Отговори
# 2 940
  • тук и там
Фило,да не  са вътре в някой чаршаф?Случвало ми се е,ако не ги закопчея или  да отделя калъфките,и то не веднъж.Най-мразя,като стане това в сушилнята. Много тъп ден ми е на мен.Това,щото вчера ми се провали фитнеса,пак вали и не мога да се поразходя ,а хич не ми се отразява добре стоенето в къщи.

# 2 941
  • Somewhere in the World
Кайси, раздвижи се в къщи, намери някое клипче в тубата и действай.
Аз съм се подготвила да ходя на пилатес след работа - страшно ме мързи докато стигна, а после съм като новородена. Само с тез шоколади не мога се укротя, ама като свършат запасите няма да купувам.

# 2 942
  • France
И двата големи чаршафа са закопчани Misc Alien вери стрейндж.

# 2 943
Ми Фил, съвсем в духа на деня! Ще ги намериш.
   Аз в един чаршаф си намерих два чифта бикини.
  Нямам никаква работа, добре че си взех книжката. Имам подозрения, че ММ и синът чупят кухнята у нас. Какво ли ме чака като  се прибера?!

# 2 944
Марулета, няма да се плашиш!
То за да се оправи първо трябва да се развали до нула. Аз този цирк го разиграх през февруари. Ама после е голям кеф! Прави ли снимки "преди"?
А после и"след".

# 2 945
То и тук много хора подскачат, сатаниски е, западен е, все едно не може да почиташ родни празници, и да се забавляваш с чужди...
Скрит текст:
Една наболяла тема искам да обсъдим тук, в кратък монолог. Демек ще говоря само аз. Хелоуин, дамен унд херен - това е темата. Тая тема е като забита метла в нечий патрЕотичен задник. Задника, който гръмогласно оповестява AS NIAMA DA PRAZNYVAM 4UJDI PRAZNICI!!111  Ма, на кого му пука ти какво празнуваш, бе? Ето за тоя задник става въпрос. Тоя същия гъз празнувал деня на будителите, който ден е на другия ден. Ма, кой ти гледа датите в крайна сметка? И ако го питаш кои са будителите и недай си Боже няма интернет, ще мълчи, като наср@н в метрото в Париж. Тоя същия гъз, дами и господа, другарки и другари, се бие у космати гърди, и говори за някакви мартеници, и американци. Много удобно ползва интернет, който  НЕ Е  дело на нашите будители обаче, за да излее попарата в главата му, под формата на нечленоразделен текст с много удивителни и многоточия, които запълват огромната дупка, която зее между ушите му. По принцип живее в същия тоя нет, но нали с'а... хелоуинските вълнения на хората му пречат, пречи му и айфона, както му пречи и въвеждането на английския език, като задължителен, пречи му Коледа, пречат му лампичките и елена Рудолф, пречат му и сърцата за Валентин. Пречат му Оскарите, пречат му плейстейшъна и шоколада Линд с люта чушка. Бил OTVRAT! Пречи му и деветата планета. Тоя същия гъз, драги потребители, трябва да бъде изгорен на хелоуинската клада, щото AS SAM PATREOT I 6TE OMRA ZA BALGARIQ I NEINITE TRADICI, са думи резултат на много ракия и начално образование - подарено му по милост. Тоя гъз, драги мои, е продукт на ракиена оргия и скъсан кондом. С такива гъзове е пълно, гъзове които бранят българщината, но не знаят как се пише училище. Същият този гъз не е стъпвал в църква, но иначе пази християнството, докато маа пръжки по време на пости. Тая патриотична превземка се излага (несъзнателно) може би, щото за да осъзнаеш нещо трябва да имаш поне малко мозък, който да функционира на крачка разстояние от първичните ти нужди, като дефекация и повръщане. Разбирате ли? Тоя гъз е създаден само, за да му се присмиваме, докато той прави велики неща в мрежата. Най- великото нещо е уважаването на чуждите майки и TI SI DEZERTIOR MA VARVI SE 6IBAI S 4UJDENCITE DOKATO IM MIE6 4INITE!!11 Т'ва е, мили мои, аз яхам метлата и заминавам за Зимбабве, щото  съм капарирала една каруца с тикви, които ще превърна във фенери и с огромно удовоствие и хъс ще празнувам  ‘сичкото  НЕбългарско и НЕправославно празник, щото е шарен, щото не е обвързан с трагизим, щото ми е кеф и щото МОГА!  
 Ваша дезертирала Карамела

# 2 946
Марули, нова кухня те очаква, как какво?!
Аз днес получих покана за сватба на моя много близка приятелка и това беше последното камъче в чашката! Отюам да си взема месечна карта и тръгвам на фитнес!! Казах го тука, и то на патронния ни празник, така че няма връщане назад!
Аз да се похваля малко, моята колежка се завърна след майчинство и ми е едно спокойно и приятно сега, не чака само на мене вече. Е, и нейното сигурно ще боледува, но поне сме две и ще сме отмяна. За два дни отметнахме толкова работа, колкто на мен ми отнема 2 седмици на пресекулки!

# 2 947
Ех, Азалия, едно приятно ми става само като те чета! Радвам се за колежката ти и за теб! Стягай тоалета за сватбата и си гледай кефа! Дойде ми палтото. Оставих си го и ще си го нося.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 23:03 от Krotinia

# 2 948
  • sf
Полетът закъснява. Пфуу, направо не ме свърта. 🙄

# 2 949
  • тук и там
Азалия, кога е сватбата? Щото аз два месеца предварително си купих роклА, и на фитнес ходих-и накрая едва я нацедих, като на свинче звънче  ми отиваше. Та на фитнес си  ходи, ама рокля не купувай още, ако примерно сватбата е след три месеца..
Аз никога(освен по време на двете бременности), не съм била толкова дебела-колкото сега. Ми явно така ще е, гледам в Заландо дрехите плюс сайз и малко по малко ще сменям гардероба, че вече  в нищо не влизам, или ако случайно вляза съм като наденичка, ако ме бутнеш-ще прелея.Blush

Отивам да търся рецептата за телешко по фламандски, даже на ММ поръчах да купи от сладкия хляб -ама утре ще го готвя него. Да не се чудите що съм така с килограмите..Ми ям и пия , за т'ва!

# 2 950
Кайсия, как ми припомни, че отдавна искам да опитам тая манджа. Сподели после рецептата, моля.
Хубаво палто!  😍

Тринидаде, кажи у вашата бакалия, къде се намира сВиренето халуми? Никога не съм виждала, а винаги го издирвам в гръцка седмица. И няма го и туй то

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 17:21 от Сирос

# 2 951
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
карамело ма!
донси, заради Нейко ли така не те свърта?

# 2 952
Сиросе, сВирене халуми не съм чувала, ама ако чуя ще танцувам в див ритъм Joy

# 2 953
Мдаааааа. О*Рахал, не Сирос.
Само да смеете, да ме завлечете в смешките! 🧐

# 2 954
  • тук и там
Ми тя Бюти беше споделила рецепта.Аз мисля по тази да правя

Само че тук  ползват един хляб с мед,намазан с горчица. Аз до сега все без него го правя, и не го докарвам честно казано като фламандците-все на българска манджа бие.  Сега и от сладкият хляб ще сложа-както е в оригиналната рецепта , белким стане като тяхното.
Иначе  Pain d’épices  ползват, май съм го виждала и в Лидъл в БГ.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 17:31 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт