На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 75 823
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Ние пристигнахме в 11ч, платих, дадоха гривните, оставихме куфарите в лобито, взехме си биричка и сокче, постояхме и разгледахме. После се качихме в стаята и камериерката каза, че стаята е готова - слязохме и взехме ключа.
Преди това пет пъти сигурно питахме готова ли е, не е ли, на рецепция, лелките неадекватни бяха..

Може да се почне с обяд, категорично го пише навсякъде!

Стая за багаж има в дъното на лобито зад един асансьор, на страната срещопуложна на рецепцията, не знам плаща ли се, май да..така ми се върти нещо.

# 586
Е кво толкова ще стане ако просто паркирате и си оставите багажа в колата? Непременно ли стая ви трябва🤔, не разбирам някои въпроси просто....

# 587
Може ли да споделите в Тиара бийч дали има стая за багаж, в случай че пристигнем по-рано? Не съм проучвала и опцията да започнем с обяд, но ще питам. Ние обикновено пътуваме рано сутрин и докъм 9,30-10 сме пристигнали.
Ето това е концепцията на ОИ в Тиара и да може да се ползва обяд и дори при възможност да ви настанят по-рано в стаята.
Скрит текст:
All inclusive 2024 г.

All Inclusive 07:30 - 24:00
Основен ресторант - БЛОК МАСА
Мини аквапарк в комплекса - 2 пързалки за възрастни и 2 пързалки за деца;
Два басейна (вътрешен и външен);
Шезлонги и чадъри на басейна до изчерпване на количествата;
Ежедневна анимация за деца и възрастни;
24-часова Wi-Fi връзка в хотела.

All Inclusive програмата включва:
07:30 - 10:00 ч - закуска на блок маса в основния ресторант;
10:00 - 11:00 ч - късна закуска;
12:00-13:00 ч и 13:30- 14:30 ч - обяд на блок маса в основния ресторант;
14:30 - 17:00 ч - междинно хранене в снакс ресторант;
16:00 - 18:00 ч - кафе и сладкиши на лоби бар;
18:00 - 19:30 ч и 20:00 - 21:30 ч - вечеря на блок маса в основния ресторант; Предлага се и сладолед в ресторанта по време на храненията.

Напитки:
09:00 - 24:00 ч на лоби бар (местни алкохолни и безалкохолни напитки, кафе и чай);
10:00 - 24:00 ч на бар-басейна (местни алкохолни и безалкохолни напитки, кафе и чай).
Първо хранене-следобедна закуска от 14:30 ч, последно хранене в деня на заминаване –обяд.
Настаняване- от 14ч , напускане на стаята- до 12 ч.
Ако пристигнете в хотела по-рано от 14 ч, колегите на рецепция ще Ви информират ако е възможно да се настаните по-рано и така ще започнете с обяд,и ще завършите със закуска.
Моля, при настаняване да посочите ЕГН на децата (или копие на акт за раждане) за регистрация.

# 588
Е кво толкова ще стане ако просто паркирате и си оставите багажа в колата? Непременно ли стая ви трябва🤔, не разбирам някои въпроси просто....
Има хора които пътуват със самолет, влак или автобус. Къде да държат багажа?

# 589
  • Пловдив
Точно така. И макар да не пътувам по този начин, понякога в багажа имам неща, който не трябва да стоят на 60градуса в колата. За пръв път ще ходя в Тиара бийч и нямам идея дали има закрит паркинг, където да не ми напича колата.

Fatalina, благодаря за условията за Ол инклузива. Когато резервирах, все още не беше излязло пълното описание за този хотел и след това го погледнах съвсем набързо. Чудесно е щом има опция за обяд за първия ден.

# 590
Ние направихме резервация в Мария Палас сб,но през букинг са ми писали,че резервацията ни е за 1 голямо легло ,но от рецепция в деня на настаняването щели да го имат напредвид  и при възможност ще го изпълнят. Тоест плящам и резервирам стая с голямо легло ,но накрая е възможно да получим стая с еденични легла. Звънях по телефона казаха ни същото и дори ни пита ,,не разбирам какъв е проблема" тя жената не разбирала какъв е проблема. Силно се надявам ,когато отидем да имаме стаята ,която сме резервирали

# 591
  • Sofia
Е как ще разбират?! 😂 Те, ако бяха адекватни и ако разбираха, защо хората резервират определен тип стая, туризмът и най-вече обклужването щяха да са на светлинни години, от това което са. Пък после ревем, че нямало туристи.. Е как да има?! Даваш една торба пари, и се почва:
√ паркинг няма, а ако по някаква случайност се намира е срещу "скромната" сума от 20-30 лв. на ден;
√ чадъри и шезлонги на плажа - се плащат допълнително, ако изобщо са включени, то не са гарантирани и/или трябва да заплатиш допълнително за тези от първи до трети ред;
√ мини бар - включен в цената - да, ама не! Блажени са вярващите, що да е включено, като може и да е платено, те туристите не са хора и не им трябва вода (примерно). В интерес на истината тук-там се намират хотели, в които е включен, но на фона на масата са пренебрежително малко.
√ сейф включен в цената - такова животно нЕма. Плаща се допълнително, сега ни е паднало, дай да скубем, докато можем..
Жалкото е, че имаме уникална природа, но не се научихме как да използваме това, което ни е дадено!
@ Фаталина, да, тази година имаше някои забавяния в полетните разписания, но не смятам, че от няколко инцидентни случаи трябва да се правят генерални заключения. Simple Smile Да не споменавам, че години назад не е имало отклонения от графика.

# 592
Ние няколко години ходим в муунлайт в свети влас. Първата година всичко беше супер. Следващите все по-зле стават нещата, а на мен там много си ми харесва като място…Питането ми е дали някой от вас е посетил вече това лято и какви са впечатленията ви?

# 593
  • близо до Кресненското дефиле
Точно така. И макар да не пътувам по този начин, понякога в багажа имам неща, който не трябва да стоят на 60градуса в колата. За пръв път ще ходя в Тиара бийч и нямам идея дали има закрит паркинг, където да не ми напича колата.

Fatalina, благодаря за условията за Ол инклузива. Когато резервирах, все още не беше излязло пълното описание за този хотел и след това го погледнах съвсем набързо. Чудесно е щом има опция за обяд за първия ден.
На паркинга пред централния вход препича много, още от обяд. Ние паркираме на този до хотела. Има достатъчно места на сянка.
Миналата година ползвахме стаята за багаж и не сме заплащали за услугата.

# 594
  • на земята
Здравейте, бихте ли споделили мнение за хубав хотел на Златни пясъци на първа линия? Цената няма значение ,да бъде с храна. Искам да настаня близки хора, които идват от чужбина за 7 дни.
Благодаря на всички ,които ще споделят.

# 595
Защо не прегледате поне послбедните две страници от темата?
Препоръчаха хотели от верига за Златните...пост 569 , и не само той...

# 596
Здравейте!Приключи и нашата почивка на море тази година!Реших да напиша отзиви за хотела в който бяхме,макар че е писано многократно за него.
Бяхме в хотел Марина Сандс-Обзор!
Възхитена съм от чистотата в целия хотел-стаи,басейн,общи части!На всякъде е чисто.Стаите се подреждат и сменят използваните кърпи по два пъти на ден-и сутрин и вечер!
Храната-чудесна и като избор и като качество.Има от всичко и по много.Всичко ,което се предлага изглежда много добре,а това което опитамхе е и много вкусно приготвено.Има много избор за храна през целия ден!
Напитките-също имаше богат избор-както за безалкохолни така и за алкохолни напитки!
Плажа-достатъчно шезлонги,нищо че запазването на шезлонги е  порочна практика и тука!
Нищо че предупреждаваха да не се запазват,всичко спираше до тук.Не се премахва хавлиите  от шезлонзите които стояха  празни до обяд.Въпреки това място все можеш да си намериш дори и да отидеш след 9:30ч. на плажа.
Все пак сме на почивка.Ако и тогава трябва ставам в 6 ч. за да имам  шезлонг не ми псе мисли за нормално или за почивка.
За басейните -не мога да дам отзиви,защото само минавахме покрай тях и не сме ги ползвали.То и места нямаше  още от 8:30 сутрина всичко беше запазено с хавлиени кърпи.
Сега  да напиша и за това ,което малко ме разочарова,но това сие мое разбиране и не ангажирам никой с него.
В офертатате написано ,че пакета започва с обяд и завършва със закуска.Настаняването е от 15:00ч,а напускането 11:00ч.На рецепция бяха изписани други часове за настаняване и за напускане-съответно-14:00 настаняване и 12:00 за напускане.Съответно обяда е от 12:00-14:00ч.Това разминаване в часовете лично мен ме обърка-щом настаняването е в 15 ч. ,то тогава ти слагат гривните и от тогава може да използваш всички услуги.
А  щом обяда е до 14ч. значи не може да използваш основния обяд  и следователно за хранене са приема  храната ,която се приготвя във външния шоу кукинг до басенийна/която също е страхотна и достатъчна да се нахраниш/.
Съответно при напускане,до 11ч. може да се възползваш от всичко-храна,напитки,басейн,плаж.
Много неприятно ни стана когато в 9:30 когато отидохме да върнем картите за стаите ,момичето на рецепция ни каза,че повече нищо не ни се полага и трябва да ни  отреже гривните,защото нашата почивка вече е приключила.
Така ни се отне възможността да отидем до плажа или да пием кафе преди тръгване.
Щях да прима ,че това е политика на хотела и се отнася за всички,ако не забелязахме например ,че други гости които за поредна година са в хотела ,в деня на напускане бяха на плажа до 18:00ч. и се възползваха от обяда,напитките и междинните хранения.Т.е. техния ден си беше напълно оползонворен и изпилзван.
По същия начин видяхме и пристигащи,който още в 10:30 им се сложихи гривните-съответно от този час се възползваха от всичко предлагано в хотела-храна,напитки и плаж.
Тези разминавания малко ми вгорчиха края на почивката.Може би сме си виновни сами,че решихме да освободим рано стаята,за да може да имаме повече време за плаж и съответно камериерката да може да почисти стаята за следващите  посетители.
Не очаквахме да срежат гривните и да ни кажат  довиждане.
Много стана дълго и пак повтарям не ангажирам никого с моето мнение.Може би аз не съм разбрала правилно правилата.
Като изключим това с напускането,почивката ни беше спокойна и страхотна.Хотела наистина е на високо ниво на обслужване и предразролага към една пълноценна почивка.

# 597
В деня преди да напуснем, под вратата намерихме лист от ръководството на хотела, че запазването на шезлонги пред басейните е забранено! Не че ние сме запазвали де. На всички бяха пуснали такова напомняне. Ефект имаше, на следващата сутрин кърпи не видях. Та зависи си от ръководството на хотела - това е негово задължение и е редно то да се намеси, а не гостите да се саморазправят.

Аз освобождавам винаги в 12ч. Куфарите са стегнати и нагласени до вратата, но ключ не връщам рано!

нашите гривни не са ни ги рязали, даже аз поисках да ни ги махнат като връщах ключа. Те нищо не са ни казвали по този въпрос.

А за настаняването си ползвах бара и преди да влезем в стаите. Гривни ни сложиха в 11ч.

Не слагат гривни когато те настаняват. Щом ви е пишело че почва с обяд, гривна се слага на обяд в 12ч и си влизаш за обядваш, ако искаш да ползваш обяда, разбира се. Не сте се разбрали, трябвало е да попитате изрично как стои въпроса с обяда. Принципно ОИ започва с вечеря. Това с обяда е изключение.

# 598
  • София
Здравейте, бихте ли споделили мнение за хубав хотел на Златни пясъци на първа линия? Цената няма значение ,да бъде с храна. Искам да настаня близки хора, които идват от чужбина за 7 дни.
Благодаря на всички ,които ще споделят.
На Златните вижте хотелите от веригата Грифид. Аз лично, ако нямаха значение парите бих пробвала най-новия петдвезден Грифид Ноа.

# 599
Здравейте!Приключи и нашата почивка на море тази година!Реших да напиша отзиви за хотела в който бяхме,макар че е писано многократно за него.
Бяхме в хотел Марина Сандс-Обзор!
Възхитена съм от чистотата в целия хотел-стаи,басейн,общи части!На всякъде е чисто.Стаите се подреждат и сменят използваните кърпи по два пъти на ден-и сутрин и вечер!
Храната-чудесна и като избор и като качество.Има от всичко и по много.Всичко ,което се предлага изглежда много добре,а това което опитамхе е и много вкусно приготвено.Има много избор за храна през целия ден!
Напитките-също имаше богат избор-както за безалкохолни така и за алкохолни напитки!
Плажа-достатъчно шезлонги,нищо че запазването на шезлонги е  порочна практика и тука!
Нищо че предупреждаваха да не се запазват,всичко спираше до тук.Не се премахва хавлиите  от шезлонзите които стояха  празни до обяд.Въпреки това място все можеш да си намериш дори и да отидеш след 9:30ч. на плажа.
Все пак сме на почивка.Ако и тогава трябва ставам в 6 ч. за да имам  шезлонг не ми псе мисли за нормално или за почивка.
За басейните -не мога да дам отзиви,защото само минавахме покрай тях и не сме ги ползвали.То и места нямаше  още от 8:30 сутрина всичко беше запазено с хавлиени кърпи.
Сега  да напиша и за това ,което малко ме разочарова,но това сие мое разбиране и не ангажирам никой с него.
В офертатате написано ,че пакета започва с обяд и завършва със закуска.Настаняването е от 15:00ч,а напускането 11:00ч.На рецепция бяха изписани други часове за настаняване и за напускане-съответно-14:00 настаняване и 12:00 за напускане.Съответно обяда е от 12:00-14:00ч.Това разминаване в часовете лично мен ме обърка-щом настаняването е в 15 ч. ,то тогава ти слагат гривните и от тогава може да използваш всички услуги.
А  щом обяда е до 14ч. значи не може да използваш основния обяд  и следователно за хранене са приема  храната ,която се приготвя във външния шоу кукинг до басенийна/която също е страхотна и достатъчна да се нахраниш/.
Съответно при напускане,до 11ч. може да се възползваш от всичко-храна,напитки,басейн,плаж.
Много неприятно ни стана когато в 9:30 когато отидохме да върнем картите за стаите ,момичето на рецепция ни каза,че повече нищо не ни се полага и трябва да ни  отреже гривните,защото нашата почивка вече е приключила.
Така ни се отне възможността да отидем до плажа или да пием кафе преди тръгване.
Щях да прима ,че това е политика на хотела и се отнася за всички,ако не забелязахме например ,че други гости които за поредна година са в хотела ,в деня на напускане бяха на плажа до 18:00ч. и се възползваха от обяда,напитките и междинните хранения.Т.е. техния ден си беше напълно оползонворен и изпилзван.
По същия начин видяхме и пристигащи,който още в 10:30 им се сложихи гривните-съответно от този час се възползваха от всичко предлагано в хотела-храна,напитки и плаж.
Тези разминавания малко ми вгорчиха края на почивката.Може би сме си виновни сами,че решихме да освободим рано стаята,за да може да имаме повече време за плаж и съответно камериерката да може да почисти стаята за следващите  посетители.
Не очаквахме да срежат гривните и да ни кажат  довиждане.
Много стана дълго и пак повтарям не ангажирам никого с моето мнение.Може би аз не съм разбрала правилно правилата.
Като изключим това с напускането,почивката ни беше спокойна и страхотна.Хотела наистина е на високо ниво на обслужване и предразролага към една пълноценна почивка.
Ако пристигнете по-рано от часа за настаняване, естествено ще ви сложат гривни и може да ползвате обяда, вие навярно сте пристигнали след 14:00, същото е и с напускането, не е трябвало да връщате ключа толкова рано! Аз връщам всичко точно преди да си затръгвам, когато вече няма да ми се налага да ползвам нищо повече. 😁

Общи условия

Активация на акаунт