Отговори
# 2 835
Аз съм пас на балотажа - не мога да гласувам за нито един от двамата. Мерси съм. То по начало си бях мерси, де, но ходих да гласувам основно за ОС. И там обаче незначителни промени, главните действащи лица са пак същите, разпределението е пак същото, бройката им е минус едно заради двете нови формации, едната от които са "любимците" ми и остават две преформатирани местни коалицийки със същите участници като предишния път.

Хлябът ми се залепи за капака на хлебоперната. Обаче само хляб имам, манджа - тц.

# 2 836
Да, Сири,градски сме!

Азалия, задуши си свинското и зелето почти до готовност, след това ориза до остъкляване. Наливаш вода и домати и запичаш на фурна до готовност на ориза. Вместо домати може лим. киселина.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 16:44 от Krotinia

# 2 837
  • France
Е, чИ как. То Марсилия е известна със сапунЯ си. Пък така на масичка няма начин да е сирене

# 2 838
Амчи вървете на протест бе😀😀 Двама човека са си двама човека, все от някъде се почва. И събаряте кмета 🤣

# 2 839
Бобчи, не просто двама човека. Ами две жени, два Козирога!

# 2 840
Мерси, Кроти. Ще го правя след малко, в килъра обаче, ще пиша как е станало
Бобчии Joy и сам войнът е войн!

# 2 841
Бобчи, не просто двама човека. Ами две жени, два Козирога!
Ау, мафия направо Joy Hug

# 2 842
Ако тука на балотажа работата се прецака тръгвам и аз. Кроте с мен ли си? 🤣🤣

# 2 843
С теб съм, ама кажи поне къде тръгваме!

# 2 844
  • тук и там
По нашият край се готви свинско с кисело зеле и ориз, ама ориз се слага съвсем  малко. Готви се както се готви кисело зеле, но накрая-като е готово почти се слага  и една шепа ориз и това е.После може да се запече  и на фурна зелето с ориз, може и да не се запича, но запечено е по-вкусно.

На ребра ще сме ние тази вечер. На ММ поръчах ряпа онзи ден-за салата, гледам в хладилника-пащърнак купил,вместо ряпа. Идеи  какво да го правя?

# 2 845
Щом Кротиня е градска със Сири, на следващата пловдивска среща ви искам и двете на линия. Без оправдания!

# 2 846
  • Euskal Herria
И аз, и аз! Simple Smile
Щом Кротиня е градска със Сири, на следващата пловдивска среща ви искам и двете на линия. Без оправдания!

# 2 847
Здрави да сме само!
Аз често ходя, защото дъщеря ни живее там.

# 2 848
Яни, само кажи, че си идваш и свирим с Мистикова сбор.

# 2 849
Ох, да ви кажа, мързеше ме да пиша, обаче под последните два коментара се записвам с две ръчички...Stuck Out TongueSmile
 И аз, и баткото сме хремави, аз повече. Довечера май ше спим на суров лук... днес направо задрямах на пейката в парка, толкоз ми тежи главЪта, а Т нямам да му се не види...
С малката борим обикновени дроби и знаменатели и привеждане по общ такъв и... ма тва дете не е от мене... тва да гледа като теле три числа и да се чеше... нененене... и 100:5  = 25 и... ааааааааааааа.......

Общи условия

Активация на акаунт