Карти таро - тема 31

• 27 241
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Е кажете ми, че не улавят енергията правилно за деня, при положение, че ми е зле и ще ходя на гастроентеролог...5П, Умереност,все карти свързани със здраве и лекуване..Само 7Ч, не знам какво ще е, може би ще съм пред някакъв избор и ще съм объркана.
Всъщност освен че ги теглих като карти за деня, допълнително нарекох първата да е обща енергия за деня,втората какво положително ме очаква и третата съвет към мен за днес...

Първо - пожелавам ти всичко да мине добре при лекаря и да се намери решение.

7 чаши е объркване, правим изводи без да имаме цялата информация, което може да ни подведе. Може да се потърси и второ мнение, но с взимане на решение, струва ми се, не трябва да се бърза на този етап.
Правилно си отбелязала, че другите две карти са свързани със здравето. 5 пентакли физическото ни състояние - изпитване на дискомфорт, болка и т.н., но да не забравяме, че не сме сами и винаги може д потърсим и намерим помощ от близък или по-висша сила - илюстрирана от църквата зад персонажите.
Умереност е картата на изцелението и като голям аркан тя идва след 5 пентакли, което е хубаво. Може би ще се наложи да преосмислим начина на живот, да потърсим баланса, който ме загубили и то не само във физически, но и в емоционален/духовен план. Понякога проблемът може да соматичен - нещо на емоционална/психическа основа да повлиява тялото ни.

Благодаря 🤍

# 91
Вчера с 8 пентакли дневна имах както знаете едно неуспешно интервю и следобяд още един дълъг работен разговор, който завърши с това, че евентуално ще се чуем пак ако работодателя е съгласен да се работи 100% хоум офис мисля че това са двамата рицари и 2ка чаши, които Ви показах вчера. А Императорът отдолу май беше мъжът ми, който ми каза, че ще получим пари от роднини.😎
Днес сагата ми продължава:
Какво ме очаква в работен план ?
6 чаши 9 пентакли и Кралица Меч
Отдолу 10 пентакли
Ще се радвам на вашите мнения - Кралица Меч е показвала при мен HR
Herzen пиши как си
Силфида кажи какво стана с прегледа

# 92
Коя е колодата?

На пръв поглед картите са благоприятни 😊 кралицата може и ти самата да си.

# 93
Вчера с 8 пентакли дневна имах както знаете едно неуспешно интервю и следобяд още един дълъг работен разговор, който завърши с това, че евентуално ще се чуем пак ако работодателя е съгласен да се работи 100% хоум офис мисля че това са двамата рицари и 2ка чаши, които Ви показах вчера. А Императорът отдолу май беше мъжът ми, който ми каза, че ще получим пари от роднини.😎
Днес сагата ми продължава:
Какво ме очаква в работен план ?
6 чаши 9 пентакли и Кралица Меч
Отдолу 10 пентакли
Ще се радвам на вашите мнения - Кралица Меч е показвала при мен HR
Herzen пиши как си
Силфида кажи какво стана с прегледа

Интересно, виж как са се проиграли тези два рицаря. Единия РМ показва неблагоприятното стечение на първото неуспешно интервю, а този РП пък благоприятното такова, но с резултат в бъдещето. Бих казала, че така май има голям шанс това да е работата, която предстои да работиш. Явно работодателя в бъдещ момент ще склони на 100те проц. хоум офис..И този император също си права...
За това обаче какво те очаква в работен план, ако е зададен въпроса само за днес, не бих казала че ще има някакво развитие с тези 6Ч и 9П. Надежда дава поне тази Кралица Мечове като крайна карта и 10П също за дъното да се прояви по някакъв начин. Но общо взето енергията на КрМ не много благоприятна сякаш. Но пък е важно  и как се е проигравала във времето тази карта при теб..

При мен вчерашните ми карти доста показателно се проиграха. Права беше, че ще се наложи да отида до няколко кабинета на различни локации. Общо взето имаше някаква хаотичност вчера, защото на второто място не открихме лекаря. Също така бях в голяма дилема до края на деня как да подходя и дали да не търся други специалисти по други органи, защото визуално на ехографа не се откриха притеснителни неща. Но оплакванията си ги имам към момента все още. Предстои да пусна доста изследвания утре и да продължа да си пия лекарството предписано вчера...всичко това което описвам ясно проличава в картите ми от вчера. Още повече, че заедно с половинката ми ходихме на прегледа, т.е  и той имаше записан час, че и при него проблеми, които дори се оказаха леко по сериозни, защото ще се наложи да прави колпосокопия и др. неща..та ето ни на втората карта 5П, двамата вървящи...И по Умереността-изписаха ни лекарства на първо време докато си пуснем изследванията и така..А, освен това по тази 6М ми се струва че картите са показали това че той дойде да ме вземе за прегледа. Доста закъсня, което ме изнерви, защото мразя да закъснявам. Blush

# 94
благодаря, добре съм  Flowers Four Leaf Clover
10 меч от РУ и 6 чаши от лайт сиърс дневни карти
при 6 чаши ми е много объркващо какво да очаквам от деня

туинкъл, ма интервю ли си?

# 95
благодаря, добре съм  Flowers Four Leaf Clover

Е тези две карти са абсолютно - и + 😀
За днес нямам насрочено интервю, иначе съм задала във въпроса срок днес.

# 96
благодаря, добре съм  Flowers Four Leaf Clover

Тази десетка мечове ме подсети да споделя за един казус, който много ясно беше показан от картите, които бях хвърлила за приятелка преди време. Въпроса към мен беше какво и се е случило през деня. Попитах така картите и се паднаха ето тези:

Оказа се, че на работата е била несправедливо набедена за виновна по определен проект, но впоследствие/още същия ден/ е доказала, че е била права, за сметка на многото изразходени нейни нерви.

Обесения като първа карта /тук в тази колода не е с класическото изображение и ме подведе/ показва жертвата, в която се е била превърнала, по независещи от нея причини, т.е.външни обстоятелства. 10М - ясно се виждат мечовете забити в гърба и, т.е.думите отправени към нея. И също така Висшата жрица, която до негативната 10М едно от значенията и е интриги, клюки, подливане на вода. Приятелката е от земната стихия в астрологията, а този КП е или тя самата наред с КрП или човека замесен в ситуацията и, защото има такъв. А на дъното забележете - Котката със значение Лъжливост, т.е. лъжата отправена по неин адрес.

Направи ми впечатление сега докато публикувам отговора, че на картата Обесения, момичето защитава с чадъра кученцето, та по същия начин приятелката ми се е защитила в казуса и.

Та при теб Herzen  тази 10М в комбинация с 6М ми се струва, че ще чуеш нещо днес, от което няма да ти стане хубаво, или ще се сблъскаш с някаква неискреност и безотговорност. Примерно някакво събитие с колеги, липса на подкрепа от тях и/или недовършени проекти и задачи..нещо такова.

# 97
мхм, отлагам един разговор от два часа, да не ми скапят целия ден, а само половината Simple Smile

# 98

Картите ми за днешния ден. 😳 Току що ги изтеглих и съжалих, за което. Ако смъртта беше на дъното или последна карта направо щях да съм в тотален шаш и паника. Не че сега ми е много ок де, ама..дано са само карти 😕

# 99

Картите ми за днешния ден. 😳 Току що ги изтеглих и съжалих, за което. Ако смъртта беше на дъното или последна карта направо щях да съм в тотален шаш и паника. Не че сега ми е много ок де, ама..дано са само карти 😕

И кажи как мина деня де
Може някакъв цикъл (Светът) да приключи 10 меч, който не е бил здравословен по Дявола 🙂
Не си умряла така че какво се косиш 😀

# 100
Силфида защо не ти харесват? Какво значи комбинацията?

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 18:28 от Минзухар.12

# 101
днес ми се дублират дневните с картите с туинки и селфида

# 102
Joy И при мен беше Дяволът като дневна карта, заедно с Колесницата и първата в момента ми изхвърча от главата и не мога да се сетя коя беше. При мен се проигра, като отмяна на една обедна семейна сбирка. Останах леко разочарована, че се бях настроила за малко хапване, пийване и добро прекарване с близки хора.

# 103
днес ми се дублират дневните с картите с туинки и селфида

Почваме да се синхронизираме момичета 😂
Аз обаче днес нямам от тези 🤔
И аз не помня вече какво беше, защото днеска крепих дивана и нищо не ми се случи ни в работата, ни в любовта.

# 104
  • София
Аз днес бях с дневна Слънцето... така светнах, че не мога да се изгася 🤭
Нищо съществено не ми се случи като за този голям аркан.

Общи условия

Активация на акаунт