На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 75 877
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • В.Търново
Настаняването в Сънрайз Ол Суит е от 15ч. Започва със следобедна закуска и завършва със закуска, което е тъпо.Тия тарикатлъци на някои хотели въобще не са добри.

# 616
Ние супер си изкарахме миналата година, но нещо не достигна на другите около мен да се върнем пак.
Пратете ме пак там, пък нека са отрицателни отзивите... 😉

Преди четири дни се върнахме от там. Преместиха ни след като останахме доста недоволни от хотел Мартинез - Созопол. В Тиара бийч беше страхотно. Базата е  стара, но поддържана, храната е уникална - международна и национална кухня, изключително вкусно готвят. Анимацията е чудесна. Изобщо цялото изживяване беше страхотно. Хотелът е пълен с чужденци от всякакви националности.

# 617
Уникална не бих я определила. Нормална-да.
Всеки божи ден имаше макарони със сос, ориз приготвен по един и същ начин, картофи.
Аз не разбрах кое квалифицирате като международна кухня, и кое като българска. За мен си е все нормална храна , която ям и в България ежедневно.
Скариди имаше за 7 дена два пъти, не бяха добре приготвени.
Миди един път, също не ми харесаха.
Риба също нямаше често, а когато имаше...не ни допадна.
Добре че имаше доволно скаричка отвън. И много видове салати. И тараторче.

# 618
Ние супер си изкарахме миналата година, но нещо не достигна на другите около мен да се върнем пак.
Пратете ме пак там, пък нека са отрицателни отзивите... 😉

Преди четири дни се върнахме от там. Преместиха ни след като останахме доста недоволни от хотел Мартинез - Созопол. В Тиара бийч беше страхотно. Базата е  стара, но поддържана, храната е уникална - международна и национална кухня, изключително вкусно готвят. Анимацията е чудесна. Изобщо цялото изживяване беше страхотно. Хотелът е пълен с чужденци от всякакви националности.
  Може ли да споделите нещо повече за Мартинез-Созопол?Бях резервирал за там,но нещо се усъмних и заложих на познато и сигурно,а именно Марина сандс.

# 619
Уникална не бих я определила. Нормална-да.
Всеки божи ден имаше макарони със сос, ориз приготвен по един и същ начин, картофи.
Аз не разбрах кое квалифицирате като международна кухня, и кое като българска. За мен си е все нормална храна , която ям и в България ежедневно.
Скариди имаше за 7 дена два пъти, не бяха добре приготвени.
Миди един път, също не ми харесаха.
Риба също нямаше често, а когато имаше...не ни допадна.
Добре че имаше доволно скаричка отвън. И много видове салати. И тараторче.
Когато човек няма натрупан опит с ОИ почивки е доволен и на малкото, което получава. С набирането на опит изискванията се променят. Нормално е.

# 620
Не съм съгласна с последното мнение, и без опит може да имаш критерии и да не казваш "браво" на всичко, което получаваш, ако не ти отговаря на очакванията. Плащам си, не ми го подаряват.

# 621
  • Sofia
Не съм съгласна с последното мнение, и без опит може да имаш критерии и да не казваш "браво" на всичко, което получаваш, ако не ти отговаря на очакванията. Плащам си, не ми го подаряват.
От една страна е така, но от друга натрупаният опит дава база за сравнение, което си е от значение. Simple Smile Давам пример със себе си, когато знам какво мога да получа и съм получавала в далеч по-евтин и непретенциозен хотел, и ако не получа минимум същото в по-скъп и по-претенциозен се дразня, което също е нормално (за мен).

# 622
  • There I was on a July morning
Що се отнася до мненията за храната в хотела - въпрос на вкус е, не е необичайно на един да му хареса много, а друг да не е впечатлен.
Иначе имат значение и опитът и цената на пакета. В случай, че съм платила за скъп 5* хотел, очакванията и изискванията ми са далеч по-високи, в сравнение с тези към евтиния хотел.Blush

# 623
Евтин..колко да е евтин хотела Joy

Но да, в 5 звезди имаше супичка от миди, чийзкейкове страхотни...има разлика, поне от моя скромен опит. Или е било съвпадение...не знам, не обичам да обобщавам, конкретно предпочитам да се изказвам, аз поне.

# 624
  • There I was on a July morning
А аз къде съм писала, че конкретният хотел е евтин? Наблягам на съотношението цена-качество и изискванията  в единият и в другият случай. Hands V

# 625
Ами темата е за скъпи хотели.
За това не мисля че някой в нея говори за неолинклузивни такива, съответно евтини.

# 626
  • Sofia
От "олинклузив" до олинклузив има разлика дори в хотели с еднакви * Лично аз, когато плащам за такъв хотел очаквам наистина всичко да е включено в цената (мини бар, сейф, чадъри и шезлонги не само на басейна, а и на плажа, паркинг, междинни хранения, аква парк, анимация за деца и възрастни и т.н.) Когато нещо е обявено, че е Аll inc очаквам да е така, а не да ме таксуват допълнително, както често се случва. Да не споменавам, за 4* оликлузив хотели, в които освен че ядеш боклуци може и гладен да си останеш. И точно заради тези ми очаквания само ви чета и нищо не съм резервирала, и май ще си останем без черноморска почивка. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 21:37 от Crystal_Noir

# 627
А мини бар за какво ви е?
Петам добронамерено.

Направи ми впечатление, че сега на ОИ дори сме пили по-малко вода. Купуваме си минерална винаги на морето. И в хотели принципно де.
Сравнявам с мин.година, когато бяхме в Несебър и Поморие в хотели без изхранване. Е, унищожихме доста бидони от 5-7л мин.вода. Много!
И предни години също....

А сега едва две 3 литрови  и няколко от 1.5л. И то за плажа, и нощем евентуално.
От толкова храна, сокове, кафета в лоби, бар, ресторант, и къде ли не...изобщо мини бар..не сме се и сетили, не ни е и липсвал ...
То задоволени и презадоволени откъм течности и храна бяхме Simple Smile....
А и в стаята не стоим много...

# 628
  • Sofia
А мини бар за какво ви е?
Скрит текст:
Петам добронамерено.
Направи ми впечатление, че сега на ОИ дори сме пили по-малко вода. Купуваме си минерална винаги на морето. И в хотели принципно де.
Сравнявам с мин.година, когато бяхме в Несебър и Поморие в хотели без изхранване. Е, унищожихме доста бидони от 5-7л мин.вода. Много!
И предни години също....
А сега едва две 3 литрови  и няколко от 1.5л. И то за плажа, и нощем евентуално.
От толкова храна, сокове, кафета в лоби, бар, ресторант, и къде ли не...изобщо мини бар..не сме се и сетили, не ни е и липсвал ...
То задоволени и презадоволени откъм течности и храна бяхме Simple Smile....
А и в стаята не стоим много...
Отговарям: Simple Smile
√ защото е много по-удобно нещо студено и най-вече вода да ти е "на една ръка разстояние", по всяко време на денонощието;
√ защото пия основно вода и не ми е ок да разнасям чашки от диспенсъри, които я са включени, я не в извънработното време на барове и ресторанти;
√ защото жегата  предполага пиенето на повече течности, а и все пак съм в морски хотел, в разгара на лятото;
√ защото смятам, че наличието на бутилирана вода в стаята е нещо нормално и не би охарчило значително хотелиерите. И не на последно място, защото съм платила за олинклузив и не искам да търча в издирване на магазин, от който да си купувам, и да влача вода.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 22:50 от Crystal_Noir

# 629
Аз освен в Дюни не съм попадала на морски хотел, в който да има бутилирана вода, включена в All inclusive. Може би в по- скъпите като Мирамар, Уейв, веригата Грифид има, но до там не съм стигнала все още.

Общи условия

Активация на акаунт