Отговори
# 2 775
Сис, кажи как мина воденето на градина?Беболина с желание ли тръгна,или не?Как я посрещнаха?

# 2 776
  • София
Добро утро!

Хал хабер си нямам какъв е резултатът от изборите. Прибрах се от работа снощи и едва издрапах до баня-вечеря-легло.

ДобрЕ, хареса книгите. Започна ентусиазирано да чете Бабата бандит. Ентусиазмът й продължи 29 страници. Щяла да я дочете, защото е смешна, но, забележи, няма време горката. Много е заета. 🤦Оплакваше се вчера, че нямало какво да прави вкъщи, но не хвана книгата. Е, хвана поредната манга да чете, пак е нещо, ама ...

Успешна седмица на всички! Болните да оздравяват. Ранените - също.

# 2 777
  • Пловдив
Добро!
Сноще сравнително на време...в 23ч бях у нас и изкъпаня Simple Smile

# 2 778
Добро да е! Халапеньо се прибра в 3 и ме събуди, да ми каже, че вегето и счети отиват на балотаж, като счети води с гласове. Щях да го набия!
Пуснах пералня, проснах пералня, поподредих, допивам си кафето и се изнасям в каторген.
Днес ще извършвам дейности, които са ми в топ 3 по гадост...
Надявам се  в края на деня да не претрепя така наречения ми шеф!
Сис, да кажеш как е минало с Беболина Heart

# 2 779
Видя пред лекарския кабинет. Понеделнишки бабите обсъждат изборите. И някоя друга болежка. После и аз в каторген.Синът няма да си ходи днес, не учат заради изборите.Поне ще дойде при мен да пием кафе и да си лафкаме.

# 2 780
  • София
И аз трябва да пусна пералня. Поне две.
Аман от ОИ. Трябва да занеса ризите на МН за гладене, че днес нямаше нито една.

# 2 781
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оставихме детето при баба и дядо, нали е ваканция!
 Вече ни липсва, а когато е покрай мен, ми къса нервите...
Какво е това чудо?

# 2 782

Почерпете се за това рошавото, днес е именничка. Ако има други Зорници да да живи и здрави! Днес я оставих вкъщи, че в петък ми я върнаха щото се задушавала, едва дишала и много болна била. Идва си с баща си, нищо й няма, един сопол издуха за цял ден и от там нямаше повече. Ще ходим за бележка и до лидъл, че това е любимото й. Искала да ни купи голяма и модерна почерпка😀.

# 2 783
Сис, сподели после как е минало Hug
Мисте, бравос.

Аз недоспала, с главобол, от огледалото ме гледа киликандзер.

Вчера успях да изпразня коша за пране, щеше да е много хубаво, ако вечерта не бях забравила дрехите на терасата. Тази сутрин едва ги разплетох, така се бяха заплели от вятъра.
Сега се чудя ходи ли ми се до Лидъл.

# 2 784
  • София
Много е сладка. Да е жива и здрава.

# 2 785
  • София
Тези дни не помня вече колко перални пуснах и аз. Откъде извират толкова мръсни дрехи! Идва и сезонът на чорапеното чудовище. Уж съм подготвена с N чифта чорапи за всеки, но ще видим.

Да е честита и здрава усмихнатата Зори! Ей така нахилена да й е цялата седмица, а покрай нея и ние да се облажим, че сме я видели в понеделник сутрин!

Сис, и аз ще очаквам да се включиш как е минало с оставянето в ДГ и после като си я вземете след градина.

# 2 786
  • София
Здрава да е Зори, с гордост да носи името си.

# 2 787
  • София
Пандич, аз купувам еднакви чорапи по много и така липсите не се забелязват.

# 2 788
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честита да е малката Звери, много сладко детенце Simple Smile

Панди, дрехите за пране никога не свършват!

# 2 789
  • София
Ре, при нас това с еднаквите чорапи не може да се случи. Аз и детето, особено аз,  сме луди на тема чорапи. Купуваме в различни разцветки и десени, комбинираме с дрехите да си подхождат. Баща ми също гледа да ги комбинира цветово, макар че при него е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт