Отговори
# 2 880
Професора каза 4 дни, но ще задържа още малко значи, благодаря за включването!
Основния дерт ми е, че вече две седмици е вкъщи, очертават се още поне две, защото не искам да го пускам на ясла преди контролния преглед..

# 2 881
  • Пловдив
Как 4 дни АБ? Ти в пужбина ли си?

Кло, сложно е...

# 2 882
10 дни аб, 4 дни почивка и повторно взимаме на секрет, софийски е професора, Петко Минчев.

# 2 883
Азалия, какво излезе при предходната МБ? Коя гадна бактерия се мъчите да уморите...не, че има приятни.

# 2 884
Яко ви наспамих тая вечер, ама така е като сте се покрили и си спортувате самосиндикално…
Кло, streptococcus pneumoniae, амоксиклав пи, имам чувството, че още му хърка нослето, но ще видим какво ще излезе.
Иначе доктора каза, че има съмнение за алергичен ринит, та сигурно ще ни прати на алерголог. Каквото и да е, само да спре да влачи сополите се моля!

# 2 885
Ходи ли на ясла/градина трудно ще престане със сополите. Пък и е малък за алерголог и тестуване. Слушай доктора и каквото ти каже. Не искам да се меся, минала съм просто по този път с два броя дечурлига. Има деца, които не понасят дезинфектантите в градината, обадят се, че не може да спре да кашля, прибереш си детето и нищичко му няма. Отиде ли, същата работа, съдира се от кашлица. Но за градинския сопол мога роман да напиша.

# 2 886
Така, изчетох ви! За срещата ще мога да кажа в края на седмицата, както съм писала, в събота работя до два часа. Хапнах, изкъпах се и вече почивка.

# 2 887
  • Euskal Herria
Събирайте се, хубави са срещите! Само да сме здрави, и аз ще се включа при следващата отпуска. Simple Smile

# 2 888
Да е жива, здрава и щастлива, прекрасната Зори!
Азалия, да се оправя малчо и дано да не боледува много, но за съжаление ясленско-гражданският период е кошмарен. Аз и с двете деца започнах да дишам свободно, когато тръгнаха на училище.
Ей тъй като стане много мразя - да се ококоря по никое време.

# 2 889
Уинде, то си е време за ставане.
Добро утро!

# 2 890

Щом казваш, добро да е! ☺
Час и половина сън нямаше да са ми излишни..
Ще се наливаме с кафе.

# 2 891
Добро утро!
     Пия кафе,гледам тв, някакви абсурди-хора се бият във влака, Бахов задава абсурдни въпроси, действителност.
  Азалия, дано всичко при малчо е наред!
И ние борихме бистри секрети ,борбата е неравна.

# 2 892
  • София
Добро утро! Аз окъснЕх със ставането, пия кафе в леглото и се чувствам все едно е обед. С тая смяна на времето...от по-късно съм днес на работа, та де чудя где да се дена сега.

# 2 893
  • Пловдив
Добро!
Аз спах на пресекулки Rolling Eyes и учудващо не ми се приспа рано.

# 2 894
  • USA
Добро ви утро, прекрасни 😍
Честити да са всички празнуващи, а на тъжните-гуш!
Не мой ви изчета  тези дни,  па камо ли да се впиша.
За да не ме отлъчите от обществото, пускам малко снимкА. При вас поне само дечурлигата се костюмирВат, а тук младо и старо, та чак домашните любимци.
..
Хубав ден 🤗

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 21:11 от SkyBlue

Общи условия

Активация на акаунт