Карти таро - тема 31

• 27 320
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Горска катеричка - Дяволът е обсебеност, силна сексуалност и изкушение, ревност, контролиращ човек, доминантност...

# 181
Благодаря Силфида, уцелихме тук.

# 182
  • Пловдив
Like_Smoke,много ме кефиш....от личен опит появи ли се Дяволът при питания за любов,нищо добро не очаквайте,но все пак важна е и комбинацията от карти

# 183
Дявола е супер карта - секс, флирт, удоволствия, изкушение

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 15:42 от Twinklestar

# 184
В какви отношения са вмомента мъж и жена? Питащата е жена

# 185
В какви отношения са вмомента мъж и жена? Питащата е жена

В застояли
Защо са 4 картите ?

# 186
Рицар жезли ми беше неясен и изтеглих 2 след него

# 187
Рицар жезли ми беше неясен и изтеглих 2 след него

Картите са 4

# 188
Питането беше за друг мъж затова явно излиза такава карта. Joy

# 189
Какво имаш в предвид
Към минзухар, последната карта за мен е нещо съградено.

# 190
Минавам само да споделя, че тази сутрин 2(!) пъти изтеглих 3 чаши. Едното беше дневна карта, второто за конкретно питане - ще има ли информация по  въпрос, на който чакам отговор от няколко дни (отново професионално).
Вече започвах да се чудя какво става, но след обяда получих отговора, който исках и съм в облаците.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 03:59 от Amandine

# 191
Дневни карти
Трети ред е за работа - дали двете Кралици може да са HRки 😅 макар, че с тази 10 чаши надежда всяка тука оставете
ОВ Like_Smoke вчера Висшата жрица и Императрицата си се проявиха точно както го каза по-скоро на вътрешен план, Асо пентакли се прояви може би с това, че мъжът ми взе пратка за мен и ми я плати- доста битово проявление Simple Smile 

# 192

Днес питам за един човек "Има ли чувства към мен?" Бая тежки карти, излиза пълна чаша с любов, но и разочарование, забит нож в гърба, явно се е разочаровал от мен и съм го предала. Вие как го тълкувате?

# 193

Днес питам за един човек "Има ли чувства към мен?" Бая тежки карти, излиза пълна чаша с любов, но и разочарование, забит нож в гърба, явно се е разочаровал от мен и съм го предала. Вие как го тълкувате?

Спрете да хиперболизирате значението на картите като за начало. Имате прекалено големи очаквания, като започнете да работите ежедневно с Таро ще видите колко прозаични и временни могат да бъдат значенията им.
Да не говорим, че всички са малки аркани, а да не говорим, че ако утре хвърлите може да са съвсем различни.
В тоя момент човекът е разочарован, че не му се е отворил парашута с Вас.

# 194
Благодаря ви! А как да разбера по-ежедневните им значения, смисъл аз ги тълкувам според значенията, които съм чела за всяка карта, сега виждам, че явно имат и други не толкова драматични значения, но как го разчетохте така- прозаично, а не хиперболизирано.

Общи условия

Активация на акаунт