Отговори
# 2 850
Азалия, вие как сте?Беше писала, че детенце е болно. Обожавам кисело зеле с ориз. Даже и без свинешко. Свеки така го готвеше , а тя готвеше невероятно.
    Ние ще доизяждаме от снощи барбекю, прясно зеле от онзи ден, картофена запеканка,синът готвил на гаджето в събота. Та днес няма да се готви.А както е видно и няма да се пие.То тва не е живот.

# 2 851
С теб съм, ама кажи поне къде тръгваме!
Аз варненския Крот викам, ма като си тръгнала още по-добре. Голям калабълък ще става от три кокошки🤣

# 2 852
Ами казвай ги навреме тия работи, виж сега каква обърквация! Извинете, ама насреща съм ако се налага.

# 2 853
Щом Кротиня е градска със Сири, на следващата пловдивска среща ви искам и двете на линия. Без оправдания!
Кло, от София съм. Мама ме е учила да не се самопоканвам никога... Simple Smile

# 2 854
Тетка, както е видно аз незнам къде точно отивам, но те каня с мен!

# 2 855
Тете, не сте казалЕ, не сме се събралЕ.

# 2 856
Krotinia, приемам с огромен кеф поканата! Така най-обичам! На където ни видят очите!
   Кло, вие ще сте домакините, така че според както е най-удобно за вас.

# 2 857
  • Варна
Здравейте, хора! Simple Smile

Честито име на Зори ! Жива, здрава, весела, щастлива! Simple Smile
Честито на патерица на другите рожденици ! Поименно няма да изброявам, защото със сигурност ще пропусна някого.

Дните ми се сливат. Загубих представа за времето. Малко в повече ми е натоварването напоследък, а в такива моменти се покривам докато отмине стреса и напрежението. Въпреки това днес се отдадохме на малко релакс, да презаредим батериите за следващите дни, за следващите моменти - приятни, неприятни. Живот непредвидим, интересен като спокойно море под парещо слънце, или като онова другото бурно море където вълните се блъскат, натискат, връхлитат и си казват " наздраве" с вино пенливо. Както и да е. Simple Smile

Море и небе в едно. От днес.
Скрит текст:

2 други снимки отново от днес.
Скрит текст:

Кофти кадър на джънк фууд-а. Smiley
Скрит текст:

Хора, здраве ви желая, скорошно оздравяване на болните деца и възрастни и дано има повече поводи за радост! Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 21:53 от floren

# 2 858
Флор, страхотни снимки и деца Heart
Ултра, мега, гига, хипер, тегав ден. Болят ме ръце, крака и гръб, ама така болят, сякаш горят. Халапенчето ме гледа как към края на работния ден се влача като живи мощи и ми вика- Карамел, стискай зъби още малко и ще те взема на работа при мен. Няма да правиш нищо, само ще стоиш мирно докато ти се карам Joy

А вие обичате ли си го? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 859
  • Пловдив
Карамелко, ич не го ахресвам аз, ма няма ко да го правя Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз пак да те питам, налЕ Wink ... Няма ли как да Не работиш в тая каторга??? Нъл спиш с шефа, напрай нещо по въпроса и стига мъки Grinning

За срещи съм За аз, знайте...
Така да мразя ранното стъмване начииии...ужас мий! И в тъмница не обичам да карам.

Тва за глюкофажа не го знаех, пила съм го преди иначе ...

# 2 860
  • София
Обичаме си го, ама на моменти си го мразим. Ма си е наш.
Ей, на, в момента сме си сърдити с МЗ (МН), в различни стаи, всеки нацупен. За рев и развод не е, дет се вика, ама визуализирам чували, лопати и некви други работи. Ще мине, ни дотогава безопасно си се подминаваме. Та с две думи - аз съм крив кривундел, ма задникът ми е в критическата повече и от мен. Smiling Imp

# 2 861
  • France
Да чукам на дърво, не мога се оплача от моя З. Има си своите недостатъци, но сме си паснали с него като печена круша и рокфор.

# 2 862
Главата ми тежи, като я врътна нанякъде, ми се завива леко свят и за капак ми се гади... шъмръ...
Смятайте какво е, щом дори не ми се пие...

# 2 863
  • Пловдив
Мързи, пий хап, ни съ давай ся...

# 2 864
Мързелотка, да не е от кръвното?

Обичам си го моя недовършен, колкото и да ме дразни от време на време.
Много ми е смърцафърцано и нервно, чак ми се плаче. МУ го няма, не успя да приключи работата днес и да се прибере, та съвсем ми е криво. Обаче ме усети по телефона, не успях да се прикрия добре, два пъти вече ми звъни през последния час. А мен ми стана още по-ревливо.

Ходих набързо до Л. Начи, народът тръгнал на разходка, децата се забавляват с количките, засилват се, блъскат се в теб, няма откъде да минеш, майките им правят мохабет. 13, душко, на мен ми идеше на набия двама-трима, не знам как издържаш ти и колегите ти. Евала, честно.

Общи условия

Активация на акаунт