Карти таро - тема 31

• 27 294
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • на последния етаж
Мой много близък човек трябва да направи труден избор - трябва да изостави нещо, с което се занимава от 7 години, тъй като пречи на настоящите занимания и трудно (почти невъзможно) се съвместяват двете (едното пречи на другото и обратно). Близката ми се разкъсва. Попитах картите какво би станало ако все пак не изостави първото: Звездата, Паж на пентаклите, Императрицата.
Нищо не ми говори комбинацията, моля ви за помощ в тълкуването. 

# 121
  • Пловдив
Здравейте, след час съм на интервю за работа. Попитах как ще протече

Не много обнадеждаващи карти, ще се разбере след малко.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 14:35 от Gerry.P

# 122
Здравейте, след час съм на интервю. Попитах как ще протече

Не много обнадеждаващи карти, ще се разбере след малко.
Ужасни карти , ужасна комбинация
Някаква бедност - или няма да се състои, или ще се премести за друг ден, или нищо няма да предложат и по Отшелника просто ще се изолирате.

# 123
Момичета каква подредба ползвате за отношения най - често?

Поствам 2 ако сте ги използвали пишете дали са дали отговори 😀

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 15:20 от Минзухар.12

# 124

Да се видя ли с него?
(тук става въпрос за един мъж, с който си пишем и харесвам... знам, че ще ме осъдите, имам си съпруг и не е правилно, и най-вероятно няма да го направя, а и онзи не е много читав и малко ме е страх.. та според тези карти ми излиза или поне аз така го тълкувам да се кротна и въздържа (според Силата) и да си стоя при Краля Пентакли- стабилния мъж. вие как го тълкувате?

# 125

Да се видя ли с него?
(тук става въпрос за един мъж, с който си пишем и харесвам... знам, че ще ме осъдите, имам си съпруг и не е правилно, и най-вероятно няма да го направя, а и онзи не е много читав и малко ме е страх.. та според тези карти ми излиза или поне аз така го тълкувам да се кротна и въздържа (според Силата) и да си стоя при Краля Пентакли- стабилния мъж. вие как го тълкувате?

1.Тук не сме народен съд, а обсъждаме Таро Simple Smile
2. Таро не може да вземе решение вместо нас, това противоречи на висш Вселенски закон, а именно свободната воля
3. Може да попитате какво би станало ако се видите с този мъж или какво развитие ще има срещата или как ще протече и т.н

# 126

Да се видя ли с него?

Картите не могат да решат вместо теб.
По-скоро, попитай какво ще се случи, ако се срещнете.

# 127
Попитах как ще се чувствам ако се видим и ми излезе - Петица Пентакли, Четворка чаши, шестица мечове, императрицата и рицар чаши. Не са много хубави карти първите три особено

# 128
По правилно е как ще премине срещата между вас.
Какви действия да очакваш от него по време на срещата.
Как той ще се държи с теб.

# 129
Може ли да споделите какви проявление сте имали на Страшния съд в лични отношения?
Показвала ли е възобновяване/възраждане на отношения както е едно от определенията за тази карта.
Благодаря Simple Smile

# 130
не
страшния съд, колелото и умереност са трите карти, по които не ми е ясно какво следва, т.е нищо не ми е следвало

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 22:45 от Herzen

# 131
Опитах се да използвам метода на няколкото колоди с един и същ въпрос , търсейки някаква синхроничност, но явно при мен не работи 😅
Въпросът е Какво ще се случи между мен и мъж в близко време? Отговор с 3 карти от всяка колода, като има по една пояснителна
Не сме в контакт, но предстои събитие, за което се интересувам дали нещо ще се възобнови.
5 чаши Рицар Меч Асо Чаши - тук попитах кой ще я даде тая чаша пояснителна Император
Звездата Императрицата Глупака - тук попитах Какво ново начало - отново Император
Рицар Пентакли 3 жезли 10 чаши с пояснителна Асо жезли
Двойка чаши (с пояснителна Паж чаши) Справедливост Паж пентакли

Ако все пак на някой му е интересно ще се радвам да коментира този жмел 😅

# 132
Императора за мен е като инатесто магаре, по скоро ще се държи студено.
Нещо ще се разочароваш на мен това Асо ми е излизало като ден в който съм емоционална...

# 133
Той си е баш Император
Питах Дали ще имаме контакт ?
Тука вече имаме някаква повтаряемост
4та карта е пояснителна на 3та
Забелязват се Глупака 2 пъти , Аса, Крал Меч 2 пъти и пажове
Може и да е нещо ново с него или с някой друг нов
Много нова енергия има - Глупака, Асата, пажовете

# 134
5 мечове, 3 пентакли, Звезда, въпрос за отношения какво значи?

Все ми се струва, че трябва да за разменени,
Звездата да е на 1-ва позиция, 5 мечове да приключи ситуацията.
Може ли малко помощ при тълкуване ?

Общи условия

Активация на акаунт