Отговори
# 120
Беболина тръгна на детска с ентусиазма на Сири, като завърши с нацупена муцунка и тихи сълзи преди да влезе в стаята! Новата и глупава учителка ми показа неадекватността си, карайки се на вратата защо не сме съблекли якето преди вратата да се отвори , без да се интересува от състоянието на детето! На косъм бях да се врътна и да си тръгнем!  Добре, че наблизо беше старата и учителка, която веднага я гушна!

Бър, всичко ще е наред 🍀!

# 121
Е еее, ама да им се невиди , да си учител трябва да ти идва от вътре и да го правиш със сърце.
    Нашата миналата седмица два дни се прибира с разбита устна, кръв по дрехите. Не били видели какво е станало. Дъщеря ми беше много афектирана, решила е има ли трети случай да ходи при директорката. Тя и у тях си пада понякога и се прехапва до кръв, не е изключено и там да пада.Ама какво значи , не сме видели?!
    Спи ми се, не ми се работи.

# 122
  • тук и там
Благодаря, момичета! Heart Операцията е минала, преди малко се обади . Надявам се сега да се възстанови бързо и за добри резултати. За днес си отдъхнах.

Бър, чакам и ти да пишеш.Сигурна съм ,че всички ще бъде наред !

# 123
Браво, Кайсия. Все добри новини да ти идват от там.

Тръстиката днес ми е онлайн, ама от рано. Вече ми писна, а ще е дълъг ден. И благоверният ме газира, неговата кожа. Няма да му се размине.

# 124
  • София
Свърших. Имам доста кисти, както си и знаех, нарастват леко. Ще се следя на шест месеца. Операцията е ок, там всичко е супер. Леко увеличен лимфен възел без нарушения в не знам какво, не се притесни от него. Предположи, че скоро съм била болна. Преди десетина дена имах някакъв стомашен вирус. Явно е от това.
Март месец пак.

Кайсийке, браво! Айде сега и добри резултати да има!

# 125
  • София
Марулче, при вас големи ли са групите в градините и яслите? Става въпрос казваш за кръв дори по дрехите и видимо разбита устна, което предполага и бая рев от детето, а това  трудно може да се пропусне два пъти. Понякога от толкова много деца, особено малки и търчащи наоколо е трудно един човек да види за всяко дете какво се случва, затова питам за размера на групата и все пак описаната ситуация да се пропусне два пъти ... не е ОК, меко казано.

# 126
Бър, добри новини значи!
Мега изморена съм, от петък още съм недоспала, вчера едва се влачих, в събота се скапах на кампанията за капачките, снощи бяхме на РД . Ни ми се ядеше, ни ми се пиеше, едва издържах до 20.30 и си тръгнахме. Искам един ден да спя ама цял ден, няма да е скоро.
Хубав месец!

# 127
  • София
Бър, супер.
Ще полудея с моята фурна. След смяна на Ел. инсталацията при всяко пускане, бушона пада. Като го включа, заработва. Електриджията ми вика да сменя фурната, ама тя е на две години и не е евтина, а преди той уж да оправи кабеляците не е имало такъв проблем.

# 128
  • София
Ре, много гадно. Няма ли друг ел.  чичко, когото да повикаш?
На мен така миналата зима ми обясняваха, че заради отоплителната печка ( тип духалка) се скапва светлината на рекламите в офиса и затова не трябва да пускам печка. Ама че ще работя на студено не ги е еня. Даже бяха дошли да вземат печката ( служебно ни ги раздават, не ми е лична), но дошли когато на смяна е колежката, защото аз преди това не им я бях дала. Тя им я дала.   Обаче писах един мейл до правилния човек и да видиш как изведнъж и рекламата светеше, и духалката ми върнаха и грееше без да създава проблеми цяла зима.

# 129
Бър, браво!
Кайсийка, радвам се, че операцията е минала добре!
Ренко, за миг се притесних за теб с този работен ентусиазъм, но щом преминава - вече съм спокойна Simple Smile

До преди малко тичах по задачи. Излязох с леко влажна коса, одуха ме вятърът и честит ми главобол.
Няма да готвя, само един хляб ще пусна и ще направя остатъка от стария на крутони. Пия кафе и се захващам пак с тръстиката.

# 130
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Марулче, при вас големи ли са групите в градините и яслите? Става въпрос казваш за кръв дори по дрехите и видимо разбита устна, което предполага и бая рев от детето, а това  трудно може да се пропусне два пъти. Понякога от толкова много деца, особено малки и търчащи наоколо е трудно един човек да види за всяко дете какво се случва, затова питам за размера на групата и все пак описаната ситуация да се пропусне два пъти ... не е ОК, меко казано.
 В село Мирово, Старозагорско, дете е паднало от втория етаж в градината, в понеделник, родителите разбират чак в четвъртък.
Първоначалната версия била, че е паднало по стълбите...
 Има и много свестни учители, но има и пълни безхаберници.

# 131
  • София
Пандич, толкова пари платихме, че ще го гоня да си оправи бакиите. Майстор да си в днешно време. Не е лека работа, но са кът и изкарват яко. За два дни работа му платих като 6 средни заплати. Бясна съм, защото МН се подмотва да му звъни. Все аз се занимавам.
Сега обаче пускам фурната само когато си е в къщи и го карам той да ходи да пуска бушона и се надявам да му писне.

# 132
Панте, не знам колко деца са. Може би по списък 20, но никога не е пълна групата. И са една мед.сестра и две лелички. Каквото и да е , това им е работата. Втория път дойдоха направо у нас, аз гледам петна по блузката. Питам я какво ядохте,баби, че така се оклепа. Тя се държи за главичката и вика Ох. Майка й каза,че като е махнала бибата е видяла ударената устничка.
   Бър, Кайс, всичко лошо да е  зад вас, момичета!

# 133
  • София
Ей за това в ясла/детска градина/училище (там където се отговаря за деца) не трябва да работи кой да е. Тапии, яки изпити, стабилно заплащане и съответно здрава цедка. А не като сега - който не е пожелал, той не станал "леличка"/учителка.

# 134
Аха, така е!

Общи условия

Активация на акаунт