На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 77 143
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Миналото лято почивахме в Мелиа Слънчев бряг. Хареса ни като цяло. Офертата за тази година е добра, но се колебая между същия хотел и Хелена парк. Можете ли да дадете мнение за Хелена?
В Мелиа ми харесаха стаите, местоположението, плажа, храната не на 100%, но ставаше.
Кое не достигна до 100%? И аз се двоумя между Мелия и Хелена, но не съм била и в двата.

# 91
Супер! Така и очаквах, че на 01.11 ще пуснат повечето оферти. Който се интересува от TUI Серенити Бей да споделя, че ще пуснат ранни или през декември или в началото на януари. Справили са се с пораженията от наводнението, но все пак да се има предвид! Прави ми впечатление, че тази година за повечето хотели отстъпките са доста по-малки от порядъка на 15 - 20 %. Рядко има 30 % намаление.

Belle, ето тук като се изберат в Мнения, Първо най-нови е може да се видят отзиви от това лято.  https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … %D1%80%D0%BA/417/
В другата тема На море в България, мисля че беше N 3, също има отзиви от хотела. Анелия беше писала доста подробно.

# 92
Фаталина, аз питах, не Belle. На мнения във Визит не вярвам откакто ми триха мнение за хотел.
Търсачката на форума е ужасна и за това попитах.

# 93
С нетърпение  чакам офертата за Сервнити бей , първото море през юли ще е там.
За август мислим да пробваме Дюни въпреки противоречивите мнения напоследък. Ще ни се нещо с хубав плаж и аквапарк . Гледам , че има оферти за Сол Несебър Палас- как е в сравнение с Дюни ?

# 94
Разгледах и аз офертите. Интересно цените на Мирамар от тази година не ги помня как бяха, но за 5нощувки 2+2 ни беше 2200лв с 25% намаление, сега с цените за 2024 с 35% намаление пак за същото 2100лв. Явно са ги вдигнали малко, но пък намалението е по-голямо. Моя мъж като чу офертата и веднага ме пита "резервира ли?". Аз ще изчакам още малко да излезнат и други оферти да видим до края на месеца има време.Зачудих се и за Мелиа и ако може storm76 да каже как е плажа и какво не се е харесало от храната ще съм благодарна.

# 95
  • Gotham City
Здравейте!
Миналото лято почивахме в Мелиа Слънчев бряг. Хареса ни като цяло. Офертата за тази година е добра, но се колебая между същия хотел и Хелена парк. Можете ли да дадете мнение за Хелена?
В Мелиа ми харесаха стаите, местоположението, плажа, храната не на 100%, но ставаше.
Кое не достигна до 100%? И аз се двоумя между Мелия и Хелена, но не съм била и в двата.
Нямаше голямо разнообразие от риби и морски дарове, таратор не видях нито веднъж, плодовете не бяха много разнообразни и супер качество, десертите не  бяха също уау. Иначе храната е прилична, има доста ресторанти на територията на комплекса, можеш да редуваш, избираш.  Хареса ми, че предлагат често козе, овче сирене, различни видове маслини, доста видове меса. Като цяло има избор и разнообразие, но не всичко е супер качество и вкусно.
За мен плажът на Мелиа е най-голямото му предимство. Аз съм с тийн и 200-300 м до плажа не ни бяха проблем. Излизаш от хотела, пресичаш една уличка и започва алеята към плажа. А плажът е идеален - Слънчев бряг все пак. Шезлонгите на хотела не са на първа линия, но аз и не държа на това. За някой може би би било проблем.
За Сол Несебър - била съм там веднъж, но в Маре. Ми какво да кажа - за мен е супер! Той е от същата верига - Мелиа, но като условия и храна за мен е по-добър от Мелиа - Слънчев бряг. Особено за хора с малки деца е идеален. Много озеленен, с хубав аквапарк, храната беше много вкусна. Плажът му е малко минус и само заради това вероятно не бих го избрала пак.
А относно Маре или Палас - няма голяма разлика, поне аз не видях.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 20:17 от Belle Époque

# 96
Разгледах и аз офертите. Интересно цените на Мирамар от тази година не ги помня как бяха, но за 5нощувки 2+2 ни беше 2200лв с 25% намаление, сега с цените за 2024 с 35% намаление пак за същото 2100лв. Явно са ги вдигнали малко, но пък намалението е по-голямо. Моя мъж като чу офертата и веднага ме пита "резервира ли?". Аз ще изчакам още малко да излезнат и други оферти да видим до края на месеца има време.Зачудих се и за Мелиа и ако може storm76 да каже как е плажа и какво не се е харесало от храната ще съм благодарна.
За кои дати и къде гледате тези цени за Мирамар?!

# 97
Да мен Мелия отпада, почвам да чета за Хелена и най накрая май ще повторя Тиарата. Само ако не бяха невъзпитаните деца и още по невъзпитаните им родители...

# 98
  • Gotham City
Сторм, а защо отпада Мелиа за теб? И аз се колебая, детето много натиска за там пак.

# 99
mimi0585 ние бяхме от 18.06 до 23.06 в двойна стая парк на 2 етаж. Резервирах през visit.bg и сега пак ги гледам от там. От 21.06 хотела започна да се пълни иначе преди това беше много спокойно, затова сега пак искам тези дати, че не обичаме много шумотевица.
Като гледам трябва да се направи компромис с нещо и ще мислим с какво. Ако има аквапарк тогава плажа не е добър или далеч. За някой хотели предлагащи ултра ОИ пък чета, че нивото изобщо не е добро. Направо вече се увъртях.

# 100
Сторм, а защо отпада Мелиа за теб? И аз се колебая, детето много натиска за там пак.
Заради еднообразната храна и това, че не е баш на плажа. Няма как да изсипя една шапка пари и да няма прости неща като пържени филии.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 20:56 от storm76

# 101
patenceto Вие сте с ранни дати и за това е такава цената .Аз имам ученичка и няма как,а и толкова рано ми е студено морето в бг.Хотела е много хубав и ми е любим.

# 102
Фаталина, аз питах, не Belle. На мнения във Визит не вярвам откакто ми триха мнение за хотел.
Търсачката на форума е ужасна и за това попитах.
Storm, Belle питаше за Хелена и затова на нея отговорих. Относно отзивите, на мен не са ми изтирвани. Иначе е добре да се четат мнения от повече източници, че обичайно истината е по средата.
И аз още се чудя къде да резервирам. Ей сега четох отзиви за АлуаСън Хелиос Бийч в Обзор и независимо, че повечето отзиви са много добри нещо ме спира. Иначе мястото му е чудно, а и цените са екстра. Обаче нямат чадъри на плажа и паркингът се доплаща, ако изобщо има къде да се паркира. Разглезих се всичко да ми включено в цената и да не мисля за чадъри, паркиране и т.н. Този хотел до лято 2022 беше под шапката на TUI и дори обзавеждането е като на Серенити Бей, а очевидно и обслужането е много добро. Сега е от веригата Хаят. Още ще разглеждам.

# 103
  • Берлин
Миналата година говорих с почиващи там на място /в съседен хотел бяхме за малко/. Хората бяха много доволни от храната и обслужването, хигиената също. Ако с това ти помагам нещо

# 104
Здравейте!

Привет! В края на юли почивахме в Хелена Парк. Хареса ми много хотела. Страхотен парк и пространство. Хотелът е на втора линия, пред него е Хелена Сендс. Храната е вкусна,но на мен също ми лисваха повече морски дарове. Голямо разнообразие на различни видове меса и риби. Едната вечер имахме тематична морска вечеря и тогава имаше голямо разнообразие на морски дарове. Масите в ресторанта са с бели покривки,които се сменят след всеки гост. Напитките се сервират от сервитьори. Като цяло усещането е за по-висок клас хотел. Самият хотел се намира в изключително тиха част на Слънчев бряг. От безплатните шезлонги винаги си намирахме, макар че ходехме и по-късно на плажа. Извън високият сезон съм сигурна,че ще е още по-приятно. Паркингът е малък,но винаги намирахме места.
Бих препоръчала и бих се върнала в хотела! ❤

Общи условия

Активация на акаунт