставите куфарите. Ще ви вземат телефона и ще ви звъннат като ви е готова стаята. През това време може да си ходите на басейн, на плаж, да си обядвате, пиете напитки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт