Отговори
# 2 895
  • France
ДобрЮтро

Абе нали гласувахме, че не искаме повече смяна на времето? Дори си избирахме какво да остане. И ся - пак. Начи много се дразня. И после що хората не разбирали нуждата от Брюксел. Миииии. Rolling Eyes
Да ви е лек деня.

# 2 896
  • Пловдив
Фил, и аз се тва питам, ма отговор няма...поредната глупост.

# 2 897
Ей това слънчице днес става на 7! Да ни е здрава и все така послушна.
Черпя ви.

С това ново време си лягаме в 21 и ставаме в 6-7. Много тъпо.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 13:45 от Anyyyone

# 2 898
Здрава да е Синеочка!
Обичам скорпита!

# 2 899
Честит празник на Синеочка! Да е здрава, целеустремена и пътят й да е осеян с хоризонти за покоряване ❤

# 2 900
Честита да е Синеочка! Много да в здрава, много щастлива и с много късмет!

# 2 901
Прекрасно детенце си имате.
Да е лека и летяща! Да е здрава! Добри хора да среща по пътя си!

# 2 902
  • Somewhere in the World
Честит рожден ден на прекрасното Синеоче Heart
Да е здрава, щастлива и да си постига мечтите! Да има верни приятели и да сте горди с нея Balloon не сме лесни ,обаче сме разкооошни скорпитата Stuck Out Tongue Winking Eye
Спах аз ама съм като бито куче, такива сънища имах…

# 2 903
  • София
Честита рожденичка, Ени! Синеочето да е живо, здраво, щастливо, усмихнато и все така прекрасно! Бонбон!

# 2 904
Честит рожден ден на Синеочето! Ени, честит празник! Да е жива и здрава и много да те радва! Flowers Hibiscus

# 2 905
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Че Ре Де на това малко и красиво същество! Да е жива и здрава, нещата в живота да се случват с лекота, и много да ви радва!
П.П, гледам че правите хубави деца, нещо братче, сестриче...  Wink

# 2 906
  • Пловдив
Ени, честит празник! Да е здрава!

# 2 907
Честит рожден ден на Синеочка! Tada
Ени, да ви е жива и здрава, да има много късмет, да върви смело напред и да носи много радост и поводи за гордост!

# 2 908
Ени, честита да ви е! Все такава блага душица, много да е любознателна, смела, да вярва в себе си и да ви прави най-гордите родители! Да я нацелуваш от нас💞
Е как не мое се наспите, ми дайте някой дребен лев и ще ви наспя бе, еее начи! Свои хора сме!
Азалия, такова е в яслата. Аз лично бактерии не съм търсила, но съм виждала следната картинка-събличам й блузата и от носа й се залепват за веждите като въже. Който иска да ми вярва😅
Това, което Кло каза е така. Наши познати не знам с какви сигнали и проверки, но доказаха, че детето има алергия от препарат за дезинфекция, обаче и персоналът слагал тройно количество. Аз му хванах цаката на това чудовище наречено градински сопол и само със Силвър скалер пръскам и в началото давам Нукс Вомика, към края Пулсатила.

# 2 909
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ени, честита да ви е! Все такава блага душица, много да е любознателна, смела, да вярва в себе си и да ви прави най-гордите родители! Да я нацелуваш от нас💞
Е как не мое се наспите, ми дайте някой дребен лев и ще ви наспя бе, еее начи! Свои хора сме!
Азалия, такова е в яслата. Аз лично бактерии не съм търсила, но съм виждала следната картинка-събличам й блузата и от носа й се залепват за веждите като въже. Който иска да ми вярва😅
Това, което Кло каза е така. Наши познати не знам с какви сигнали и проверки, но доказаха, че детето има алергия от препарат за дезинфекция, обаче и персоналът слагал тройно количество. Аз му хванах цаката на това чудовище наречено градински сопол и само със Силвър скалер пръскам и в началото давам Нукс Вомика, към края Пулсатила.
Вероятно ще ме анатемосаш, но аз кърмех моето на поискване, и спяхме с него, и голям  проблем със съня нямаше тогава.
 Сега като го пласирахме на баба му за ваканцията, легнах в 23.30 и ме събуди алармата в 7...

Общи условия

Активация на акаунт