Всъщност освен че ги теглих като карти за деня, допълнително нарекох първата да е обща енергия за деня,втората какво положително ме очаква и третата съвет към мен за днес...

7 чаши е объркване, правим изводи без да имаме цялата информация, което може да ни подведе. Може да се потърси и второ мнение, но с взимане на решение, струва ми се, не трябва да се бърза на този етап.
Правилно си отбелязала, че другите две карти са свързани със здравето. 5 пентакли физическото ни състояние - изпитване на дискомфорт, болка и т.н., но да не забравяме, че не сме сами и винаги може д потърсим и намерим помощ от близък или по-висша сила - илюстрирана от църквата зад персонажите.
Умереност е картата на изцелението и като голям аркан тя идва след 5 пентакли, което е хубаво. Може би ще се наложи да преосмислим начина на живот, да потърсим баланса, който ме загубили и то не само във физически, но и в емоционален/духовен план. Понякога проблемът може да соматичен - нещо на емоционална/психическа основа да повлиява тялото ни.
Благодаря 🤍

И при мен беше Дяволът като дневна карта, заедно с Колесницата и първата в момента ми изхвърча от главата и не мога да се сетя коя беше. При мен се проигра, като отмяна на една обедна семейна сбирка. Останах леко разочарована, че се бях настроила за малко хапване, пийване и добро прекарване с близки хора.