Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 447
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Прекрасни награди, момичета!
Със здраве  да си ги ползвате!🍀

# 301
  • София
От 18:54 😁

# 302
  • София
Не мога да повярвам, че печеля часовник от последното теглене КК и Била за играта на Швепс! Heart Eyes
От Фантастико пък, от Швепс успях да си взема чаша.
Мисля да се включа в играта на Киндер.
Вчера купих Емека от Фантастико. Ако знаех, че в Кауфланд имат игра щях да купя от там.

# 303
Обадиха ли ти се или се видя в списък?

# 304
Мъжът ми имал обаждане от Пепси за стекче с кенчета. Участваме с над 30 бележки, редовно проверявам списъка с печелившите и го няма там. Явно е бил резерва и е взел наградата на някой, който не е успял да вдигне.
    Спечелих от форумната игра масло от шипка и безсмъртниче. Първото, което ме впечатли е луксозната стъклена опаковка. Тепърва ще го тествам, че нали и отзив трябва да се остави след време.

# 305
  • София
Обадиха ли ти се или се видя в списък?

В списъка е обявено името и част от мейла ми. Не бях сигурна, че съм аз и отворих електронната поща, за да проверя дали са ми пратили съобщение. И о, чудо! "Честито! Вие сте победител..."

# 306
ПОДАРЕНИ Simple Smile Ако някой ходи до Кауфланд днес, подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 12:11 от Yo_Ana19

# 307
Подарявам

# 308
Здравейте, някой от играта на Чисто получи ли съобщение или обаждане?Има номер като моя, но нямам обаждане и се чудя аз ри съм или не.

# 309
Подарявам купон за минерална вода за 1 сте. валиден до днес. Във Враца няма доставки от месец и не може да се вземе, няма заместител, някои ако го иска да пише.

# 310
След одобрение на касов бон за играта на Ариел  ми пише, че имам натрупани 300 точки, ако желая мога да ги обмена/разменя, а когато вляза в сайта не разбирам какво и как да направя. Означава ли това, че трябва да ги обменя , за да мога да участвам в играта на Ариел или участвам автоматично? Нищо не разбирам 🙄

# 311
  • софия
След одобрение на касов бон за играта на Ариел  ми пише, че имам натрупани 300 точки, ако желая мога да ги обмена/разменя, а когато вляза в сайта не разбирам какво и как да направя. Означава ли това, че трябва да ги обменя , за да мога да участвам в играта на Ариел или участвам автоматично? Нищо не разбирам 🙄

Като влезнете в профила си има опция за размяна на точките за участие,като трябва да изберете дали участвате за продуктите или за пералнята.

# 312
Здравейте, някой от играта на Чисто получи ли съобщение или обаждане?Има номер като моя, но нямам обаждане и се чудя аз ри съм или не.
Майка ми също си е видяла номера, но няма обаждане/смс/съобщение.

# 313
# 314
  • София
Скрит текст:

Като влезнете в профила си има опция за размяна на точките за участие,като трябва да изберете дали участвате за продуктите или за пералнята.
И аз получих такъв мейл
и си влязох в профила и се включих в седмичната томбола за малката награда
Скрит текст:
Мерси за инфото!

Общи условия

Активация на акаунт