Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 239
  • 785
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там
Харесвам и двамата без носовете. 😀
Надявам се никое от децата да не е взело този така характерен нос.
За сега не го виждам при Росарио.

Жасмин да си призная като бяха малки (бебета) ми бяха много странни монакчетата и не ги харесвах особено. Все ми се искаше да са взели нещо от Грейс.Обаче напоследък забелязвам, че доста са се променили и разхубавили.

Жак по рано, сега и Габриела.
За майка им да не говорим. Съвсем различна Шарлийн в последната половин година. Разцъфна много.
Леонор и тя май само носа на Фелипе е взела ?

А тук една подобрена версия на Фреди.

# 226
Принцеса Ан в комапнията на председателя на световното ръгби Бил Бомонт, присъстваха на мача Шотландия срещу Ирландия на Световното първенство по ръгби в Париж.

# 227
От Португалската сватба - разрязването на тортата и втората рокля на булката. Присъствали са Мириам де Унгрия със синовете си Борис и Белтран
Скрит текст:

София е била с костюм от три части на Jan Taminiau - https://jantaminiau.com/collections/view-all/products/bougainvil … nt=46712025153873
Обувките са от "Es Fascinante" - https://es-fascinante.com/products/hilaria-9-acqua
Роклята на Белен също е от "Es Fascinante", мисля че е тази - https://es-fascinante.com/products/halter-geo-dress

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 20:06 от dPova19

# 228
  • Някъде там
Незамъглените снимки.
Скрит текст:

Люксембург на път да гласуват.

Маргрете на 500 годишната на олтара на катедралата Одензе.
Голяма красота е тази църква.

# 229
  • София
Ох, разкошни са малките Албички и Фиц-Джеймс Стюартчета. 😍
Много сладки. Росарио прилича на татко си май повече.

# 230
  • Някъде там
Ох, разкошни са малките Албички и Фиц-Джеймс Стюартчета. 😍
Много сладки. Росарио прилича на татко си май повече.
За мен е на София.
Малкото и то какви големи очи има.
Сладурчета големи са.
Много весел клип от появяването на Маргрете и Фреди на балкона за 18 годишнината им. 🤣
Сякаш Кристиян ще изглежда най добре. По голям от 18 годишен ми изглежда.
https://www.instagram.com/reel/CyIeaP9gDvn/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
Фредерик и Мери имат 20 годишнина от годежа си днес.
Още тогава е изглеждала много елегантно и стилно. И ми изглежда на по малко от 32.

# 231
Посещението на крал Чарлз II във Франция. На масата в двореца във Версай,до английският крал беше седнала съпругата на Макрон Бриджит,а до френския президент – Камила! Странно решение. Yum

# 232
  • Разпиляна във въображението
The Earthshot Prize: Наръчник за мечтатели и мислители  с предговор от принц Уилям и принос от сър Дейвид Атънбъро, @CFigueres ,  @Astro_Naoko ,  @hindououmar  и Шейлийн Уудли

Вдъхновяване на младите хора да станат създателите на промяната на бъдещето и да разработят решения на най-големите екологични предизвикателства.

# 233
  • Някъде там
Посещението на крал Чарлз II във Франция. На масата в двореца във Версай,до английският крал беше седнала съпругата на Макрон Бриджит,а до френския президент – Камила! Странно решение. Yum
Така е на всички приеми, за всички монархии.
Винаги мъжа домакин стои до жената гост и мъжа гост до жена домакин. Останалите двойки също са разделени. Показват уважение към гостите, като се смесват и водят комуникация с тях, а не помежду си.
Да се допълня.
А когато не е държавна визита, дори могат да стоят на различни страни на масата или различни маси.
Ето един прием. Вилем и Максима дават прием за дипломатическият корпус

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 11:09 от daviz

# 234
  • Разпиляна във въображението
Херцогинята на Единбург е в Етиопия като глобален посланик на Международната агенция за превенция на слепотата  @IAPB1  Тя празнува трансформиращата работа на международната благотворителна организация за грижа за очите  @OrbisIntl  в навечерието на Световния ден на зрението на 12/10

# 235
  • София
Рожден ден днес празнува херцогът на Кент - 88г.

# 236
Софи на прием в Британското посолство в Етиопия. Много ми харесва роклята ѝ.

Днес се е срещнала с местни деца и са играли тенис на маса.

# 237
Този тоалет на Софи е чудесен и й стои много добре. Роклята от втория тоалет е симпатична, но десена е прекалено шарен. Самата Софи обаче изглежда много топъл и точен човек, затова по-често е без значение дали е уцелила правилния тоалет. В пресата непрекъснато чета, че тя и съпруга й са изключително близки с Уелс, голяма опора са им след напускането на Съсекс, и самата тя много е помагала на Кейт, когато последната влезе в семейството. Голямо признание за Софи е и изключителната й близост с покойната кралица Елизабет.

# 238
  • Някъде там
Вече е официлно че Фелипе и Летисия ще са на държавно посещение в Дания от 6 до 8 ноември.
Нямам търпение да ги видя двете с Мери в красиви рокли и тиари.

Фредерик присъства на прием във връзка с годишната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО.

Маргрете присъства на специално представление в Det Kongelige Teaters, за да отбележи 80-годишнината от спасяването на датските евреи през октомври 1943 г. Направила е ѝ дарение от фонда си.

# 239
  • София
Ех, как ме е яд! Ще бъда в Копенхаген между приема за сина на Фредерик и Мери и визитата на Фелипе и Летисия. При това съвсем близо до кралския дворец. Как ме е яд, че няма да мога да "щипна" и да надзърна през тълпата към кралските особи Sad

Общи условия

Активация на акаунт