Отговори
# 2 820
  • sf
Всъщност това беше пред голям магазин само за сапун 😀 всякакви цветове, форми и големина. Имаше даже настърган.

# 2 821
  • Пловдив
Донси, тури ли в багажа резен, м? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 822
  • София
Да е жива и здрава малката рошла. Голям сладкиш тази Зорничка.

Марул, нали знаеш - никакъв алкохол с глюкофажа.

# 2 823
  • Euskal Herria
Бобчи, да ви е здрава именичката!
След почти седмица мрачно, ветровито и дъждовно време, днес се радваме на слънце.
Хубава седмица, общество!

# 2 824
Честито и здраво да е красивото, озаряващо име на рошличката 😍

Аз на плантация ще ходя...
В мола всички лапетиЙ намазани ходят за хелоуин 😁 рядко са сполучливи... и е един маскарад, да не ви казвам. Добре, че утре ще почивам 🙄

# 2 825
Ооо помня Хелоуин в мола! Ужас на ента, нещо страшно ви казвам. А и цялото Максуда се изсипва и наистина е мега кошмар. Тринке, късмет голям си изкарала😀

# 2 826
  • тук и там
И аз се върнах бясна от фитнеса, щото не ме пуснаха. От събота някои телефони имат проблем с приложението им, и от там няма достъп и с QR код. В събота момчето ме пусна, и си каза че имат проблем-изброи даже марките телефони на които не работи , каза и че до понеделник се очаква да го оправят. Днес едно друго  младо диване беше(момиче), и не ме пусна. В Гугъл плей не излизаше приложението,то ми обяснява че било щото телефона не бил купуван в Белгия и в Гугъл плей за това не излизало приложението. Да съм си купела карта -20 евро,иначе нямало да стане. Аз и обяснявам,че до сега само с приложението съм влизала, тя ми разправя,че вече не можело.Попитах дали ще ме пуснат днес поне, да си направя тренировката-нямало, ако нямам лична карта в себе си, или не си купя картата струваща 20 евро. Ми нямах-аз на фитнес съм тръгнала , по клинче и тениска  и портомоне не нося. Да казвам ли ,че по физиономия поне ме познават, все пак ходя два-три пъти седмично и то от години съм в клуба ,ама не-без лична карта не можело да ме пусне .Накрая си деинсталирах приложението, инсталирах го пак и проработи. Ама вече ми бяха вдигнали кръвното и нямах мерак да тренирам. Аз , противно на повечето хора-нямам ищах за трениране, ако съм ядосана, а пък бях бясна направо. Та някой некомпетентен и опак човек, като реши да ти пили нервите-ще го направи,без значение къде и по какъв повод .

Ще си боядисам косата поне, отдавна се каня.

# 2 827

Ми не, док не ми каза.Ама благодаря , че щях да се насвятка като се прибера. А що не може?!?!?!

# 2 828
Охахххаа, подсети ме за един виц за шопа, който разказваше моята баба по повод твоите сирене / сапун. Не помня целия виц, а само финалната реплика : Пенило се - не пенило се, че го ядем! Яз за него пари съм давал!

# 2 829
Ще ви досаждам още малко с изВорите, но и тук като София. ОС се размества сериозно и много съм обнадеждена. Щото само да си ходи синьото сако ко ни топли?

# 2 830
Не ни досаждаш, Бобчита. И аз съм бясна. При нас ще има балотаж, но няма надежда за чудо. За пети пореден път ще е нашият кмет. И в ОС няма промяна към добро. Мъка!

# 2 831
  • София

Ми не, док не ми каза.Ама благодаря , че щях да се насвятка като се прибера. А що не може?!?!?!

товари много черния дроб.

# 2 832
Благодаря, Артемис!
   Бобчи, мен лично не ме товариш. Моята приятелка, кандидат за общински съветник не влиза, заради това,че много хора не са отбелязали партия/ коалиция на бюлетината.Каза, че 107 невалидни за нея бюлетини, и не стигат.
   Иначе аз от нашия кмет съм доволна.Градът ни е чист, има осветление, има детски площадки и такива за най-малките, всички паркове са ремонтирани,охраняеми, има зеленина. Естествено,че има още какво да се желае, и то много. И сега , и на предишни избори, никой опонент не извади конкурент, който да го бие.
    Аз не отбирам много от политика и политически ходове,ама не спирам да се чудя на ГЕРБ. С кой акъл кандидатираха Хекимян и той с кой акъл се съгласи?!

# 2 833
Не ни досаждаш, Бобчита. И аз съм бясна. При нас ще има балотаж, но няма надежда за чудо. За пети пореден път ще е нашият кмет. И в ОС няма промяна към добро. Мъка!
Да не живеем в един и същи град Grinning
Ще пиша лс.

# 2 834
Малко да врътна от политиката, но имам малко останала зелка, а ми се искаше да правя свинско с ориз. И ме осени идеята, че май може и заедно да се готвят... Някоя правила ли е с прясна зелка и ако може малко насоки, благодаряя
ПП. И аз не знаех за глюкофажа и алкохола, много благодаря за забележката, взимам я предвид!
ДонсЕ, чакаме снимки, душа

Общи условия

Активация на акаунт