Отговори
# 2 925
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
милия Нейо!
сигурно се е скрил под леглото и не смее да се покаже.
за бой е твоят недовършен.
за бой!

# 2 926
  • sf
Малко му е бой! Предполагам, че си спи кротко, ама ми е жал, че ще стиска и ще се чуди къде да ходи до тоалетната. То е ясно, че накрая ще я свърши, където му падне.
Хем имах такова предчувствие и мислех да оставя ключ на един приятел на синкото и нещо се замотах. Пфууу. Ама за урок ще ми е. ПисАх му на тоя смотаняк, че съм бясна и да му мисли.

# 2 927
  • Somewhere in the World
О, Донси, милото кученце! Направо ми иде да дойда го хвана за гушата тоя твоя и да стискам докато шава. Егати безчувственото същество!
Снощи се вихрих и сътворих грах яхния с пиле, та сутринта ходих да занеса на мама, поне за обяд да съм спокойна че ще хапне читаво.
Излизат ми оферти за пътешествия с намаление за РД и съм на крачка да грабна нещо до края на годината. Ма трябва да удържа, че ми предстои зимни гуми да взимам. Ми оплаквам се от валутния  борд , който сама си наложих!

# 2 928
Когато дъщерята ми оставят кучето да се грижа за него, умирам от страх да не му стане нещо. Много внимавам като го извеждам, като играе на двора, като я мия.
    Донси, дебела тояга намери по пътя.
   Боли ме глава, нещо май и гърло....трябва да се стегна,че да не си губя часът за ортопед. Увещавам ММ да дойде с мен, синът ще си е тук, ще работи на магазина. По-бързо ще се приберем така.Аз избягам да шофирам по тъмно,че не виждам добре и ме е леко шубе.Или го правя мнооого бавно.
     Това с препаратите в яслите и градините -  внучката , като иде на ясла се прокашля няколко пъти на ден.В нас , или в тях нищо й няма.Хем беснее, скача , тича, пада, става , реве. Според мен нещо я дразни в яслата.
   Миналата седмица имаха разговор леко навъпреки с едната сестра, ходиха при личната на преглед.Нищо му няма на детето, даде един куп бележки, че е здрава и да ходи на ясла.

# 2 929
Честита да е Синеочка. Жива и здрава,  да расте щастлива!

# 2 930
Здрава и красива да е синеоката красавица ❤🎉🥰

От “валутен борд” тип Прити се оплаквам и аз! Поръчах и големия килим за салона, и вече съм на червено! Ще фотосинтезирам до заплата !

# 2 931
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В Бергамо сме. Имаме няколко часа до полета за Сф, ама се скъсва да вали. Та хванахме рейса до най-високата точка на града, пихме кафе с кроасани. Мислехме да се разходим, ама много студено, мокро и гадно, та се върнахме на летището 😃 нищо не видяхме от града, пак ще идваме, то се е видяло.
А БНД какъв номер ми погоди, още не мога да повярвам. Дойде да гледа кучето, ама от вчера ни приема, ни предава. Днес зорлем чрез щерката разбрах, че е "скокнал" до Турция. Оставил му бил храна и вода, какво толкова. Направо...ако нямаше да го лежа за човек, щях да му прережа гърлото. Нямам търпение да се прибера при животинчето.
Е той затова е БНД, не е без нищо!

# 2 932
  • France
Леле, Донс, много се ядосах. Егати и безотговорността! За Бергамо - само старият град е интересен, а вие сте го уважили, пиейки кафето там. Не съжалявай.

# 2 933
Честит рожден ден на слънчицето Синеочка! Heart Най-сърдечни благопожелания!

Донсиии...

Аз днес що да не вдигна кръвно 170/100. Аман от дразнители.
Искаше ми се сега по обяд да полегна за половин час, защото не се чувствам добре, ама кой ти дава възможност да изскочиш от въртележката...

# 2 934
  • София
Живо и здраво да е девойчето със сапфирени очи. Да има късмет в живота и хубава метла. Simple Smile

# 2 935
  • София
Донси, поне сега знаеш със сигурност, че е супер, че е бивш. Дано Нейо е добре. Да го нагушкаш много.

# 2 936
отмениха хелоуин в училището.
"предвид обстановката... отчитайки настроението на общността... в знак на солидарност..."
знам и за Палестина, и за натиска на Израел към Египет, но ми се струва, че това е само предтекст.
след месец два е Рамадана. не мисля, че ще отменят и него...
мръннн пък.
няма да мога да се надена в костюма на пчелата майка.
пак мрън...

# 2 937
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
отмениха хелоуин в училището.
"предвид обстановката... отчитайки настроението на общността... в знак на солидарност..."
знам и за Палестина, и за натиска на Израел към Египет, но ми се струва, че това е само предтекст.
след месец два е Рамадана. не мисля, че ще отменят и него...
мръннн пък.
няма да мога да се надена в костюма на пчелата майка.
пак мрън...
То и тук много хора подскачат, сатаниски е, западен е, все едно не може да почиташ родни празници, и да се забавляваш с чужди...

# 2 938
аха. и в България беше същото чудо. какво им пречи децата да се забавляват един ден? даже не цял.
не сме много по-различни де.

# 2 939
  • France
Тук пък не се празнува особено. Пфффф, французите и техния малък капацитет за празнуване... 😞
'Начи в тази къща се случват странни работи. Искам да пусна пералня с белите чаршафи и кърпи. Пълня, пускам. До тук добре. Изпира и почвам да простирам. Няма и няма калъфки за възглавници. Или аз не съм ги сложила в пералнята или Славчо ги е запилял някъде - беше почнал да вади нещата на своя глава. Но не ги намирам, а апартаментът не е двореца във версай сепак. Много странно.

Общи условия

Активация на акаунт