Отговори
# 2 910
Изобщо не те анатемосвам даже. Във всяко семейство ситуацията е различна при едно и също обстоятелство, както и всяко семейство е много различно. Някои искат да спят с децата си, други не, за някои едно събуждане вечер е много, за други 10 са ок. Моята услуга е за тези, които не са ок със тяхната ситуация и искат да я променят, не за всеки. Винаги казвам на майките, че няма правилно и грешно, ако всички са щастливи и наспани значи всичко е точно.

# 2 911
Ени, честит рожден ден, на прелестното Синеоче! Да е здрава, да сбъдва мечтите си с лекота, пътят ѝ да е постлан с теменужки! Да ви радва, да ѝ се радвате. Казват, че красотата ще спаси света, вярно е! Видях я, заредих се и светът стана по- хубав Simple Smile Heart

# 2 912
  • София
Честит празник Енко, здраве и щастие, любов ❤️

# 2 913
Днес е ден за Lov(e) на вещици.
Скайче, завиждам за шареното при вас. Куч е брутален сладур Simple Smile
И ми стана тъжно.Кога по дяволите ще имам времето и спокойствието да се погрижа за себе си и единствената ми грижа да бъде, какъв костюм да си измисля и да отида да се забавлявам без да ме мъчат разни мисли...
Към този момент единствено  мога да изляза без грим, по пижама, с ролките на главата.

# 2 914
  • тук и там
Eни, да ти е жива и здрава Синеочка! Все така красива и добричка! Да бъде щастлива и усмихната, да има много късмет в живота!

Скай, този кучо е направо убиец! Това , а и многи други неща- само при вас могат да се видят! Благодаря че споделяш. Искам в Америка!Не съм ходила там и се надявам някой ден да се случи!

Довечера имаме професионален празник-да не забравите да си капнeте по нещо. На мен ми трябват само едни тъмни сенки на очите, за да заприличам на вещица, природата е свършила останалото-та няма да се дегизирВам допълнително.Grinning

Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 09:50 от Кайсия

# 2 915
Честит рожден ден на синеоката прелест, здрава, безгрижна и щастлива да расте!

# 2 916
Здрава да е Синеочка,все послушна и разбрана да е!

# 2 917
  • София
Ени, да е жива и здрава Синеочка. Много щастие и късмет и желая. Расте с часове това дете.
Аз съм с маска на лицето. Грим за довечера не ми трябва 🤣

# 2 918
Много интересно видео се върти из фейса с. Малорад община Борован Врачанско. За изВорите пак тъпъня. Потрес, потрес просто!

# 2 919
Ени, да е здрава и щастлива дъщеричката ти!

# 2 920
Salut!
В момента слушам Жо Десен и A toi. Поздрав!   Обожавам го.
    Ени, страхотна е тази синеочка! Да има здраве, късмет и усмивки по пътя си! Красавица!
  Купих сутринта преди работа лакомства за съседските деца.И да не ми дойдат да ме плашат, ще им ги дам.Те са страхотни сладури и обожавам да огласят махалата с детска глъч.
    Записах си час за ортопед в Плевен , ММ ме натисна. Съвсем бях забравила ,че имаме познат, добър лекар.
      И вие кво си правите?

# 2 921
  • France
Да е жива и здрава малката Синеочка. Много хубаво дете, пу-пу Heart Eyes С Монстърчето са почти набори.

# 2 922
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито на синеочка, на щастливата майка и на гория баща тоже!
пушка! пушка му трябва. или направо автомат. Wink

Добро ви утро, прекрасни 😍
Честити да са всички празнуващи, а на тъжните-гуш!
Не мой ви изчета  тези дни,  па камо ли да се впиша.
За да не ме отлъчите от обществото, пускам малко снимкА. При вас поне само дечурлигата се костюмирВат, а тук младо и старо, та чак домашните любимци. Днес една дама излязла да пие бира с това кутренце, глей как ми позира 😍  Два часа седя без да гъкне в скута й.

Хубав ден 🤗

аууууу, туй е Лорда. пие си кафето до докторската градина, виждала съм го лично Wink

бобче, какво за Малорад? май имаме роднини там. Simple Smile

за градината, препаратите и човешката тъпня не искам и да си спомням.
мият с хлор докато децата спят, че да може веднага след това да ги изпратят и да си тръгнат. хванах ги по избелените стъпалца на едни чорапки. а те, наглите, ми обещаха да ми купят нови чорапи. но не смениха часа на миене за след като изпратят децата, че така много им се удължавал работния ден.
Горинич кашля като луд, носът тече... майки ни обвиняват в немара... докторката се кара, че го водя без причина, само за да искам болнични...

# 2 923
  • sf
В Бергамо сме. Имаме няколко часа до полета за Сф, ама се скъсва да вали. Та хванахме рейса до най-високата точка на града, пихме кафе с кроасани. Мислехме да се разходим, ама много студено, мокро и гадно, та се върнахме на летището 😃 нищо не видяхме от града, пак ще идваме, то се е видяло.
А БНД какъв номер ми погоди, още не мога да повярвам. Дойде да гледа кучето, ама от вчера ни приема, ни предава. Днес зорлем чрез щерката разбрах, че е "скокнал" до Турция. Оставил му бил храна и вода, какво толкова. Направо...ако нямаше да го лежа за човек, щях да му прережа гърлото. Нямам търпение да се прибера при животинчето.

# 2 924
Какво правим - ядосваме се отново заради чужди грешки. Едно и също безброй пъти, все едно говоря на стена. Ама нали не те търчат като халтави и си губят времето, а аз, та им е все едно.

Чакам бумаги на слънчице, така хубави ми напича гърбината, че не ми се прибира.

МУ ще пътува по-късно, накарах го пътьом да купи прясна пъстърва да пекна за вечеря с розмарин и картофки.

Общи условия

Активация на акаунт