Отговори
# 2 865
  • София

На ММ поръчах ряпа онзи ден-за салата, гледам в хладилника-пащърнак купил,вместо ряпа. Идеи  какво да го правя?

Кайс, аз пащърнак слагам по малко в супи. Не съм ползвала много. Случайно веднъж баща ми беше купил, че го видял на промоция и тогава ми се наложи да се запозная с тоз зеленчук. В леща също ми хареса как "стои". Чувала съм, че пюре от пащърнак е добра гарнитура към мръвка, но как се прави, не знам. Със сигурност обаче Чичко Гугъл знае.

# 2 866
  • Пловдив
Пащърнак пекат на ленти заедно с морков, сладък картоф, целина...за гарнитура от кореноплодни. На пюре също става.

Наче, Сирос и Кроти да палите колата и в събота доФтасвайте на обедна софра Simple Smile

# 2 867
Чух нещо за среща,а?
Верно ли й?
Да е жива и здрава Звери Бобчева!❤️🍀

# 2 868
  • Пловдив
Весе, Heart абе подканям ги тука, ама мълчат още Simple Smile

# 2 869
  • София
Аз съм в чуденка за кого да гласувам на балотажа за районен кмет. Кандидатът на ПП е настоящия кмет, едно леке от БСП. Подкрепи помощта за Украйна и го изключиха червените. А кандидатът на герб е бившият училищен директор на моето дете. Много свестен човек.

# 2 870
Даже почивам в събота!!Идеално!
Сири,Кротето номер 2,Мисти,Кло?

# 2 871
Кло тази събота е на линия. Само казвайте къде и съм там.

Тете, до Филибето идва ли ти се в събота?

# 2 872
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да чукам на дърво, не мога се оплача от моя З. Има си своите недостатъци, но сме си паснали с него като печена круша и рокфор.

Личи ти, че си във френско. Wink
Щото и аз си обичам моя, но пасването е по скоро като ракийка със салатка.
Или, от мен да мине, качамак с пръжки, ака полента с бекон Wink

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 20:28 от st. Dobri

# 2 873
  • София
Аз обичам да ям и круша с рокфор, и качамак с пръжки. Демек, лакома съм. Туй ми остана в кратуната от сравненията ви.
Ся седя и се чудя ние какво сме с моичкия? Хляб с масло, зеле с боб или направо манджа с грозде?

# 2 874
праз със сланинка
боб с джолан

# 2 875
Да е честита,здрава,весела и засмяна малката Зори! Heart
Прити,честит празник и на теб,макар и на патеричка! Все така добре да звучиш !
Тили,не знам какво да кажа,тежко е .. Гуш!
Болните да оздравяват!
Донси,наслаждавай се на почивката!
Бърд, Hug

Едно време си мислех,че с Мой недовършен имаме най-великата любовна история.То не бяха обяснения в любов,то не бе чудо.Хвалехме се пред приятели как сме заедно от вече 5 години и нито веднъж не сме се карали,как не сме се разделяли за повече от час и подобни  Grinning
Дет се вика - луди,млади.Той беше на 22,аз на 17.
Обичам си го,не мога без него,но с годините усещам различията, които имаме помежду си.Сякаш не са толкова малко, колкото си мислех,и като че ли "тежат" повече..

Пиша от леглото Rolling Eyes Три броя сме в него,двама вече спят .Тая смяна на времето ше ни съсипе.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 21:05 от Layla•°

# 2 876
Наработих се, почвам да пълня чушки. После ще ви чета, да не загоря манджата.

# 2 877
Качамак с пръжки ми се дояде сега, виновници са Добри и Бърльо. Както съм се нагърмяла с пълнени чушки и пилешка супа, защо акълът ми е все в качамака.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 21:28 от Clo - Camille

# 2 878
Кло, колкото повече годинки навъртат, толкова по чепати стават.. сили и търпение!
Ниеее с моичкия З май сме като боб с наден.. а така де, джолан, ама туй щото още не сме си писнали баш.
Аз рапорт да дам! ЗначЕе туй свинско с ориз и зейе обра овациите! Благодаря за напомнянката на Кроти, и 1000 пъти благославям килъра, за няма 40 мин направих манджата мамата си джаса! Сега, ако не ме мързеше толкова бях планувала една супа да сготвя, че малкото само на супи преживява, ама утре ще е. И пак, преди обяд за 10тина мин занимавка ще имаме супичка. Който нещо се чуди или колебае за туй то, да не му мисли много!
Иначе тъкмо свършихме с антибиотика в събота и вдигна температура, 39,5, два дни, днес е добре и така и не разбрах от какво и що. Вече беснее и ми вдига нервите. След 3 дни ще пускам пак секрет да видим дали бактерията се е праждосала.

# 2 879
Бързаш. Поне седмица до 10 дни след АБ е безсмислено да пускаш отново секрет. Ще излязат отрицателни резултати, които може и да не са реални.

Общи условия

Активация на акаунт