Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 100 052
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Честито, момичета!
Хубава награда си е от Ариел!

# 721
  • София
Честито на всички! Не съм участвала в играта на Ариел, но сигурни ли сте, че не е някакъв бъг в системата с мейлите? Чак е странно, че има толкова печеливши от форума, но може би наградите в играта са много. Имаше навремето една игра май на Калиакра, която бъгна и всички регистрирали се в този момент, получиха смс, че печелят. Но доколкото помня дадоха на всички наградите.
по 15 награди на седмица теглят
похвалиха се 7-8 от темата
Шанса в една томбола да спечелиш е първата седмица- когато
не всички знаят или не са купили.
Ако не участваш-няма да те изтеглят,
но ако ти го има името в джуркането-може и да те изтеглят!

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 00:32 от lite16

# 722
# 723
Честито за наградите на Ариел, но ми звучи вече много странно всички споделили да сте резерви. То станаха 10 човека сигурно при 15 награди. Или така си изписва на всички спечелили или не им е сработила системата при първите печеливши 🤔😀
Не съм играла, че се заринах с Персил за предната, а не мога да се включа и в новата, че ММ ще се откаже от мен 😂😂😂
Оказа се, че съм изкупила всички близалки зомбита в Кюстендил, та ако някой от Чупата чете тук да си зареди обектите 😂😂😂
Поне така видях, че в магазин Сити има томбола за ТВ, но нямат вече награди на кубети (въпреки че питах преди да взема)

# 724
В приложението на колата пак не ми прие кода, регистрирам го, отчита го, но точка не дава. Писах им в месинджър и на някакъв мейл, но няма отговор. Къде да им пиша според вас?

# 725
Честито за наградите на Ариел, но ми звучи вече много странно всички споделили да сте резерви. То станаха 10 човека сигурно при 15 награди. Или така си изписва на всички спечелили или не им е сработила системата при първите печеливши 🤔😀
Не съм играла, че се заринах с Персил за предната, а не мога да се включа и в новата, че ММ ще се откаже от мен 😂😂😂
Оказа се, че съм изкупила всички близалки зомбита в Кюстендил, та ако някой от Чупата чете тук да си зареди обектите 😂😂😂
Поне така видях, че в магазин Сити има томбола за ТВ, но нямат вече награди на кубети (въпреки че питах преди да взема)

Не е странно.
Аз също участвам в Ариел. Доста точки обмених. С няколко бележки съм, но не съм спечелила, нито имам имейл за резерва.
Така че всеки с късмета си. Hug

# 726
В приложението на колата пак не ми прие кода, регистрирам го, отчита го, но точка не дава. Писах им в месинджър и на някакъв мейл, но няма отговор. Къде да им пиша според вас?
И при мен се случи така преди 2-3 дни.Реших,че е бъг и ще ми се добави после,но не.Следващите,които регистрирах си се добавяха успешно

# 727
Играта на Ариел е само за Кауфланд,нали?

# 728
Играта на Ариел е само за Кауфланд,нали?

Да

# 729
  • София
Пристигна раницата от Postbank. Много са бързи.
Скрит текст:

# 730

Пристигна ми една пратка от ИГ, която чакам от 2 месеца. Хладилна чанта, която определено много ми харесва!
Голяма е, нарочно съм я снимала с моята си раница.

# 731
# 732
  • Сливен
Скрит текст:
Пристигна ми една пратка от ИГ, която чакам от 2 месеца. Хладилна чанта, която определено много ми харесва!

Значи,имам такава раница,само че от игра на "Роден край".Пролет,лято я мъкнем навсякъде-планина,море и то вече 5 години,ако не греша. Grinning Даже я давахме на близки,да я използват едно лято,за 3-4 дни на морето.Няма скъсване ви казвам и си я пера в пералнята. Hands Thumbsup

# 733
Скрит текст:

Значи,имам такава раница,само че от игра на "Роден край".Пролет,лято я мъкнем навсякъде-планина,море и то вече 5 години,ако не греша. Grinning Даже я давахме на близки,да я използват едно лято,за 3-4 дни на морето.Няма скъсване ви казвам и си я пера в пералнята. Hands Thumbsup

Значи,чакането си е заслужавало. 😀😀😀😀😀😀

# 734
  • София
Когато имате съмнения, че измамници печелят.
(за томбола  на водка във Фейсбук се качваха снимки-имаше нарисувани бележки от 2020 година).
Пишете на организаторите-това е начина да обърнат внимание.
Нали целта е да се купуват продуктите, а не да се рисуват бележки.
Ето Ариел са взели мерки щом резервите печелят,
явно почти всички титуляри са с фалшиви бележки.
Писах постоянно на Нестле да сложат графа за 3 имена на кирилица,
защото клана печелеха с 1 и 2 име и 1 и 3 име на кирилица и на латиница.
при все че можеше по 1 награда на човек.
И да се искат при даване на наградатата оригиналните касови бележки, а не нарисувани и принтирани!

Преглеждам минали томболи и списък с печелившите.
ето на тази томбола на Ариел и Била
Скрит текст:
https://pgonlinepromos.bg/FairyApril
Скрит текст:
списък с победители
https://pgonlinepromos.bg/FairyApril/winners
Скрит текст:
П. Борисова с две награди единия път на латиница, втория път на кирилица
Няма да се учудя ако с една стара бележка -нарисувана е спечелила.
Ако имаше графа с 3 имена и да е само на кирилица!

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 13:49 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт